Τρεις υπουργοί της κυβέρνησης της Ινδικής πολιτείας Karnataka παραιτήθηκαν σήμερα μετά το σάλο που ξέσπασε, επειδή φέρονται να παρακολουθούσαν πορνογραφικό βίντεο σε μια συνεδρίαση της τοπικής Βουλής.

 

Το δεξιό, κυβερνητικό κόμμα Bharatiya Janata ζήτησε την παραίτηση των τριών υπουργών αμέσως μετά την προβολή σε τοπικό τηλεοπτικό κανάλι οπτικού υλικού που τους έδειχνε να παρακολουθούν -σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις- πορνογραφικό βίντεο σε smartphone, ενώ οι διαδικασίες στη Βουλή ήταν σε πλήρη εξέλιξη.

 

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο στην τηλεόραση, εξαγριωμένοι κάτοικοι της Bangalore, πρωτεύουσας της Karnataka, διαδήλωσαν έξω από τα σπίτια των τριών υπουργών, ζητώντας την παραίτησή τους.

 

Οι Laxman Savadi, υπουργός Συνεργασίας, CC Patil, υπουργός για τις γυναίκες και την παιδική ανάπτυξη και Krishna Palemar (ο οποίος δεν φαίνεται στο βίντεο, αλλά είναι ο κάτοχος του αμαρτωλού κινητού), υπουργός Λιμανιών, υποστήριξαν ότι δεν έβλεπαν πορνό, αλλά παραιτούνται ώστε να διαφυλάξουν το κόμμα. Οι παραιτήσεις τους έγιναν δεκτές.

 

Δείτε το βίντεο από τον τηλεοπτικό σταθμό εδώ.

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr