Οι Μπάιντεν καλωσόρισαν στον Λευκό Οίκο τη γάτα τους, Γουίλοου

Οι Μπάιντεν καλωσόρισαν στον Λευκό Οίκο τη γάτα τους, Γουίλοου Facebook Twitter
Εξοικειωμένη με το νέο της σπίτι, τον Λευκό Οίκο, φαίνεται η Πρώτη Γάτα, Γουίλοου - Πηγή φωτογραφίας: The White House/Twitter
0

Η μετεγκατάσταση των Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο μάλλον ολοκληρώθηκε, με την υποδοχή του τελευταίου μέλους, της κοντότριχης, τάμπι γάτας Γουίλοου


H Πρώτη Κυρία είχε πρωτοδεί τη Γουίλοου το 2020, κατά την προεκλογική εκστρατεία του συζύγου της, όταν η γάτα πήδηξε πάνω στη σκηνή και οι ιδιοκτήτες τής φάρμας όπου πραγματοποιείτο η συγκέντρωση, διαπίστωσαν τη χημεία μεταξύ των δύο τους. 


Έκτοτε, η Γουίλοου πήρε το όνομα από την πατρίδα της Τζιλ Μπάιντεν (το Γουίλοου Γκρόουβ της Πενσιλβάνια) κι αποτελεί μέλος της οικογένειας. 

«Η Γουίλοου τακτοποιείται στον Λευκό Οίκο με τα αγαπημένα της παιχνίδια, σνακ και άφθονο χώρο για να μυρίσει και να εξερευνήσει» ανέφερε σε ανακοίνωση ο εκπρόσωπος Τύπου της πρώτης Κυρίας, Μάικλ ΛαΡόσα. 


Όπως είχε πει τον περασμένο Απρίλιο η σύζυγος του Τζο Μπάιντεν σε συνέντευξή της, η γάτα «παρέμενε σε εφεδρεία», μένοντας τους τελευταίους μήνες σε γνωστούς τής οικογένειας. 

Πλέον, η Γουίλοου θα μοιράζεται τον Λευκό Οίκο με τον Κομάντερ, τον καθαρόαιμο γερμανικό ποιμενικό που υιοθέτησαν οι Μπάιντεν πριν από ένα χρόνο. 

Οι Μπάιντεν καλωσόρισαν στον Λευκό Οίκο τη γάτα τους, Γουίλοου Facebook Twitter
Ο Κομάντερ στο Οβάλ Γραφείο - Πηγή φωτογραφίας: The White House/Twitter

Ο Τσαμπ, το αγαπημένο γερμανικό ποιμενικό τον Μπάιντεν, πέθανε τον περασμένο Ιούνιο σε ηλικία 13 χρόνων. Το άλλο τους σκυλί, ο Μέιτζορ εστάλη στο Ντελαγουέρ για εκπαίδευση, μετά από μια σειρά επιθετικών περιστατικών με το προσωπικό.

Η τελευταία φορά που μια γάτα περπάτησε τα μάρμαρα του Λευκού Οίκου ήταν επί εποχής Τζορτζ Μπους του νεότερου και της Ίντια. 

Με πληροφορίες από CNN

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ