Ο Σταύρος Νιάρχος και η Ντάσα Ζούκοβα έγιναν γονείς

Ο Σταύρος Νιάρχος και η Ντάσα Ζούκοβα έγιναν γονείς Facebook Twitter
0

Ο Σταύρος Νιάρχος και η Ντάσα Ζούκοβα έγιναν γονείς καθώς απέκτησαν έναν γιο, που σύμφωνα με πληροφορίες θα πάρει το όνομα Φίλιππος προς τιμήν του πατέρα του.

Ένα χρόνο μετά τον γάμο τους στο Σεν Μόριτζ, ο Έλληνας δισεκατομμυριούχος και η 39χρονη Ρωσίδα σύζυγός του, που ασχολείται με γκαλερί, υποδέχθηκαν το πρώτο τους παιδί.

Για την Ντάσα Ζούκοβα είναι το τρίτο της παιδί αφού έχει ήδη μια κόρη, την Λέι κι έναν γιο, τον Άαρον- Ανεξάντερ από τον γάμο της με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς, με τον οποίο χώρισε το 2017 μετά από δέκα χρόνια γάμου.

Ο γάμος του Σταύρου Νιάρχου και της Ντάσα Ζούκοβα θεωρήθηκε το απόλυτο κοσμικό γεγονός του 2020 και χαρακτηρίστηκε ως ο γάμος της δεκαετίας, λόγω των διάσημων καλεσμένων του αλλά και τα 5.8 εκατομμύρια ευρώ που κόστισε.

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε το καλοκαίρι του 2019 και ακολούθησε μια μικρή γαμήλια τελετή για την οικογένειά τους, στο Παρίσι, τον Οκτώβρη της ίδιας χρονιάς.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

SHEIN ΕΡΕΥΝΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ

Διεθνή / Η Ευρωπαϊκή Ένωση ξεκινά επίσημη έρευνα κατά της Shein - Τα τρία ζητήματα που θα εξεταστούν

Σε περίπτωση επιβεβαίωσης παραβάσεων, οι Βρυξέλλες μπορούν να επιβάλουν προσωρινά μέτρα, να αποδεχτούν δεσμευτικές υποσχέσεις από την εταιρεία ή να εκδώσουν απόφαση μη συμμόρφωσης που μπορεί να οδηγήσει σε βαριά πρόστιμα
THE LIFO TEAM
Τέιλορ Σουίφτ: 21χρονος κατηγορείται ότι σχεδίαζε να βάλει βόμβα σε μία από τις συναυλίες της στη Βιέννη

Διεθνή / Τέιλορ Σουίφτ: Για τρομοκρατία κατηγορείται ο 21χρονος που σχεδίαζε να βάλει βόμβα σε συναυλία της

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, ο κατηγορούμενος είχε δηλώσει πίστη στο Ισλαμικό Κράτος, διαδίδοντας προπαγανδιστικό υλικό μέσω διαδικτυακών μηνυμάτων και βίντεο
THE LIFO TEAM