Ο Τρέβορ είναι 30 και χρεώνει 75 λίρες για αγκαλιά μιας ώρας- και κάνει «πάρτι αγκαλιάς»

Ο Τρέβορ είναι 30 και χρεώνει 75 λίρες για αγκαλιά μιας ώρας- και κάνει «πάρτι αγκαλιάς» Facebook Twitter
0

O Τρέβορ Χούτον είναι 30 ετών και χρεώνει 75 λίρες την ώρα για αγκαλιές, ενώ τελευταία κάνει μέχρι και «πάρτι αγκαλιάς», όπου ο κόσμος μπορεί να αγκαλιάζεται σε ομάδες.

Χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο Treasure, ξεκίνησε την επιχείρηση θεραπευτικής αγκαλιάς τον Μάιο του 2022 με έδρα το Μπρίστολ της Μεγάλης Βρετανίας και χρεώνει 30 λίρες τη συνεδρία για ένα «πάρτι αγκαλιάς» μέσω της εταιρείας του, Embrace Connections, και καλεί τον κόσμο «να εξερευνήσουν και να απολαύσουν μια μη σεξουαλική σωματική σύνδεση σε ένα ασφαλές, δομημένο περιβάλλον».

Όπως εξήγησε, ότι αυτό που προσφέρει είναι «κάτι περισσότερο από μια απλή αγκαλιά» - πρόκειται για «φροντίδα, στοργή και καλή θέληση απέναντι σε κάποιον μέσω της αφής» - αλλά παραδέχεται ότι δεν καταλαβαίνουν όλοι την επιχείρηση, καθώς ορισμένοι νομίζουν ότι πρόκειται για σεξουαλική εργασία.

Ο Τρέβορ είναι 30 και χρεώνει 75 λίρες για αγκαλιά μιας ώρας- και κάνει «πάρτι αγκαλιάς» Facebook Twitter

«Έχτισα μια επιχείρηση βασισμένη στο πάθος μου για την οικοδόμηση ανθρώπινων σχέσεων. Πολλοί δυσκολεύονται να τις δημιουργήσουν και εκεί είναι που μπαίνω εγώ. Είναι κάτι περισσότερο από αγκαλιές - είναι να δίνεις στους ανθρώπους τα πράγματα που χρειάζονται, ό,τι κι αν είναι αυτό», λέει ο Treasure που κατάγεται από το Μόντρεαλ του Καναδά.

«Τα πάρτι ήταν υπέροχα. Έχω κάνει τέσσερα μέχρι στιγμής. Έχουμε ανάμικτη ομάδα - κάποιοι είναι single και καθόλου εξοικειωμένοι στην επαφή, αλλά θέλουν να αναπτύξουν μια άνεση. Από την άλλη, υπάρχουν άνθρωποι που έχουν συνηθίσει να τους αγγίζουν και θέλουν περισσότερο από αυτό. Όπως και να έχει, οι συμμετέχοντες φαίνεται να φεύγουν από αυτό και να το απολαμβάνουν», προσθέτει.

Ο Τρέβορ είναι 30 και χρεώνει 75 λίρες για αγκαλιά μιας ώρας- και κάνει «πάρτι αγκαλιάς» Facebook Twitter
Ο Τρέβορ είναι 30 και χρεώνει 75 λίρες για αγκαλιά μιας ώρας- και κάνει «πάρτι αγκαλιάς» Facebook Twitter

Άρχισε για πρώτη φορά να ερευνά την επιστήμη πίσω από τις ανθρώπινες σχέσεις πριν από 10 χρόνια και επιμένει ότι η επαγγελματική αγκαλιά δεν είναι «τόσο νέα ιδέα όσο φαίνεται» - προσθέτοντας ότι όλοι πρέπει να την δοκιμάσουν.

Αλλά μόλις το 2021 ξεκίνησε να δουλεύει για να το μετατρέψει σε επιχείρηση, η οποία ξεκίνησε τον Μάιο του 2022.

Η Embrace Connections προσφέρει μια σειρά από διαφορετικές υπηρεσίες - όπως το «connections coaching», που βοηθά την ικανότητα να χτίζουμε σχέσεις με άλλους, και το «cuddle therapy» - όπου πληρώνουν για μια ατομική συνεδρία αγκαλιάς διάρκειας μιας ώρας.

Ο Τρέβορ είναι 30 και χρεώνει 75 λίρες για αγκαλιά μιας ώρας- και κάνει «πάρτι αγκαλιάς» Facebook Twitter

Ο Treasure έχει προσθέσει τώρα τα «cuddle parties» στον κατάλογο των υπηρεσιών του, με το επόμενο να προγραμματίζεται για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Περιγράφοντας τη νέα υπηρεσία, λέει: «Το πρώτο κομμάτι του πάρτι είναι μια σύντομη συζήτηση για τις προσδοκίες και τα όρια του χώρου. Μετά κάνουμε μια σειρά από δραστηριότητες για να γνωριστούν μεταξύ τους και να μάθουν πώς να αλληλεπιδρούν. Είναι σημαντικό, επειδή αν απλά τους πετάξεις σε αυτό το περιβάλλον και πεις "κάντε το", θα μπορούσε να υπάρξουν προβλήματα. Μετά από μια ώρα από αυτό, κάνουμε διάλειμμα και τρώμε μαζί και γνωριζόμαστε καλύτερα. Κατά τη διάρκεια της υπόλοιπης βραδιάς, κάποιοι μένουν στην "λακκούβα αγκαλιάς" ή φεύγουν και κάνουν αγκαλιές σε ζευγάρια, μασάζ ή απλά πίνουν ένα φλιτζάνι τσάι».

Ο Τρέβορ είναι 30 και χρεώνει 75 λίρες για αγκαλιά μιας ώρας- και κάνει «πάρτι αγκαλιάς» Facebook Twitter

Όπως λέει, ορισμένοι άνθρωποι ξεκινούν ξένοι στην αρχή και στο τέλος νιώθουν κοντά και δυνατοί.

«Δεν νομίζω ότι αυτά τα πάρτι κάνουν για όλους, αλλά όσοι έρχονται είναι κάτι πραγματικά ξεχωριστό. Αμφισβητώ τους άγραφους κανόνες της κοινωνίας και πιστεύω ότι έτσι μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλύτερο για τον εαυτό μας», προσθέτει.

Ο Τρέβορ είναι 30 και χρεώνει 75 λίρες για αγκαλιά μιας ώρας- και κάνει «πάρτι αγκαλιάς» Facebook Twitter
Ο Τρέβορ είναι 30 και χρεώνει 75 λίρες για αγκαλιά μιας ώρας- και κάνει «πάρτι αγκαλιάς» Facebook Twitter

Η πιο δημοφιλής υπηρεσία του Treasure είναι η «θεραπεία αγκαλιάς», όπου πληρώνουν 75 λίρες για να αγκαλιαστούν σε έναν χώρο που χωράει περίπου 25 άτομα. 

«Είναι μια μη σεξουαλική, πλατωνική οικειότητα, βασισμένη σε ό,τι θέλει κάθε άτομο. Συναντιόμαστε, εξετάζουμε τις κατευθυντήριες γραμμές για να διασφαλίσουμε ότι είμαστε στην ίδια σελίδα και στη συνέχεια δομούμε τη συνεδρία με βάση αυτό που θέλουν και τα όριά τους. Υπάρχει λεπτομερής έλεγχος για να δούμε πώς αισθάνονται και τι θέλουν - ό,τι τους βοηθάει να αισθάνονται ασφαλείς και ήρεμοι», καταλήγει.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το 51% των Γερμανών θέλει πρόωρες εκλογές, λέει δημοσκόπηση

Διεθνή / Το 51% των Γερμανών θέλει πρόωρες εκλογές, λέει δημοσκόπηση

Σύμφωνα με το «Πολιτικό Βαρόμετρο» για λογαριασμό του δεύτερου καναλιού της γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης ZDF, το 51% θα θεωρούσε «καλή» εξέλιξη την προκήρυξη πρόωρων εκλογών, με το 43% να πιστεύει το ακριβώς αντίθετο
NEWSROOM
Σελίν Ντιόν: Οι δίδυμοι γιοι της έχουν κουμπί πανικού στο σπίτι σε περίπτωση που χρειαστεί βοήθεια

Διεθνή / Σελίν Ντιόν: Οι δίδυμοι γιοι της έχουν κουμπί πανικού στο σπίτι σε περίπτωση που χρειαστεί βοήθεια

Η τραγουδίστρια του «My heart will go on» ανακοίνωσε τον Δεκέμβριο του 2022 ότι πάσχει από το Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ατόμου - Η Σελίν Ντιόν αποκάλυψε πως κάθε τρεις μήνες η ίδια και ο φυσιοθεραπευτής της εκπαιδεύουν τους γιους της με μια «ψεύτικη κρίση»
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Politico: Το νέο σχέδιο του Μισέλ για να ξεφορτωθεί τη φον ντερ Λάιεν είναι να δώσει την καρέκλα στον Μητσοτάκη

Διεθνή / Politico: Το νέο σχέδιο του Μισέλ για να ξεφορτωθεί τη φον ντερ Λάιεν είναι να δώσει την καρέκλα στον Μητσοτάκη

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου διαβιβάζει την ιδέα στους ηγέτες της ΕΕ ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πρέπει να αναλάβει τη δουλειά της φον ντερ Λάιεν
NEWSROOM
Ερντογάν: Φτιάχνουμε νέο αμφίβιο σκάφος με την Ισπανία - Σάντσεθ: Είμαστε ο καλύτερος σύμμαχος της Τουρκίας στην Ευρώπη

Διεθνή / Ερντογάν: Φτιάχνουμε νέο αμφίβιο σκάφος με την Ισπανία - Σάντσεθ: Είμαστε ο καλύτερος σύμμαχος της Τουρκίας στην Ευρώπη

Η Τουρκία θέλει να ναυπηγήσει το δεύτερο αμφίβιο επιθετικό πλοίο της μετά το TCG Anadolu σε συνεργασία με την Ισπανία, είπε ο Ερντογάν σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Πέδρο Σάντσεθ
NEWSROOM
Ουκρανία και Ιαπωνία υπέγραψαν 10ετή συμφωνία για θέματα ασφάλειας

Διεθνή / Ουκρανία και Ιαπωνία υπέγραψαν 10ετή συμφωνία για θέματα ασφάλειας

«Το 2024, η Ιαπωνία θα παράσχει στην Ουκρανία 4,5 δισεκατομμύρια δολάρια και θα συνεχίσει να μας στηρίζει καθ' όλη τη διάρκεια της δεκαετούς διάρκειας της συμφωνίας», δήλωσε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι
NEWSROOM
Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ διατηρεί την πρόσβαση στο χάπι άμβλωσης, μιφεπριστόνη

Διεθνή / Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ διατηρεί την πρόσβαση στο χάπι άμβλωσης, μιφεπριστόνη

Oι δικαστές αποφάνθηκαν ότι οι πολέμιοι της άμβλωσης δεν είχαν το νόμιμο δικαίωμα να κάνουν μήνυση για την έγκριση του φαρμάκου από την ομοσπονδιακή Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων
NEWSROOM
Η Δανία αποσύρει προϊόντα ράμεν επειδή είναι πολύ καυτερά

Διεθνή / Η Δανία αποσύρει προϊόντα ράμεν επειδή είναι πολύ καυτερά για τους πολίτες

Η Υπηρεσία Κτηνιατρικών και Τροφίμων της Δανίας δήλωσε ότι εκτίμησε τα επίπεδα της καψαϊκίνης σε ένα μόνο πακέτο ως «τόσο υψηλά που ενέχουν κίνδυνο να αναπτύξει ο καταναλωτής οξεία δηλητηρίαση»
NEWSROOM
«Χάνουμε τουρίστες από την Ελλάδα», λένε Τούρκοι ξενοδόχοι - Πλημμυρίζουν τα νησιά για το Μπαϊράμι

Διεθνή / Τριήμερο στα ελληνικά νησιά για το Μπαϊράμι κάνουν οι Τούρκοι μετά το «φτηνό, καλό φαγητό»

Φθηνότερος και ο τουρκικός καφές στα ελληνικά νησιά - Σχεδόν 50.000 Τούρκοι τουρίστες αναμένονται την επόμενη εβδομάδα στο Αιγαίο - «Χάνουμε τουρίστες από την Ελλάδα», λένε Τούρκοι ξενοδόχοι - Τριήμερο για τρεις στην Αλικαρνασσό, $1200, τριήμερο για τρεις στη Ρόδο $1.000!
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ