Πακιστάν: Υπουργός εμφανίστηκε σε συνέντευξη με το «φίλτρο γάτας» του Facebook

Πακιστάν: Υπουργός εμφανίστηκε σε συνέντευξη με το «φίλτρο γάτας» του Facebook Facebook Twitter
1

Ένας υπουργός της επαρχίας Χιμπέρ Παχτούνκουα, στο βορειοδυτικό Πακιστάν, εμφανίστηκε με εικονικά ροζ αυτάκια γάτας και τα ανάλογα μουστάκια σε συνέντευξη Τύπου που μεταδιδόταν μέσω του Facebook, κάτι που προκάλεσε χιουμοριστικά αλλά και επικριτικά σχόλια από τους χρήστες. 

«Ο υπουργός μεταμορφώθηκε σε γάτα», επισήμανε ένας χρήστης.

Η συνέντευξη του υπουργού Εσωτερικών Σαουκάτ Γιουσαφζάι δινόταν στην πόλη Πεσάβαρ, την πρωτεύουσα της Χιμπέρ Παχτούνκουα. Από λάθος των συνεργατών του, ο Γιουσαφζάι εμφανίστηκε στις οθόνες των υπολογιστών με ροζ αυτιά και μαύρα, μακριά μουστάκια, πάνω από το δικό του.

Το «φίλτρο γάτας» στο Facebook «ενεργοποιήθηκε κατά λάθος, δεν έγινε σκόπιμα», εξήγησε ο ίδιος, που δεν φάνηκε να ενοχλείται επειδή τον μεταμφίεσαν σε... γάτο αλλά αντιμετώπισε με χιούμορ την κατάσταση. «Και δεν ήμουν ο μόνος. Δύο άλλοι αξιωματούχοι δίπλα μου μπήκαν επίσης στο στόχαστρο του φίλτρου γάτα» συνέχισε ο υπουργός, ζητώντας από τον κόσμο «να μην τα παίρνει όλα στα σοβαρά».

Το βίντεο διαγράφηκε λίγα λεπτά μετά τη συνέντευξη Τύπου από τη σελίδα του κόμματος PTI (το κόμμα του πρωθυπουργού Ιμράν Χαν) που κυβερνά τη Χιμπέρ Παχτούνκουα. Όμως πολλοί πρόλαβαν να τραβήξουν snapshots και οι φωτογραφίες κυκλοφορούν ακόμη σε διάφορους ιστοτόπους.

Το παράξενο είναι ότι μολονότι οι χρήστες είδαν αμέσως το λάθος και το επισήμαναν στα σχόλιά τους, το φίλτρο παρέμεινε ενεργοποιημένο καθ' όλη τη διάρκεια της συνέντευξης. Στην ανακοίνωσή της, η ομάδα του PTI που είναι αρμόδια για τη διαχείριση των ιστοτόπων κοινωνικής δικτύωσης παραδέχτηκε ότι επρόκειτο για "ανθρώπινο λάθος" και δεσμεύεται ότι δεν θα επαναληφθεί...

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΙΔΝΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ

Διεθνή / Επίθεση στο Σίδνεϊ: Εξετάζονται δεσμοί των δραστών με το ISIS - Τι βρήκαν οι αστυνομικοί μέσα στο όχημά τους

Οι ερευνητές εκτιμούν πως οι δύο δράστες που είπαν ψέματα στην οικογένειά τους για το πού βρίσκονται, είχαν ορκιστεί πίστη στο Ισλαμικό Κράτος - Τι λένε γείτονές τους
THE LIFO TEAM
Λούβρο: Σε απεργία από σήμερα οι εργαζόμενοι του μουσείου

Διεθνή / Λούβρο: Σε απεργία από σήμερα οι εργαζόμενοι του μουσείου - «Έχουμε εξαντληθεί»

«Αυτός είναι ο μόνος τρόπος που μας έχει απομείνει για να ακουστούμε. Τα προβλήματα συσσωρεύονται εδώ και χρόνια και η ληστεία τα έφερε όλα στην επιφάνεια», δήλωσε εργαζόμενος του μουσείου
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια