Παραίτηση τριών υπουργών στην Ινδία μετά από κατηγορίες ότι έβλεπαν πορνό μέσα στη Βουλή.

Παραίτηση τριών υπουργών στην Ινδία μετά από κατηγορίες ότι έβλεπαν πορνό μέσα στη Βουλή. Facebook Twitter
0

Τρεις υπουργοί της κυβέρνησης της Ινδικής πολιτείας Karnataka παραιτήθηκαν σήμερα μετά το σάλο που ξέσπασε, επειδή φέρονται να παρακολουθούσαν πορνογραφικό βίντεο σε μια συνεδρίαση της τοπικής Βουλής.

Το δεξιό, κυβερνητικό κόμμα Bharatiya Janata ζήτησε την παραίτηση των τριών υπουργών αμέσως μετά την προβολή σε τοπικό τηλεοπτικό κανάλι οπτικού υλικού που τους έδειχνε να παρακολουθούν -σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις- πορνογραφικό βίντεο σε smartphone, ενώ οι διαδικασίες στη Βουλή ήταν σε πλήρη εξέλιξη.

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο στην τηλεόραση, εξαγριωμένοι κάτοικοι της Bangalore, πρωτεύουσας της Karnataka, διαδήλωσαν έξω από τα σπίτια των τριών υπουργών, ζητώντας την παραίτησή τους.

Οι Laxman Savadi, υπουργός Συνεργασίας, CC Patil, υπουργός για τις γυναίκες και την παιδική ανάπτυξη και Krishna Palemar (ο οποίος δεν φαίνεται στο βίντεο, αλλά είναι ο κάτοχος του αμαρτωλού κινητού), υπουργός Λιμανιών, υποστήριξαν ότι δεν έβλεπαν πορνό, αλλά παραιτούνται ώστε να διαφυλάξουν το κόμμα. Οι παραιτήσεις τους έγιναν δεκτές.

Δείτε το βίντεο από τον τηλεοπτικό σταθμό εδώ.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ EUROPOL

Διεθνή / Europol: Απενεργοποιήθηκαν χιλιάδες λογαριασμοί των Φρουρών της Επανάστασης σε 19 χώρες

Η Europol ανέφερε ότι οι Φρουροί της Επανάστασης είχαν δημιουργήσει ένα εκτεταμένο και οργανωμένο ψηφιακό δίκτυο που εκτεινόταν σε μεγάλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης
THE LIFO TEAM
Ο Πάπας ετοιμάζει την πρώτη μεγάλη εγκύκλιο για την AI και τη βλέπει ως νέα Βιομηχανική Επανάσταση

Διεθνή / Ο Πάπας ετοιμάζει την πρώτη μεγάλη εγκύκλιο για την AI και τη βλέπει ως τη νέα Βιομηχανική Επανάσταση

Στην πρώτη μεγάλη εγκύκλιο της παποσύνης του, ο Λέων ΙΔ΄ βάζει την τεχνητή νοημοσύνη δίπλα στη Βιομηχανική Επανάσταση, ανοίγοντας τη συζήτηση για την εργασία, τον πόλεμο και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
THE LIFO TEAM