Ο Τομ Χανκς αποκάλυψε τις τρεις πιο αγαπημένες ταινίες του

Ο Τομ Χανκς αποκάλυψε τις τρεις πιο αγαπημένες ταινίες του Facebook Twitter
Joel C Ryan/Invision/AP
0

Ο Τομ Χανκς διάλεξε τις τρεις καλύτερες ταινίες που έχει κάνει στην σχεδόν 40 ετών καριέρα του στο Χόλιγουντ. 

Μιλώντας στο The Bill Simmons Podcast, ο 65χρονος ηθοποιός αποκάλυψε ότι οι τρεις πιο αγαπημένες ταινίες του είναι τα «Cloud Atlas», «A League of Their Own» [Το Δικό Τους Παιχνίδι] και «Cast Away» [Ναυαγός]. 

Όπως εξήγησε, η επιλογή έγινε με βάση την «προσωπική εμπειρία» του ενώ έκανε τις συγκεκριμένες ταινίες.

Για το «Cloud Atlas», ο Τομ Χανκς εξήγησε πως ήταν «η πρώτη φορά που έκανα εκτενή γυρίσματα στη Γερμανία και είχα γύρω μου τόση ιστορία».

«Ήμασταν μέρος αυτού του μεγάλου, τεράστιου συνόλου φανταστικών ανθρώπων που απλώς προσπαθούσαν να κάνουν την πιο σκληρή, καλύτερη δουλειά», είπε.

Με το «A League of Their Own», ο ηθοποιός είπε ότι του δόθηκε η ευκαιρία να παίζει μπέιζμπολ για ένα ολόκληρο καλοκαίρι. 

Και, τέλος, αναφορικά με τον υποψήφιο για Όσκαρ ρόλο του ως ναυαγός να προσπαθεί να φύγει από ένα ακατοίκητο νησί, εξήγησε ότι το «Cast Away» ήταν «γεμάτο περιπέτειες». 

«Ήμασταν στη μέση του ωκεανού προσπαθώντας να κάνουμε λήψεις. Ήμασταν στα Φίτζι και μαζί είχα όλη την οικογένειά μου», σημείωσε. «Τίποτα άλλο εκτός από καθημερινές περιπέτειες». 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κλαούντια Σέινμπαουμ: Θα κινηθεί νομικά απέναντι στον άνδρα που την παρενόχλησε σε δημόσια εμφάνισή της

Διεθνή / Κλαούντια Σέινμπαουμ: Θα κινηθεί νομικά απέναντι στον άνδρα που την παρενόχλησε σε δημόσια εμφάνισή της

«Aν δεν υποβάλω μήνυση, τι θα συμβεί με τις υπόλοιπες Μεξικανές γυναίκες; Αν το κάνουν αυτό στην πρόεδρο, τι θα γίνει με όλες τις άλλες;», δήλωσε η πρόεδρος του Μεξικού
LIFO NEWSROOM
ΙΣΠΑΝΙΑ ΧΟΥΑΝ ΚΑΡΛΟΣ ΦΡΑΝΚΟ

Διεθνή / Ο Χουάν Κάρλος της Ισπανίας εξομολογείται τον «βαθύ σεβασμό» του για τον Φράνκο

Στα απομνημονεύματά του, ο έκπτωτος βασιλιάς της Ισπανίας κατηγορεί επίσης τον γιο του, βασιλιά Φελίπε, για εγκατάλειψη - «Είμαι ο μόνος Ισπανός που δεν έχει σύνταξη, μετά από σαράντα χρόνια υπηρεσίας» γράφει
LIFO NEWSROOM
ΖΟΧΡΑΝ ΜΑΜΝΤΑΝΙ ΙΣΡΑΗΛ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΧΑΜΑΣ

Διεθνή / Ζοχράν Μαμντάνι: Ισραηλινός υπουργός καλεί τους Εβραίους της Νέας Υόρκης να μεταναστεύσουν στο Ισραήλ - «Είναι υποστηρικτής της Χαμάς»

Τους τελευταίους μήνες ο Ζοχράν Μαμντάνι έχει μιλήσει πολλές φορές κατά του αντισημιτισμού, καταγγέλλοντας παράλληλα την ισλαμοφοβία της οποίας υπήρξε θύμα
LIFO NEWSROOM