Πάφος: Έτοιμη μέσα σε μόλις 11 μήνες η φοιτητική εστία με 203 δωμάτια

Πάφος: Έτοιμη μέσα σε μόλις 11 μήνες η φοιτητική εστία με 203 δωμάτια Facebook Twitter
0

Μέσα σε έντεκα μόλις μήνες ο Δήμος Πάφου ολοκλήρωσε τα έργα για την ανέγερση φοιτητικής εστίας 203 δωματίων.

Ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος παρουσίασε την φοιτητική εστία με το δικό του μοναδικό τρόπο.  «Στις 27 Οκτωβρίου 2023 ξεκίνησαν οι εργασίες, και τώρα, 315 μέρες αργότερα, απομένουν μόλις 13 μέρες για την ολοκλήρωση» αναφέρει ο κ. Φαίδωνος σε βίντεο που ανάρτησε στα social media.

Στις 23 Σεπτεμβρίου, ο Δήμαρχος και μια ομάδα θα διανυκτερεύσουν στον 5ο όροφο των εστιών, για να ελέγξουν τη λειτουργία των υπηρεσιών: «Εμείς θα είμαστε πάνω στον 5ο ;oροφο. Εγώ, ο Πρόεδρος των φοιτητών, ο Εργολάβος, ο επιβλέπων και μερικά άλλα άτομα, θα διανυκτερεύσουμε την ίδια μέρα στη φοιτητική εστία. Θα μαγειρέψουμε και θα χρησιμοποιήσουμε όλες τις υπηρεσίες της φοιτητικής εστίας, για να είμαστε βέβαιοι ότι όλα είναι σε λειτουργία» δηλώνει ο κύριος Φαίδωνος.

Από τις 203 εστίες, οι 130 είναι ήδη ενοικιασμένες, με ενοίκιο 350 ευρώ για κοινωνικά ενοίκια και 550 ευρώ για τα υπόλοιπα δωμάτια. Οι εστίες θα προσφέρουν ανέσεις όπως κλιματιστικό, κουζίνα και ψυγείο. Το κάθε δωμάτιο θα είναι 26,6 τετραγωνικά. Ακόμη, προανήγγειλε ότι θα δημιουργηθούν 32 χώροι άθλησης και πάρκα, ενισχύοντας τις υποδομές της πόλης.

Δείτε το βίντεο του δημάρχου Πάφου:

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

MET GALA 2026 METG GALA ΤΖΕΦ ΜΠΕΖΟΣ

Διεθνή / Met Gala 2026: Μήνυμα για μποϊκοτάζ της φετινής εκδήλωσης προβάλλεται στο ρετιρέ του Τζεφ Μπέζος στο Μανχάταν

Προβολές διαμαρτυρίας και συνθήματα κατά του Τζεφ Μπέζος και της Amazon φώτισαν το πολυτελές του ρετιρέ και εμβληματικά κτίρια του Μανχάταν, στο πλαίσιο καμπάνιας ακτιβιστικής ομάδας που καταγγέλλει τις συνθήκες εργασίας στην εταιρεία και ζητά μποϊκοτάζ του Met Gala
THE LIFO TEAM