Ουκρανία - Ο Sting τραγουδάει το Russians: «Θλιβερά λανθασμένη η απόφαση εισβολής σε έναν μη απειλητικό γείτονα»

Ουκρανία - Ο Sting τραγουδάει το «Russians» «Η θλιβερή απόφαση εισβολής ενός ανθρώπου σε έναν μη απειλητικό γείτονα» Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Το δικό του μήνυμα για τις δραματικές εικόνες που καταγράφονται στην Ουκρανία, 11η ημέρα των εχθροπραξιών εν μέσω της ρωσικής εισβολής έστειλε ο Sting.

Ο 70χρονος τραγουδιστής ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, που τον δείχνει να ερμηνεύει το τραγούδι Russians, ενώ παίζει ταυτόχρονα στην κιθάρα του.

«Εμείς, όλοι μας, αγαπάμε τα παιδιά μας. Σταματήστε τον πόλεμο» αναφέρει ο ίδιος, εξηγώντας πως ποτέ δεν πίστευε ότι θα γίνει ξανά επίκαιρο ένα τραγούδι που σπάνια, όπως λέει, τραγουδάει από τότε που γράφτηκε.

«Σπάνια τραγουδάω αυτό το τραγούδι εδώ και πολλά χρόνια, από τότε που γράφτηκε, γιατί ποτέ δεν πίστευα ότι θα ήταν ξανά επίκαιρο. Όμως, υπό το φως της αιματηρής και θλιβερά λανθασμένης απόφασης ενός ανθρώπου να εισβάλει σε έναν ειρηνικό, μη απειλητικό γείτονα, το τραγούδι είναι, για άλλη μια φορά, μια έκκληση για την ανθρωπότητα. Για τους γενναίους Ουκρανούς που αγωνίζονται ενάντια σε αυτή τη βάναυση τυραννία και επίσης τους πολλούς Ρώσους που διαμαρτύρονται για αυτήν την οργή και αγνοούν την απειλή της σύλληψης και της φυλάκισης. Εμείς, όλοι μας, αγαπάμε τα παιδιά μας. Σταματήστε τον πόλεμο», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα, που συνοδεύει το βίντεο.

Στην συνέχεια, έδωσε πληροφορίες για όσους θέλουν να στείλουν προμήθειες, στον ουκρανικό λαό, που έχει ανάγκη. «Οι προμήθειες που αποστέλλονται σε αυτήν την αποθήκη στην Πολωνία παραδίδονται σε συντονισμό με τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας και είναι εγγυημένο ότι θα πάνε σε άτομα που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη», έγραψε.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ