Οδηγίες προς τρομοκράτες δια χειρός Μπιν Λάντεν

Οδηγίες προς τρομοκράτες δια χειρός Μπιν Λάντεν Facebook Twitter
Η επιχείρηση των ΗΠΑ κατά του Μπιν Λάντεν στα πρωτοσέλιδα τον Μάιο του 2011
0

Συμβουλές «ορθής διακυβέρνησης» προς «αδελφούς» Σομαλούς τρομοκράτες φέρεται να περιέχει ένα από τα 17 έγγραφα που βρέθηκαν στο κρησφύγετο του Μπιν Λάντεν στο Πακιστάν κατά την έφοδο του αμερικανικού στρατού.

Πρόκειται για επιστολή που απευθύνει ο ίδιος ο ηγέτης της Αλ Κάιντα στον αρχηγό της Σομαλικής Ισλαμικής εξτρεμιστικής ομάδας Αλ-Σαμπάμπ, Αχμέτ Αμπντί Μοχάμαντ Γκοντάν, γνωστό και ως Μουχτάρ Αμπου Ζουμπαΐρ.

Στο γράμμα του, με ημερομηνία 7 Αυγούστου 2010, ο Μπιν Λάντεν συμβουλεύει τον Γκοντάν να επιδεικνύει ακέραιο χαρακτήρα και να δείχνει ότι είναι πρόθυμος να συγχωρεί, ότι είναι δίκαιος, υπομονετικός και ότι έχει καλή σχέση με τους συμπολίτες του.

Τα έγγραφα έχουν αναρτηθεί στα αραβικά και στα αγγλικά, στην ιστοσελίδα της αμερικανικής Οργάνωσης για την Καταπολέμηση της Τρομοκρατίας που εδρεύει στο Γουέστ Πόιντ.  

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΜΑΤΣΑΔΟ ΝΟΜΠΕΛ ΕΙΡΗΝΗΣ

Διεθνή / Γιατί η Μαρία Κορίνα Ματσάδο ήταν ανάξια για το Νόμπελ Ειρήνης

Ο καθηγητής της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Αντώνης Καραμπατζός, σχολιάζει την είδηση και τον συμβολισμό της παράδοσης του μεταλλίου του Νόμπελ Ειρήνης στον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο
ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ
ΗΠΑ: Ο Παλαιστίνιος ακτιβιστής Μαχμούντ Χαλίλ κινδυνεύει να συλληφθεί ξανά

Διεθνή / ΗΠΑ: Ο Παλαιστίνιος ακτιβιστής Μαχμούντ Χαλίλ κινδυνεύει να συλληφθεί ξανά

«Η πόρτα μπορεί να άνοιξε για πιθανή εκ νέου κράτηση στο μέλλον, αλλά αυτό δεν σταματά τη δέσμευσή μας στην Παλαιστίνη, στη Δικαιοσύνη και τη λογοδοσία», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Χαλίλ
THE LIFO TEAM