Ο Ρόμνεϊ είναι «σαν τον Ρομπέν των Δασών από την ανάποδη»

Ο Ρόμνεϊ είναι «σαν τον Ρομπέν των Δασών από την ανάποδη» Facebook Twitter
0

Στα πλαίσια της προεκλογικής του εκστρατείας, ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, χλεύασε το φορολογικό σχέδιο του Ρεπουμπλικανού Μιτ Ρόμνεϊ, χαρακτηρίζοντάς τον ως Ρομπέν των Δασών.

«Είναι σαν τον Ρομπέν των Δασών από την ανάποδη. Είναι ο Ρόμνεϊ Χούντ», είπε ο πρόεδρος Ομπάμα, αποσπώντας το δυνατό χειροκρότημα και τα γέλια από το πλήθος των περίπου 500 ατόμων, που ο καθένας πλήρωσε 500 δολάρια για να παρακολουθήσουν την προεκλογική εκδήλωση σε αίθουσα χορού ξενοδοχείου στο Κονέκτικατ.

Η εκδήλωση έγινε στο πλαίσιο της συγκέντρωσης χρημάτων για την προεκλογική εκστρατεία του αμερικανού προέδρου.

Παράλληλα, ο Ομπάμα κατηγόρησε τον προεδρικό συνυποψήφιό του, ότι ουσιαστικά με τις τοποθετήσεις του ενισχύει τους πλούσιους σε βάρος των φτωχών.

Αυτή ήταν η τελευταία πινελιά του προεδρικού επιτελείου στην προσπάθεια του να «ζωγραφίσει» τον πρόεδρο ως πρωταθλητή της αποκαλούμενης μεσαίας τάξης.

Ταυτόχρονα χαρακτηρίζουν την προσπάθεια του Ρόμνεϊ να τρέξει στην προεκλογική κούρσα για το Λευκό Οίκο ως πρόθεση προστασίας των περιουσιών των πλουσιότερων Αμερικανών.

Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, από την πλευρά του επιτελείου Ρόμνεϊ, ο εκπρόσωπος του Ράιαν Γουίλιαμς, απάντησε στις κατηγορίες του Ομπάμα λέγοντας ότι ο πρόεδρος θα αυξήσει τους φόρους των Αμερικανών.

«Ενώ αυτός έχει χρησιμοποιήσει τα δολάρια των φορολογουμένων για να ανταμείψει τους δωρητές του, οι αμερικανοί της μεσαίας τάξης βλέπουν λιγότερες θέσεις εργασίας, χαμηλότερα εισοδήματα και λιγότερη ελπίδα για το μέλλον », είπε.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

BAFTA ΤΟΥΡΕΤ ΤΖΟΝ ΝΤΕΙΒΙΝΤΣΟΝ

Διεθνή / Τι είναι το σύνδρομο Τουρέτ και ποια τα βασικά συμπτώματα

Το σύνδρομο βρέθηκε στο επίκεντρο της δημόσιας συζήτησης μετά το περιστατικό στην τελετή των βραβείων BAFTA, όταν άνδρας με τη συγκεκριμένη νευρολογική διαταραχή φώναξε ρατσιστική λέξη από το κοινό
THE LIFO TEAM
ΑΝΤΡΙΟΥ ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ

Διεθνή / Ο Άντριου χρέωνε υπηρεσίες μασάζ και έξοδα μετακινήσεων στους Βρετανούς φορολογούμενους

Πρώην ανώτεροι δημόσιοι υπάλληλοι αναφέρουν ότι η κουλτούρα υπερβολικού σεβασμού προς τη βρετανική κρατική διοίκηση επέτρεψε να εγκρίνονται χωρίς έλεγχο υπερβολικές δαπάνες
THE LIFO TEAM