Oι Μegadeth έκαναν τους λύκους αρνάκια

Oι Μegadeth έκαναν τους λύκους αρνάκια Facebook Twitter
0

Το άκουσμα της  μουσικής των Megadeth ήταν αρκετό για να  φύγει μία αγέλη λύκων που απειλούσε 13χρονο στη Νορβηγία. Τέσσερις λύκοι εμφανίστηκαν την ώρα που το παιδί γυρνούσε από το σχολείο, στο χιονισμένο χωριό του. Όπως αναφέρει το διαδικτυακό σάιτ  Zvuki.ru οι λύκοι θορυβήθηκαν όταν ο νεαρός έβαλε ένα τραγούδι της thrash metal μπάντας  Megadeth στο κινητό του. Το αγόρι είπε ότι κράτησε την ψυχραιμία του προκειμένου να αποφύγει την επίθεση. Αντί να τρέξει αποφάσισε να τους τρομάξει βάζοντας να παίζει ένα κομμάτι των Megadeth.

Πηγή: www.news247.gr

Δεν διευκρινίστηκε με ποιο τραγούδι των Megadeth ,το έβαλαν στα πόδια οι πεινασμένοι λύκοι. Υποθέτω με αυτό:

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι θα αλλάξει εάν επιβληθεί η επίδειξη ιστορικού των social media για την είσοδο στις ΗΠΑ

Διεθνή / Είσοδος τουριστών στις ΗΠΑ: Τι θα αλλάξει εάν τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο για τον έλεγχο των social media

Τι θα ισχύει για του Έλληνες τουρίστες - Το 5ετές ιστορικό των social media και τα προσωπικά δεδομένα που θα απαιτεί η αρμόδια υπηρεσία, εάν τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο Τραμπ
THE LIFO TEAM
Αρχεία Έπσταϊν: Ο Πίτερ Μάντελσον παραιτείται από τη Βουλή των Λόρδων μετά τη διαρροή email

Διεθνή / Αρχεία Έπσταϊν: Ο Πίτερ Μάντελσον παραιτείται από τη Βουλή των Λόρδων μετά τη διαρροή emails

Εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ δήλωσε ότι ήταν «σωστό» να παραιτηθεί ο Μάντελσον, προσθέτοντας: «Όπως είπε ο πρωθυπουργός σήμερα το πρωί, ο Πίτερ Μάντελσον απογοήτευσε τη χώρα του»
THE LIFO TEAM