Ο Τζο Μπάιντεν δήλωσε ότι έχει καρκίνο -Έτρεξε να τα «μαζέψει» ο Λευκός Οίκος

Ο Τζο Μπάιντεν δήλωσε ότι έχει καρκίνο -Έτρεξε να τα «μαζέψει» ο Λευκός Οίκος Facebook Twitter
0

Ο Τζο Μπάιντεν δήλωσε την Τετάρτη ότι έχει καρκίνο, αναγκάζοντας το γραφείο Τύπου του Λευκού Οίκου να σπεύσει να ξεκαθαρίσει  ότι αναφερόταν στη θεραπεία για τον καρκίνο του δέρματος που είχε υποβληθεί πριν αναλάβει τα καθήκοντά του.

Όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια δηλώσεων του Αμερικανού προέδρου για την κλιματική αλλαγή. «Γι’ αυτό και εγώ και τόσοι πολλοί άλλοι άνθρωποι με τους οποίους μεγάλωσα έχουμε καρκίνο και γιατί για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα το Ντέλαγουερ είχε το υψηλότερο ποσοστό καρκίνου στη χώρα», είπε ο Μπάιντεν.

Δεν είναι σαφές γιατί ο Μπάιντεν επέλεξε να χρησιμοποιήσει ενεστώτα για να μιλήσει για το ζήτημα, όπως αναφέρει η NY Post.

Η δήλωσή του, πάντως, «ταξίδεψε» αστραπιαία, προκαλώντας ανησυχία στους Αμερικανούς. Ο Λευκός Οίκος, λοιπόν, έσπευσε να καθησυχάσει τους πολίτες, επιχειρώντας να εξηγήσει τι ακριβώς εννοούσε ο Τζο Μπάιντεν.

Μέσω ανακοίνωσης εξηγεί ότι ο Αμερικανός πρόεδρος αναφερόταν σε μια παλαιότερη περιπέτεια της υγεία του και συγκεκριμένα σε μια θεραπεία που είχε υποβληθεί για τον καρκίνο του δέρματος.

Υπενθυμίζεται ότι στοιχεία για την υγεία του Μπάιντεν δημοσιεύτηκαν το Νοέμβριο, σημειώνοντας ότι είχε «αφαιρέσει αρκετούς εντοπισμένους, μη μελανωματικούς καρκίνους του δέρματος» πριν από την προεδρία του, προσθέτοντας ότι δεν υπάρχουν «ύποπτες περιοχές για καρκίνο του δέρματος αυτή τη στιγμή». Δεν απαιτήθηκαν βιοψίες, πρόσθεσε.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέος νόμος - «βόμβα» για τα μουσεία της Αγγλίας: Θα μπορούν να επιστρέφουν αντικείμενα συλλογών για «ηθικούς λόγους»

Διεθνή / Νέος νόμος - «βόμβα» για τα μουσεία της Αγγλίας: Θα μπορούν να επιστρέφουν αντικείμενα συλλογών για «ηθικούς λόγους»

Η διάταξη που αλλάζει το καθεστώς, αναμένεται να δρομολογήσει σημαντικές εξελίξεις για περιπτώσεις αξιώσεων επιστροφών, όπως τα Γλυπτά του Παρθενώνα
NEWSROOM
Πολωνία: Ακυρώθηκαν συναυλίες του Ρότζερ Γουότερς λόγω δηλώσεών του για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Διεθνή / Πολωνία: Ακυρώθηκαν συναυλίες του Ρότζερ Γουότερς λόγω δηλώσεών του για τον πόλεμο στην Ουκρανία

«Ενθαρρύνω όλους τους εμπλεκόμενους στον καταστροφικό πόλεμο στην Ουκρανία και ιδίως τις κυβερνήσεις των ΗΠΑ και της Ρωσίας, να εργαστούν για μια ειρήνη μέσω διαπραγματεύσεων»
NEWSROOM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ