Ο Ομπάμα κάλεσε την Μέρκελ στις ΗΠΑ

Ο Ομπάμα κάλεσε την Μέρκελ στις ΗΠΑ Facebook Twitter
0

Η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ θα επισκεφθεί τις ΗΠΑ την επόμενη εβδομάδα μετά από πρόσκληση του Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα.

Στις ΗΠΑ θα συναντηθεί με την με την εκτελεστική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του Ταμείου.

Σστην ατζέντα της συνάντησης περιλαμβάνονται οι παγκόσμιες οικονομικές εξελίξεις αλλά και θέματα που αφορούν σε ευρωπαϊκά ζητήματα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βασιλιάς Κάρολος: Η ανάρτηση για τη Γιορτή του Πατέρα εν μέσω της ρήξης με τον πρίγκιπα Χάρι

Διεθνή / Βασιλιάς Κάρολος: Η ανάρτηση για τη Γιορτή του Πατέρα εν μέσω της ρήξης με τον πρίγκιπα Χάρι

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν ήταν καλεσμένοι το Σάββατο στην ετήσια παρέλαση «Trooping the Colour» για τον επίσημο εορτασμό των γενεθλίων του βρετανού μονάρχη
LIFO NEWSROOM
ΜΠΕΝΙΑΜΙΝ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ

Διεθνή / Νετανιάχου: «Το Ιράν θα πληρώσει βαρύ τίμημα, βρισκόμαστε σε υπαρξιακή μάχη»

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός από το σημείο της ιρανικής επίθεσης που άφησε έξι νεκρούς προειδοποιεί για συντριπτική απάντηση – «Φανταστείτε τι θα συνέβαινε αν το Ιράν είχε πυρηνικά»
LIFO NEWSROOM