Πακιστάν: Πληροφορίες για 12 νεκρούς μετά από επίθεση αυτοκτονίας έξω από δικαστήριο στο Ισλαμαμπάντ

Πακιστάν: Πληροφορίες για 12 νεκρούς μετά από επίθεση αυτοκτονίας έξω από δικαστήριο στο Ισλαμαμπάντ Facebook Twitter
Φωτ. από το σημείο της βομβιστικής επίθεσης / X
0

Επίθεση αυτοκτονίας σημειώθηκε πριν λίγη ώρα έξω από δικαστήριο στο Ισλαμαμπάντ, την πρωτεύουσα του Πακιστάν.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες για το σοβαρό περιστατικό της επίθεσης, ο υπουργός Εσωτερικών του Πακιστάν κάνει λόγο για τουλάχιστον 12 νεκρούς και 27 τραυματίες.

Όπως μεταδίδει το BBC, o Μοχσίν Νακβί δήλωσε ότι ο βομβιστής σχεδίαζε να επιτεθεί στο πρωτοδικείο της περιοχής, αλλά δεν κατάφερε να εισέλθει στο κτίριο.

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι οι Αρχές θα δώσουν προτεραιότητα στην ταυτοποίηση του δράστη και ότι όσοι εμπλέκονται στην επίθεση θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη.

Πλάνα από το σημείο της έκρηξης, έδειξαν τα απομεινάρια ενός καμένου αυτοκινήτου και τις αστυνομικές δυνάμεις που είχαν αποκλείσει την περιοχή.

Τέλος, ο υπουργός συμπλήρωσε ότι ο δράστης πυροδότησε τα εκρηκτικά κοντά σε ένα αστυνομικό όχημα, αφού είχε περιμένει στο σημείο για περίπου 15 λεπτά.

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Άντριου-Τζέφρι Έπσταϊν: Φέρονται να ζήτησαν από χορεύτρια ερωτική συνεύρεση και με τους δύο

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου-Τζέφρι Έπσταϊν: Φέρονται να ζήτησαν από χορεύτρια ερωτική συνεύρεση και με τους δύο

Οι δικηγόροι της αναφέρουν ότι είχε δεχτεί πρόταση αμοιβής 10.000 δολαρίων για να χορέψει σε ιδιωτικό πάρτι στην κατοικία του Έπσταϊν - Της είπε ότι θα πληρωνόταν επιπλέον και την πίεσαν να εμπλακεί σε σεξουαλικές πράξεις μαζί τους
THE LIFO TEAM