Ο Snoop Dogg ντύνει σκύλους- Έβγαλε δική του σειρά με αξεσουάρ

After rapper launches pet accessory brand, now your dog can dress like Snoop Dogg Facebook Twitter
0

Ο Snoop Dogg δεν σταματά να αναζητά νέους χώρους για να επεκτείνει τις επιχειρηματικές δραστηριότητές τους. Τώρα, αναζητά πελάτες και ανάμεσα στους σκύλους. 

Ο ράπερ και επιχειρηματίας λάνσαρε τη δική του σειρά με αξεσουάρ για σκύλους, την Snoop Doggie Doggs σειρά για αξεσουάρ σκύλων. Αυτή περιλαμβάνει ρούχα και αξεσουάρ που «θυμίζουν τις πιο εμβληματικές εμφανίσεις του Snoop Dogg», σύμφωνα με την ανακοίνωση που εκδόθηκε. 

Εκτός από ρούχα για σκύλους, ο Snoop Dogg βάζει τη σφραγίδα του σε μπολ, λουριά, παιχνίδια και ό,τι άλλο μπορεί να αγοράζει κάποιος για το αγαπημένο κατοικίδιο του. 

«Αναμφίβολα ήταν ο πιο ταιριαστός και απίστευτος συνεργάτης που θα μπορούσαμε να σκεφτούμε στον χώρο των σκύλων και των κατοικίδιων», δήλωσε ο Ρομπ Μπράντεγκι, συνιδρυτής της εταιρείας ρούχων Little Earth Productions, που συνεργάστηκε με την SMAC Entertainment για τη δημιουργία αυτής της σειράς. 

Πέρα από τα 19 στούντιο άλμπουμ που έχει κυκλοφορήσει και τις 20 υποψηφιότητες για Grammy στο ενεργητικό του, ο Snoop Dogg έχει κάνει όνομα και με τις ποικίλες επιχειρηματικές επενδύσεις του. Μεταξύ άλλων έχει δική του παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων, δημητριακά δίχως γλουτένη- τα «Snoop Loopz»- και κρασί με την υπογραφή του. Επίσης, έχει κυκλοφορήσει τη δική του σειρά προϊόντων κάνναβης. 

Με πληροφορίες από CNN

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ