ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

Σταύρος Νιάρχος και Ντάσα Ζούκοβα παντρεύτηκαν - Ο γάμος στο Σεν Μόριτζ και οι πρώτες φωτογραφίες

Σταύρος Νιάρχος και Ντάσα Ζούκοβα παντρεύτηκαν - Ο γάμος στο Σεν Μόριτζ και οι πρώτες φωτογραφίες Facebook Twitter
Ο Σταύρος Νιάρχος και η Ντάσα Ζούκοβα στο γάμο τους στο Σεν Μόριτζ
0

Η Ντάσα Ζούκοβα παντρεύτηκε τον δισεκατομμυριούχο μεγιστάνα Σταύρο Νιάρχο χθες το βράδυ σε μια λαμπερή τελετή που κρατήθηκε όσο γινόταν μυστική και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, στο Σεν Μόριτζ της Ελβετίας.

Αριστοκράτες, σταρ του Χόλιγουντ και της μόδας, αλλά και επιχειρηματίες ήταν παρόντες, καθώς η Ντάσα, ντυμένη στα λευκά, παντρεύτηκε τον Σταύρο, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο κοντά στις εγκαταστάσεις του St Moritz Olympaschanze.

Η Ντάσα, η πρώην σύζυγος του ιδιοκτήτη της Τσέλσι, Ρόμαν Αμπράμοβιτς, παντρεύτηκε 24 ώρες νωρίτερα από ό, τι αναμενόταν, με την ημερομηνία να κρατείται μυστική από τους επισκέπτες και το ζευγάρι, κάτι που αιφνιδίασε τα ταμπλόιντ και τους παπαράτσι. Μία ωστόσο φωτογραφία με το ζευγάρι κυκλοφόρησε στον Τύπο ενώ και στα social media δεν υπάρχουν εικόνες από την τελετή η οποία λέγεται πως κόστισε 6,5 εκατ. δολάρια. Η 38χρονη Ζούκοβα, φορούσε μία κομψή λευκή δημιουργία με λευκή κάπα και κλειστό λαιμό ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε ψηλό κότσο σινιόν.

Το ζευγάρι αλλά και οι καλεσμένοι φιλοξενούνται στο 5 αστέρων ξενοδοχείο Kulm, το οποίο ανήκει στην οικογένεια του γαμπρού, όπου θα πραγματοποιηθούν οι εορτασμοί του γάμου. Τα πάρτι και τα γεύματα για το γάμο αναμένεται να συνεχιστούν όλο το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

✨Did you have a good start in the new year? ✨

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kulm Hotel St. Moritz (@kulmhotel) στις

Σταύρος Νιάρχος και Ντάσα Ζούκοβα παντρεύτηκαν - Ο γάμος στο Σεν Μόριτζ και οι πρώτες φωτογραφίες Facebook Twitter
H Eυγενία Νιάρχου σε φωτογραφία από το ξενοδοχείο πριν την τελετή

Μεταξύ των καλεσμένων στη δεξίωση η πριγκίπισσα Βεατρίκη, στενή φίλη με την νύφη, μαζί με τον αρραβωνιαστικό της Ματσέλι Μότζι, οι ηθοποιοί Κέιτ Χάντσον και Σάρα Φόστερ, το μοντέλο Κέλι Σόγιερ και οι σχεδιάστριες Τζέιμι Μιζραχί και Τζεν Μέγιερ.

Στη λίστα υψηλών προσκεκλημένων είχε γίνει γνωστό πως θα περιλαμβάνονταν ονόματα όπως εκείνο του Ντέιβιντ Μπέκαμ και της Γκουίνεθ Πάλτροου, ενώ σύμφωνα με τις φήμες, θα παρίστατο και η Ιβάνκα Τραμπ με το σύζυγό της Τζάρεντ Κούσνερ, και ο αδερφός του με τη σύζυγό του, Κάρλι Κλος. Το παρών έδωσαν φυσικά και τα αδέλφια του Σταύρου, Ευγενία και Τεό.

Το ξενοδοχείο έχει θέα σε λίμνη και τις Άλπεις. Ο βρετανός DJ Mark Ronson κλήθηκε να παίξει μουσική. Η Ντάσα και ο Σταυρός παντρεύτηκαν επισήμως στο Παρίσι το περασμένο έτος, αλλά μια δεύτερη τελετή με εορτασμούς προγραμματίστηκε για αυτό το Σαββατοκύριακο. Η γαμήλια τελετή έλαβε χώρα στο κτίριο του Δημαρχείου St Moritz, δήλωσε ο δήμαρχος.

Στέλα ΜακΚάρτνεϊ και Κέιτ Χάντσον σε φωτογραφία από το πάρτι του γάμου:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Girls girls girls ❤️ these ones ! @stellamccartney @katehudson 💕

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gucci Westman (@gucciwestman) στις

Πολιτισμός
0

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Met βγάζει τη Lee Krasner από τη σκιά του Pollock

Πολιτισμός / Pollock και Krasner ως ισότιμοι: η νέα έκθεση του Met αναθεωρεί έναν μύθο

Το Metropolitan Museum of Art παρουσιάζει το φθινόπωρο την έκθεση «Krasner and Pollock: Past Continuous», αφιερωμένη και στους δύο καλλιτέχνες σε όλο το εύρος της πορείας τους. Η επιμέλεια τονίζει την ισότιμη συμβολή της Lee Krasner στον Αφηρημένο Εξπρεσιονισμό, αναθεωρώντας το κυρίαρχο αφήγημα γύρω από τον Pollock.
THE LIFO TEAM
Η Isabelle Adjani κάλεσε τους άνδρες να σηκωθούν όρθιοι στα Césars για τη βία κατά των γυναικών

Πολιτισμός / Η Ιζαμπέλ Ατζανί κάλεσε τους άνδρες να σηκωθούν όρθιοι στα Σεζάρ για τη βία κατά των γυναικών

Στα βραβεία Σεζάρ 2026, η Isabelle Adjani κάλεσε τους άνδρες στην αίθουσα να σηκωθούν όρθιοι σε ένδειξη αλληλεγγύης προς όλες τις γυναίκες που έχουν υποστεί βία, ενώ η Golshifteh Farahani μίλησε για την αιματηρή καταστολή στο Ιράν.
THE LIFO TEAM
«Αφήστε με να μπω»: Καλλιτέχνης διαμαρτύρεται έξω από μεγάλα πολιτιστικά ιδρύματα που δεν είναι προσβάσιμα

Πολιτισμός / «Αφήστε με να μπω»: Καλλιτέχνης διαμαρτύρεται έξω από μεγάλα πολιτιστικά ιδρύματα που δεν είναι προσβάσιμα

Στο Perth Festival, ο 26χρονος καλλιτέχνης Hugo Flavelle μετατρέπει τη διαμαρτυρία για την προσβασιμότητα σε κινητή performance–rave έξω από μουσεία και θέατρα που ο ίδιος δυσκολεύεται να χρησιμοποιήσει.
THE LIFO TEAM
Η Chloë Sevigny γυρίζει ντοκιμαντέρ για τους Deadheads και για την Αμερική που επιμένει

Πολιτισμός / Η Chloë Sevigny γυρίζει ντοκιμαντέρ για τους Deadheads χωρίς τους Grateful Dead

Χωρίς τους Grateful Dead στο κάδρο, το «Summer Tour» εστιάζει αποκλειστικά στους Deadheads. Το ντοκιμαντέρ, με τη στήριξη της Chloë Sevigny, κυκλοφορεί σε μια συγκυρία συμβολική για τη σκηνή, μετά τον θάνατο του Bob Weir.
THE LIFO TEAM