Ο Στίβεν Κινγκ αποκαλύπτει την ταινία που δεν άντεξε να δει και έφυγε από το σινεμά

Ο Στίβεν Κινγκ αποκαλύπτει την ταινία που δεν άντεξε να δει και έφυγε από το σινεμά Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Ο Στίβεν Κινγκ αποκάλυψε πρόσφατα ποια είναι η μοναδική ταινία που δεν κατάφερε να δει ολόκληρη και έφυγε από το σινεμά.

Ο συγγραφέας απάντησε σε μια ανάρτηση στο Twitter του Λίνγουντ Μπάρκλεϊ, ο οποίος είχε πει ότι είχε φύγει από την προβολή του Jurassic World Dominion.

Σε απάντηση, ο Στίβεν Κινγκ έγραψε στο Twitter: «Έφυγα μόνο από μια ταινία ως ενήλικας: το Transformers. Θα ήθελα να μάθω από ποιες άλλες ταινίες έχουν αποχωρήσει οι θεατές».

Αργότερα διευκρίνισε ότι ήταν «η πρώτη» ταινία της σειράς, η οποία κυκλοφόρησε το 2007.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κινγκ δίνει τη δική του οπτική για τις κινηματογραφικές ταινίες. Πριν από καιρό είχε αποκαλύψει ότι είχε παρακολουθήσει και τις δύο εκδοχές του Hairspray την Πρωτοχρονιά του 2021.

Τότε αποφάσισε κάθε χρόνο να βλέπει και μία νέα ταινία από το 1961 και μετά.

«Και τα δύο SPRAY είναι πολύ διασκεδαστικά, ο Γουότερς ίσως λίγο καλύτερος, αλλά ο Τραβόλτα ήταν υπέροχος ως Edna Turnblad», είπε.

Με πληροφορίες του ΝΜΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ παραμένει ένας «φασίστας» για τον Μαμντάνι: «Εξακολουθώ να πιστεύω όλα όσα έλεγα πριν»

Διεθνή / Ο Τραμπ παραμένει ένας «φασίστας» για τον Μαμντάνι ακόμη και μετά τη συνάντησή τους

Μπορεί η συνάντηση των δύο να πραγματοποιήθηκε σε απροσδόκητα θετικό κλίμα, όμως ο εκλεγμένος δήμαρχος της Νέας Υόρκης δεν υπαναχωρεί από την κριτική του απέναντι στον πρόεδρο των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Η εγγονή του Τζον Κένεντι που έχει καρκίνο ξεσπά κατά του εξάδελφού της RFK Jr: «Είναι ντροπή για την οικογένεια»

Διεθνή / Η εγγονή του Τζον Κένεντι που έχει καρκίνο ξεσπά κατά του εξάδελφού της RFK Jr: «Είναι ντροπή για την οικογένεια»

Η κατάρρευση του συστήματος Υγείας στις ΗΠΑ μέσα από την εμπειρία της εξαδέλφης του ίδιου του υπουργού - Η Τατιάνα Σλόσμπεργκ έχει λιγότερο από ένα χρόνο ζωής
LIFO NEWSROOM