Ο Τρίσταν Τόμσον είναι πατέρας και τρίτου μωρού και ζητά συγγνώμη στην Κλόε Καρντάσιαν

Ο Τρίσταν Τόμσον είναι πατέρας και τρίτου μωρού και ζητά συγγνώμη στην Κλόε Καρντάσιαν Facebook Twitter
0

Ο Τρίσταν Τόμσον λέει ότι τα αποτελέσματα του τεστ πατρότητας αποκαλύπτουν ότι είναι ο πατέρας του γιου της Μαραλί Νίκολς.

Ο 30χρονος παίκτης του NBA δημοσίευσε ένα μήνυμα σε Instagram Story του, γράφοντας: «Σήμερα, τα αποτελέσματα του τεστ πατρότητας αποκαλύπτουν ότι έκανα παιδί με τη Μαραλί Νίκολς. Αναλαμβάνω πλήρη ευθύνη για τις πράξεις μου. Τώρα που η πατρότητα έχει επιβεβαιωθεί, ανυπομονώ να μεγαλώσουμε φιλικά τον γιο μας».

«Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη από όλους όσους πλήγωσα ή απογοήτευσα σε όλη αυτή τη διαδικασία τόσο δημόσια όσο και ιδιωτικά», συνέχισε.

Ο Τρίσταν Τόμσον είχε αμφισβητήσει στο παρελθόν την πατρότητα του παιδιού, το οποίο γεννήθηκε την 1η Δεκεμβρίου.

Ο Τρίσταν Τόμσον είναι πατέρας και τρίτου μωρού και ζητά συγγνώμη στην Κλόε Καρντάσιαν Facebook Twitter

Στο μήνυμά του απευθύνθηκε επίσης στην πρώην του, Κλόε Καρντάσιαν- με την οποία έβγαινε όταν η Νίκολς είπε ότι συνελήφθη το παιδί.

«Κλόε, δεν σου αξίζει αυτό. Δεν σου αξίζει η στενοχώρια και η ταπείνωση που σου προκάλεσα», έγραψε. «Δεν σου αξίζει ο τρόπος που σου φέρθηκα όλα αυτά τα χρόνια. Οι ενέργειές μου σίγουρα δεν συνάδουν με τον τρόπο που σε βλέπω. Τρέφω απόλυτο σεβασμό και αγάπη για σένα. Ανεξάρτητα από το τι μπορεί να σκεφτείς. Και πάλι, λυπάμαι απίστευτα».

Ο Τρίσταν Τόμσον είναι πατέρας και τρίτου μωρού και ζητά συγγνώμη στην Κλόε Καρντάσιαν Facebook Twitter

Ο Τόμσον είχε αρνηθεί παλαιότερα ότι είχε σεξουαλικές επαφές με την Νίκολς στην Καλιφόρνια όπου κατατέθηκε η υπόθεση πατρότητας, υποστηρίζοντας ότι η «μόνη» πιθανή ημερομηνία σύλληψης του παιδιού είναι η 13η Μαρτίου 2021, δηλαδή τα γενέθλιά του όταν βρισκόταν στο Τέξας. Σε προηγούμενα δικαστικά έγγραφα και σε δήλωση τον περασμένο μήνα, η Νίκολς είπε ότι το παιδί συνελήφθη τον Απρίλιο.

Πηγή είπε στο περιοδικό People ότι η 37χρονη Κλόε με τον Τόμσον χώρισαν επισήμως τον Ιούνιο. Μαζί έχουν μια κόρη 3 ετών, την True. (Ο Τόμσον έχει επίσης έναν γιο, τον 5χρονο Prince, του οποίου μητέρα είναι η πρώην του, Jordan Craig).

Στα δικαστικά έγγραφα, ο Τόμσον ισχυρίστηκε ότι επικοινωνούσε με τη Νίκολς μόνο μέσω του Snapchat, της εφαρμογής ανταλλαγής φωτογραφιών που διαγράφει αυτόματα τα μηνύματα μετά την ανάγνωσή τους, και επανειλημμένα ισχυρίστηκε ότι η σχέση του μαζί της «βασιζόταν μόνο στο σεξ».

«Δεν βγήκαμε ποτέ ραντεβού με την παραδοσιακή έννοια, ούτε για φαγητό σε εστιατόρια, σινεμά, ταξίδια ή οποιαδήποτε άλλη ένδειξη κανονικής σχέσης», είπε. «Υπήρχε μόνο Snapchat του τύπου "πού" και "τι ώρα" θα βρισκόμασταν και ποια ξενοδοχεία θα χρησιμοποιούσαμε».

Ο Τρίσταν Τόμσον είναι πατέρας και τρίτου μωρού και ζητά συγγνώμη στην Κλόε Καρντάσιαν Facebook Twitter
Η Μαραλί Νίκολς με τον γιο της.

Σε μια μακροσκελή δήλωση τον περασμένο μήνα, η Νίκολς αμφισβήτησε τους ισχυρισμούς του Τόμσον ότι το παρελθόν τους «βασιζόταν μόνο στο σεξ».

«Ο Τρίσταν μού είπε ότι δεν είχε σεξουαλική σχέση με καμία άλλη. Δεν ήταν περιστασιακό σεξ ούτε συμφωνία. Επικοινωνούσαμε καθημερινά και μιλούσαμε στο τηλέφωνο. Βλεπόμασταν αρκετές φορές το μήνα», είπε η Νίκολς, που αρνήθηκε ότι επικοινωνούσαν αποκλειστικά μέσω Snapchat.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ