Παραίτηση τριών υπουργών στην Ινδία μετά από κατηγορίες ότι έβλεπαν πορνό μέσα στη Βουλή.

Παραίτηση τριών υπουργών στην Ινδία μετά από κατηγορίες ότι έβλεπαν πορνό μέσα στη Βουλή. Facebook Twitter
0

Τρεις υπουργοί της κυβέρνησης της Ινδικής πολιτείας Karnataka παραιτήθηκαν σήμερα μετά το σάλο που ξέσπασε, επειδή φέρονται να παρακολουθούσαν πορνογραφικό βίντεο σε μια συνεδρίαση της τοπικής Βουλής.

Το δεξιό, κυβερνητικό κόμμα Bharatiya Janata ζήτησε την παραίτηση των τριών υπουργών αμέσως μετά την προβολή σε τοπικό τηλεοπτικό κανάλι οπτικού υλικού που τους έδειχνε να παρακολουθούν -σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις- πορνογραφικό βίντεο σε smartphone, ενώ οι διαδικασίες στη Βουλή ήταν σε πλήρη εξέλιξη.

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο στην τηλεόραση, εξαγριωμένοι κάτοικοι της Bangalore, πρωτεύουσας της Karnataka, διαδήλωσαν έξω από τα σπίτια των τριών υπουργών, ζητώντας την παραίτησή τους.

Οι Laxman Savadi, υπουργός Συνεργασίας, CC Patil, υπουργός για τις γυναίκες και την παιδική ανάπτυξη και Krishna Palemar (ο οποίος δεν φαίνεται στο βίντεο, αλλά είναι ο κάτοχος του αμαρτωλού κινητού), υπουργός Λιμανιών, υποστήριξαν ότι δεν έβλεπαν πορνό, αλλά παραιτούνται ώστε να διαφυλάξουν το κόμμα. Οι παραιτήσεις τους έγιναν δεκτές.

Δείτε το βίντεο από τον τηλεοπτικό σταθμό εδώ.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

SAVANNAH GUTHRIE ΑΠΑΓΩΓΗ NANCY GUTHRIE

Διεθνή / Savannah Guthrie: «Ποτέ δεν είναι αργά να κάνετε το σωστό» - Το νέο μήνυμα προς τους απαγωγείς της μητέρας της

«Έχουν περάσει δύο εβδομάδες από τότε που πήραν τη μαμά μας. Και απλώς ήθελα να βγω και να πω ότι ελπίζουμε ακόμη», δήλωσε, μεταξύ άλλων, η Αμερικανίδα παρουσιάστρια
THE LIFO TEAM
Οι φυλακές της Ιαπωνίας μοιάζουν όλο και περισσότερο με οίκους ευγηρίας

Διεθνή / Οι φυλακές της Ιαπωνίας μοιάζουν όλο και περισσότερο με οίκους ευγηρίας

Σε μία από τις χώρες με το υψηλότερο προσδόκιμο ζωής στον κόσμο, το 13% των κρατουμένων είναι ηλικιωμένοι, πολλοί από τους οποίους διαπράττουν μικροαδικήματα για να εξασφαλίσουν στέγη και τροφή πίσω από τα κάγκελα.
THE LIFO TEAM