Παγκόσμιας κλάσης το κοίτασμα στην Κύπρο

Παγκόσμιας κλάσης το κοίτασμα στην Κύπρο Facebook Twitter
0

Ως «παγκοσμίου κλάσης» χαρακτήρισε ο αντιπρόεδρος της Noble Energy, Τέρι Γκέρχαρντ, το κοίτασμα φυσικού αερίου που εντοπίστηκε στο οικόπεδο 12 της κυπριακής ΑΟΖ. Σύμφωνα με τη «Ναυτεμπορική», για την κλάση του κοιτάσματος ενημέρωσε σήμερα ο κ. Γκέρχαρντ τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια.  «Όλοι γνωρίζουν ότι κάναμε μια επιτυχημένη γεώτρηση και το ανακοινώσαμε αυτό στο τέλος του περασμένου χρόνου. Περίπου 5 με 8 τρισεκατομμύρια κυβικά πόδια φυσικού αερίου βρέθηκαν και προσβλέπουμε στο να το προωθήσουμε και να το κάνουμε μια πραγματικότητα για την κυπριακή αγορά», ανέφερε σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση ο αντιπρόεδρος της Noble Energy, σημειώνοντας παράλληλα πως θα χρειαστεί αρκετός χρόνος για να αναλυθούν όλα τα δεδομένα.

Όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο συμμετοχής της εταιρίας στο δεύτερο γύρο αδειοδότησης οικοπέδων στην κυπριακή ΑΟΖ, ο κ. Γκέρχαρντ είπε ότι στο στάδιο αυτό το θέμα μελετάται από την Noble. «Αναλύουμε τα δεδομένα που υπάρχουν, δεν έχουμε προβεί σε καμιά δέσμευση ακόμη, αλλά εξετάζουμε τα δεδομένα και αν δούμε κάτι που φαίνεται ενθαρρυντικό τότε σίγουρα προσβλέπουμε στο να συμμετάσχουμε», δήλωσε.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΕΓΚΑΝ ΜΑΡΚΛ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ ΓΑΜΟΣ ΕΠΕΤΕΙΟΣ

Διεθνή / Μέγκαν Μαρκλ: Μοιράστηκε αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι στο Instagram

Με αφορμή την επέτειο του γάμου τους, η δούκισσα του Σάσεξ δημοσίευσε φωτογραφίες από την τελετή και τη δεξίωση που ακολούθησε - Το «βλέμμα» των media στο φόρεμα του πάρτι
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ EUROPOL

Διεθνή / Europol: Απενεργοποιήθηκαν χιλιάδες λογαριασμοί των Φρουρών της Επανάστασης σε 19 χώρες

Η Europol ανέφερε ότι οι Φρουροί της Επανάστασης είχαν δημιουργήσει ένα εκτεταμένο και οργανωμένο ψηφιακό δίκτυο που εκτεινόταν σε μεγάλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης
THE LIFO TEAM
Ο Πάπας ετοιμάζει την πρώτη μεγάλη εγκύκλιο για την AI και τη βλέπει ως νέα Βιομηχανική Επανάσταση

Διεθνή / Ο Πάπας ετοιμάζει την πρώτη μεγάλη εγκύκλιο για την AI και τη βλέπει ως τη νέα Βιομηχανική Επανάσταση

Στην πρώτη μεγάλη εγκύκλιο της παποσύνης του, ο Λέων ΙΔ΄ βάζει την τεχνητή νοημοσύνη δίπλα στη Βιομηχανική Επανάσταση, ανοίγοντας τη συζήτηση για την εργασία, τον πόλεμο και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
THE LIFO TEAM