Ο πρώην CEO της Abercrombie & Fitch συνελήφθη για σωματεμπορία

Ο πρώην CEO της Abercrombie & Fitch συνελήφθη για σωματεμπορία Facebook Twitter
Μάικ Τζέφρις / Φωτογραφία αρχείου: Getty Images
0

Ο πρώην CEO της Abercrombie & Fitch Μάικ Τζέφρις, ο σύντροφός του και ένας άλλος άνδρας συνελήφθησαν την Τρίτη στο πλαίσιο υπόθεσης σωματεμπορίας που ερευνούν οι αρχές στις ΗΠΑ.

Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Abercrombie & Fitch, Μάικ Τζέφρις, ο σύντροφός του Ματ Σμιθ και ένας τρίτος άνδρας, ο Τζιμ Τζέικομπσον, συνελήφθησαν την Τρίτη στο πλαίσιο της εγκληματικής έρευνας για διακίνηση ανθρώπων από το FBI και τους ομοσπονδιακούς εισαγγελείς στο Μπρούκλιν, ανέφεραν στο ABC News πηγές που γνωρίζουν την έρευνα.

Η έρευνα αφορούσε στο εάν οι τρεις άνδρες εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά και κακοποίησαν νεαρούς σε πάρτι που διοργάνωναν στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε όλο τον κόσμο, ανέφεραν οι πηγές.

Οι ομοσπονδιακοί εισαγγελείς αναγνώρισαν την έρευνα τον Ιανουάριο, αφού τα φερόμενα θύματα υπέβαλαν αστική αγωγή πριν από ένα χρόνο.

«Το Γραφείο του Εισαγγελέα των ΗΠΑ για την Ανατολική Περιφέρεια της Νέας Υόρκης έχει ξεκινήσει ποινική έρευνα για τα υποτιθέμενα γεγονότα και περιστατικά που συζητήθηκαν στην Καταγγελία του Ενάγοντα», ανέφεραν οι εισαγγελείς σε δικαστήριο.

Δικηγόρος του ενάγοντα δήλωσε: «Όπως αναφέραμε στη μήνυσή μας, αυτή ήταν μια οργάνωση σεξουαλικής εμπορίας ανθρώπων που διοικούσε την Abercrombie, διείσδυσε σε όλη την εταιρεία και επέτρεψε στα τρία άτομα που συνελήφθησαν σήμερα να θυματοποιήσουν δεκάδες νέους, επίδοξους άντρες μοντέλα».


Με πληροφορίες από ABC News

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Politico: Ο Τραμπ αντιμετωπίζει την πρώτη πολιτική του ήττα στο ζήτημα του Ιράν

Οι ψηφοφορίες που πραγματοποιούνται αυτή την εβδομάδα στη Βουλή των Αντιπροσώπων και στη Γερουσία των ΗΠΑ για τον περιορισμό της στρατιωτικής εκστρατείας κατά του Ιράν, αν περάσουν, θα αποτελέσουν μια σημαντική πολιτική ταπείνωση για τον Αμερικανό πρόεδρο
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΑΚΤΙΒΙΣΤΡΙΑ ΙΤΑΜΑΡ ΜΠΕΝ-ΓΚΒΙΡ

Διεθνή / «Γνώριζα ποιος ήταν και δεν μπορούσα να μείνω σιωπηλή» λέει η ακτιβίστρια που φώναξε στον Μπεν-Γκβιρ

Για την εμπειρία της μιλά η ακτιβίστρια Κατρίονα Γκράχαμ, η οποία φώναξε σύνθημα υπέρ της Παλαιστίνης μπροστά στον Ιταμάρ Μπεν-Γκβιρ, πριν άνδρες ασφαλείας την ακινητοποιήσουν βίαια στο έδαφος
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ THE LATE SHOW

Διεθνή / Τραμπ για το τέλος του «The Late Show»: «Ο Κόλμπερτ τελείωσε επιτέλους, ήταν σαν νεκρός»

«Θα μπορούσες να πάρεις οποιονδήποτε από το δρόμο και θα ήταν καλύτερος από αυτόν τον τελείως ηλίθιο» έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Truth Social ο Αμερικανός πρόεδρος
THE LIFO TEAM