O Tραμπ δήλωσε πως θα πάρει μόνο 1 δολάριο μισθό ως πρόεδρος και ζήτησε από τους Αμερικανούς να μην φοβούνται

O Tραμπ δήλωσε πως θα πάρει μόνο 1 δολάριο μισθό ως πρόεδρος και ζήτησε από τους Αμερικανούς να μην φοβούνται Facebook Twitter
2

Προβλήθηκε πριν από λίγες ώρες η τηλεοπτική εκπομπή «60 Minutes» του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου CBS που εξασφάλισε την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του Ντόναλντ Τραμπ, μετά την εκλογή του την Τρίτη.

Ένα από τα θερμότερα θέματα που μετεκλογικά απασχολεί την Αμερική είναι οι πολυάριθμες διαμαρτυρίες που έχουν ξεσπάσει σε όλη τη χώρα στον απόηχο της νίκης του Τραμπ, θίχτηκε στη συζήτηση με τη δημοσιογράφο. Η Λέσλι Σταλ ρώτησε τον νέο πρόεδρο αν αισθάνθηκε την ανάγκη να απευθυνθεί προς τους διαδηλωτές και να τους πει, «δεν πρέπει να φοβάστε».

Σε αμυντικό τόνο, απάντησε «Θα ήθελα να τους πω πως δεν πρέπει να φοβούνται. Θα φέρουμε πίσω τη χώρα μας, αλλά σίγουρα, δεν πρέπει να φοβούνται».

Όταν το θέμα της συζήτησης έφτασε στην έξαρση των πράξεων βίας και κακοποίησης εναντίον των οπαδών της Χίλαρι και των μειονοτήτων που έχουν συμβεί στον απόηχο της εκλογής του, ο Τραμπ δήλωσε άγνοια, λέγοντας ότι δεν γνώριζε την ύπαρξη τέτοιων πράξεων.

«Είμαι πολύ έκπληκτος που το ακούω. Μισώ το γεγονός πως ακούω κάτι τέτοιο» είπε. «Θα τους έλεγα να μην το κάνουν.  Είναι φοβερό, επειδή εγώ θέλω να ενώσω τη χώρα» είπε και κοιτώντας την κάμερα είπε εμφατικά «Σταματήστε το!»

Στην ίδια συνέντευξη επανέλαβε την προεκλογική δέσμευσή του να μην δεχτεί τον προεδρικό μισθό των 400.000 δολαρίων και είπε πως θα πάρει μόνο 1 δολάριο, αν υποχρεωθεί να έχει έστω και συμβολικές απολαβές.

2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φλόριντα: Καπετάνιος πυροβολούσε και δηλητηρίαζε δελφίνια - Φυλάκιση ενός μηνός και πρόστιμο 51.000 δολαρίων

Διεθνή / Φλόριντα: Καπετάνιος πυροβολούσε και δηλητηρίαζε δελφίνια - Φυλάκιση ενός μηνός και πρόστιμο 51.000 δολαρίων

Σε τουλάχιστον μία περίπτωση, ο Barfield άνοιξε πυρ ενώ στο σκάφος επέβαιναν δύο παιδιά δημοτικού, και σε άλλη, παρουσία περισσότερων από δώδεκα πελατών.
LIFO NEWSROOM
Κάννες 2025: Ο Ντένζελ Ουάσινγκτον απών από τη συνέντευξη Τύπου της ταινίας του μετά το συμβάν με τον φωτογράφο

Διεθνή / Κάννες 2025: Ο Ντένζελ Ουάσινγκτον απών από τη συνέντευξη Τύπου της ταινίας του μετά το συμβάν με τον φωτογράφο

Ο έντονος διαπληκτισμός που είχε ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός με φωτογράφο, στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της ταινίας «Highest 2 Lowest» στις Κάννες
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια