Oι Μegadeth έκαναν τους λύκους αρνάκια

Oι Μegadeth έκαναν τους λύκους αρνάκια Facebook Twitter
0

Το άκουσμα της  μουσικής των Megadeth ήταν αρκετό για να  φύγει μία αγέλη λύκων που απειλούσε 13χρονο στη Νορβηγία. Τέσσερις λύκοι εμφανίστηκαν την ώρα που το παιδί γυρνούσε από το σχολείο, στο χιονισμένο χωριό του. Όπως αναφέρει το διαδικτυακό σάιτ  Zvuki.ru οι λύκοι θορυβήθηκαν όταν ο νεαρός έβαλε ένα τραγούδι της thrash metal μπάντας  Megadeth στο κινητό του. Το αγόρι είπε ότι κράτησε την ψυχραιμία του προκειμένου να αποφύγει την επίθεση. Αντί να τρέξει αποφάσισε να τους τρομάξει βάζοντας να παίζει ένα κομμάτι των Megadeth.

Πηγή: www.news247.gr

Δεν διευκρινίστηκε με ποιο τραγούδι των Megadeth ,το έβαλαν στα πόδια οι πεινασμένοι λύκοι. Υποθέτω με αυτό:

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ICE ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΙΛΑΝΟ

Διεθνή / «F*** ICE»: Βρετανός σκιέρ των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων έγραψε μήνυμα διαμαρτυρίας στο χιόνι

Πριν από τους Αγώνες του 2022 είχε επικρίνει την επιλογή της Κίνας ως διοργανώτριας, επικαλούμενος ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τη μεταχείριση της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας
THE LIFO TEAM
Ο Έλτον Τζον κάνει λόγο για «επαίσχυντη εισβολή» της Daily Mail στην προσωπική του ζωή

Διεθνή / Ο Έλτον Τζον κάνει λόγο για «επαίσχυντη εισβολή» της Daily Mail στην προσωπική του ζωή

Ο 78χρονος καλλιτέχνης αναφέρθηκε σε δημοσιεύματα της περιόδου 2000–2015, υποστηρίζοντας ότι στο σπίτι του υπήρχαν τρεις σταθερές τηλεφωνικές γραμμές και ότι «όλες είχαν παγιδευτεί»
THE LIFO TEAM