Οίκος ανοχής δίνει κουπόνια δωρεάν επίσκεψης σε όποιον εμβολιαστεί- και πετυχαίνει

Οίκος ανοχής δίνει κουπόνια δωρεάν επίσκεψης σε όποιον εμβολιαστεί- και πετυχαίνει Facebook Twitter
0

Ένας οίκος ανοχής στη Βιέννη παρέχει εμβόλια κατά της COVID-19 και δίνει κουπόνια για μια δωρεάν επίσκεψη σε όσους επιλέξουν να εμβολιαστούν.

Το Fun Palast ελπίζει να αυξήσει τα ποσοστά εμβολιασμού, καθώς και τον αριθμό πελατών που έχει ελαττωθεί λόγω της πανδημίας. Ως αντάλλαγμα για το εμβόλιο, οι επισκέπτες λαμβάνουν μια δωρεάν συνεδρία 30 λεπτών σε ένα «κλαμπ σάουνας με την κυρία της επιλογής τους».

Οίκος ανοχής δίνει κουπόνια δωρεάν επίσκεψης σε όποιον εμβολιαστεί- και πετυχαίνει Facebook Twitter

Ο οίκος ανοχής προτρέπει άνδρες και γυναίκες να έρθουν για να εμβολιαστούν. «Λόγω της πανδημίας, καταγράψαμε μείωση 50% [σε πελάτες], με αυτήν την πρωτοβουλία ελπίζουμε ότι ο αριθμός τους θα αυξηθεί ξανά», εξηγεί το Fun Palast.

Ένας άνδρας ονόματι Gerhard που επισκέφτηκε τον οίκο ανοχής, δήλωσε: «Θα είχα εμβολιαστεί ούτως ή άλλως, αλλά ο κανόνας 2G έχει σίγουρα επιταχύνει τα πράγματα. Και αφού ένας γνωστός μου οργάνωσε αυτή τη δράση, σκέφτηκα "Ας το κάνω"».

Οίκος ανοχής δίνει κουπόνια δωρεάν επίσκεψης σε όποιον εμβολιαστεί- και πετυχαίνει Facebook Twitter

Ο Peter Laskaris, μάνατζερ του Fun Palast, είπε στο πρακτορείο Reuters: «Βασικά, κοίταζα τα στατιστικά και διάβασα ότι χρειαζόμαστε περίπου 70/75% για την ανοσία της αγέλης, αλλά αυτή τη στιγμή είμαστε μόνο στο 63%. Μετά παρατήρησα ότι πάρα πολλοί άντρες με μεταναστευτικό υπόβαθρο, ουσιαστικά αρνούνται τον εμβολιασμό ή δεν ξέρουν καν ότι μπορείς να εμβολιαστείς. Και επειδή έχουμε πρόσβαση στο συγκεκριμένο target group, αποφασίσαμε να κάνουμε εδώ μια "κλινική"».

Μια από τις σεξεργάτριες στο Fun Palast, είπε: «Πιστεύω ότι είναι μια εξαιρετική ιδέα που προσφέρεται για γυναίκες, παιδιά και φυσικά άνδρες».

Τα ποσοστά εμβολιασμού στην Αυστρία είναι από τα χειρότερα στη Δυτική Ευρώπη, οδηγώντας την κυβέρνηση να επιβάλει αυστηρότερους περιορισμούς.

Περίπου το 64% του πληθυσμού είναι πλήρως εμβολιασμένο και στους ανεμβολίαστους απαγορεύεται πλέον να επισκέπτονται καφετέριες, εστιατόρια και κομμωτήρια.

Ο κανόνας «2G», ο οποίος απαιτεί απόδειξη πλήρους εμβολιασμού ή ανάρρωσης από τον κορωνοϊό, θα ισχύει επίσης για επισκέψεις σε ξενοδοχεία και κινηματογράφους ή εκδηλώσεις για περισσότερα από 25 άτομα.

Οι νέοι κανόνες, που ανακοινώθηκαν την Παρασκευή, ήρθαν καθώς τα νέα καθημερινά κρούσματα άγγιξαν επίπεδο-ρεκόρ εδώ και σχεδόν ένα χρόνο. Η χώρα κατέγραψε 9.943 κρούσματα μέσα σε ένα 24ωρο το Σάββατο, ξεπερνώντας την προηγούμενη χειρότερη ημέρα της 13ης Νοεμβρίου 2020, όταν καταγράφηκαν 9.586 μολύνσεις.

Με πληροφορίες από CNN, Reuters, Sky News

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ