Ο Μπαράκ Ομπάμα έδωσε στον Drake την έγκρισή του για να τον υποδυθεί σε μία ταινία για τη ζωή του.

 

Παρόλο που ακόμα σενάριο δεν υπάρχει, ούτε καν βιογραφία του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ, ο ράπερ είχε δηλώσει σε σχετική ερώτηση ότι θα ήθελε να υποδυθεί τον Ομπάμα.

 

Ο Ομπάμα ρωτήθηκε πρόσφατα σε συνέντευξη, αν θα ήθελε να τον υποδυθεί ο Drake.

 

«Θα σου πω», ξεκίνησε ο Ομπάμα. «Ο Drake φαίνεται να είναι σε θέση να κάνει ό, τι θέλει. Εννοώ, είναι ένας ταλαντούχος, πολύ ταλαντούχος αδερφός. Αν λοιπόν έρθει η ώρα και είναι έτοιμος, ξέρετε... » είπε ο πρώην Πρόεδρος.

 

Πρόσθεσε δε ότι πιστεύει πως οι κόρες του, και οι δύο φαν του Drake, θα ενθουσιαστούν ακόμη περισσότερο.

 

«Ξέρεις κάτι, νομίζω πως ο Drake έχει το πιο σημαντικό: την έγκριση της οικογένειάς μου», είπε γελώντας «Έχω την υπόνοια ότι η Μάλια και η Σάσα θα συμφωνήσουν».

 

Η επιθυμία για αυτή την κινηματογραφική ταινία χρονολογείται από το 2010. Τότε ο Drake είπε στο περιοδικό Paper ότι παρακολουθεί τον Ομπάμα με τέτοια θρησκευτική ευλάβεια που ένιωθε ότι ήταν ήδη έτοιμος να τον υποδυθεί με πιστή ακρίβεια σε μια ταινία.

 

«Ελπίζω κάποιος να κάνει μια ταινία για τη ζωή του Ομπάμα σύντομα γιατί θα μπορούσα να τον υποδυθώ» είχε πει.

 

«Παρακολουθώ τα πάντα. Κάθε φορά που τον βλέπω στην τηλεόραση, δεν αλλάζω το κανάλι, σίγουρα δίνω προσοχή και ακούω τις αλλαγές στη φωνή του. Αν ρωτήσετε κάποιον που με ξέρει, είμαι πολύ καλός στις μιμήσεις. Δεν είμαι σε διαδικασία μελέτης (της φωνής του) γιατί κανείς δε με κάλεσε για κάτι τέτοιο, αλλά απλώς προσέχω, τον παρατηρώ. Οπότε, όταν έρθει η μέρα να τον υποδυθώ δεν θα παλεύω να μάθω να μιλάω όπως εκείνος».

 

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Ομπάμα ρωτήθηκε για τον 45ο πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ και την άρνησή του να παραδεχτεί την ήττα του τις εκλογές του 2020.

 

«Έχουμε ήδη ψηφίσει και υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εκεί έξω που αισθάνονται σαν μία κατάσταση τύπου "Κοίτα, ψήφισα και η ψήφος μου δεν έχει σημασία γιατί ο πρόεδρος δεν θα φύγει από τον Λευκό Οίκο» είπε ο Μόρμαν στον Ομπάμα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

 

Και η απάντησή του ήταν κάθετη: «Ω! Θα φύγει από τον Λευκό Οίκο. Μπορεί να μην του αρέσει, μπορεί να μην ξέρει πώς να χάνει με χάρη, αλλά έχασε και θα φύγει και ο Τζο Μπάιντεν και η Καμάλα Χάρις θα γίνουν πρόεδρος και αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών και αυτό θα κάνει τη διαφορά» διαβεβαίωσε.

 

Με πληροφορίες του Fox News