Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο δηλώνει περήφανος μπαμπάς ετών 80

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο δηλώνει περήφανος μπαμπάς ετών 80 Facebook Twitter
0

Για την λίγων μηνών κόρη του που απέκτησε τον Μάιο του 2023, μίλησε σε νέα συνέντευξή του ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

Η ηθοποιός συγκεκριμένα αναφέρθηκε γεμάτος υπερηφάνεια για την κόρη του, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως είναι υπέροχο το να είναι κανείς πατέρας στα 80 του. Υπενθυμίζεται πως ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο έγινε πατέρας για έβδομη φορά σε ηλικία 79 ετών και με τη σύντροφό του Τίφανι Τσεν ονόμασαν την κόρη τους Τζία.

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο έχει βραβευτεί  δύο φορές με Όσκαρ και αυτή την εβδομάδα έλαβε μία ακόμη υποψηφιότητα για Όσκαρ β΄ ανδρικού ρόλου στην ταινία του Μάρτιν Σκορτσέζε «Killers of the Flower Moon», στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο. 

«Τα πάντα από τα οποία είμαι απορροφημένος ή με ανησυχούν ή το ένα και το άλλο απλά φεύγουν όταν την κοιτάζω. Επομένως, αυτό από μόνο του είναι θαυμάσιο», δήλωσε μεταξύ άλλων εμφανώς συγκινημένος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο AARP: The Magazine.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΡΙΑ ΣΟΡΕ ΑΝΙΕΛΙ ΙΤΑΛΙΑ

Διεθνή / Πέθανε σε ηλικία 100 ετών η Μαρία Σόλε Ανιέλι, κεντρικό πρόσωπο της δυναστείας Ανιέλι

Διετέλεσε δήμαρχος στο Καμπέλο σουλ Κλιτούννο, στην Ούμπρια, από το 1960 έως το 1970, σε μια περίοδο που η συμμετοχή των γυναικών στην πολιτική ήταν περιορισμένη στην Ιταλία
THE LIFO TEAM
Πρίγκιπας Άντριου: Η φωτογραφία του ανήμερα των Χριστουγέννων μετά τον αποκλεισμό από τη βασιλική οικογένεια

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου: Η φωτογραφία του ανήμερα των Χριστουγέννων μετά τον αποκλεισμό από τη βασιλική οικογένεια

Ο αδελφός του βασιλιά Καρόλου εθεάθη λυπημένος και μόνος στο Royal Lodge, από το οποίο σύντομα θα φύγει, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας πέρασαν μαζί τα Χριστούγεννα
THE LIFO TEAM