ΤΟ ΝΕΟ LIFO APP

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα δεν θα δέχονται χρήματα από την Ε.Ε λόγω της συμφωνίας με την Τουρκία για το προσφυγικό

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα δεν θα δέχονται χρήματα από την Ε.Ε λόγω της συμφωνίας με την Τουρκία για το προσφυγικό Facebook Twitter
1

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα ανακοίνωσαν σήμερα ότι δεν θα δέχονται πλέον κανενός είδους χρηματοδότηση από την Ε.Ε ή τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την πολιτική που ακολουθεί η Ένωση στο προσφυγικό, αλλά και για τη συμφωνία με την Τουρκία.

Η στάση της Ε.Ε «θέτει σε κίνδυνο την ίδια την έννοια του πρόσφυγα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο γενικός γραμματέας των MSF, Ζερόμ Όμπεραϊτ.

«Αυτό που είναι σήμερα η συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας είναι το πιο πρόσφατο σε σειρά πολιτικών που πραγματικά εναντιώνονται στις θεμελιώδεις αρχές που καθιστούν δυνατή την παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που βρίσκονται σε πολύ μεγάλη ανάγκη» υπογράμμισε ο Όμπεραϊτ μιλώντας στο πρακτορείο Reuters.

1

ΤΟ ΝΕΟ LIFO APP

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί ξαφνικά μιλάνε όλοι για εξωγήινους;

Διεθνή / Γιατί ξαφνικά μιλάνε όλοι για εξωγήινους;

Η νέα αποκάλυψη περί εξωγήινων έχει τα πάντα: μια φαινομενικά έγκυρη πηγή αποκαλύπτει μυστικά για μια κυβερνητική επιχείρηση που έχει σχεδιαστεί για να κρατήσει το κοινό στο σκοτάδι. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει τίποτα που να την υποστηρίζει.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Άρα οι Γιατροί χωρίς Σύνορα είναι υπέρ του "όσοι να'ναι-όποιοι να'ναι" στην Ευρώπη,αλλά επειδή αυτό κανείς δεν το δέχεται,εννοούν "ελάτε κι αρέξτε στην Ελλάδα..."

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ