Ο Ντουέιν Τζόνσον αποκάλυψε το τελευταίο τατουάζ που έκανε στο μπράτσο, δημοσιεύοντας διάφορες φωτογραφίες στο Instagram από την πολύωρη διαδικασία. 

 

«Η εξέλιξη του τατουάζ Ταύρου σχεδόν ολοκληρώθηκε», έγραψε ο 49χρονος ηθοποιός. «Ημέρα δεύτερη και τατουάζ 25 ωρών μέχρι στιγμής με τον αδερφό Yomicoart στο υπόγειο. Είναι αυθεντία και περάσαμε πολλούς μήνες (σχεδόν ένα χρόνο εν μέσω πανδημίας) δουλεύοντας τις λεπτομέρειες και την ιστορία που θα εκπροσωπεί το τατουάζ. Σχεδόν έτοιμο και ώρα για τεκίλα». 

 

 

Ο πρώην σταρ του WWE, σε δεύτερο μήνυμα, ανέφερε πως το τατουάζ τελείωσε μετά από τρεις ημέρες και 30 ώρες δουλειάς.

 

 

Τον Αύγουστο του 2017, ο Ντουέιν Τζόνσον είχε δείξει την σταδιακή μεταμόρφωση του τατουάζ του, που είχε για πάνω από δυο δεκαετίες, από τότε που είχε ξεκινήσει την πάλη, εξηγώντας ότι έχει γίνει σύμβολο δύναμης για τον ίδιο. «Το έκανα όταν ήμουν παιδί. Τώρα θέλω να αντικατοπτρίζει αυτό που είμαι ως άντρας», είχε πει τότε. 

 

«Κάθε λεπτομέρεια αντικατοπτρίζει την προσωπική μου ιστορία. Οι ρωγμές και η ζημιά στα οστά αντιπροσωπεύουν τα μαθήματα ζωής των τελευταίων ετών, μαζί με τις ουλές και τις ρυτίδες- είμαι ευγνώμων που τις έχω γιατί τις κέρδισα. Μιλήσαμε για ώρες για τον άνθρωπο που είναι σήμερα και ποιος ήμουν κάποτε. Και ποιος θα είμαι πάντα. Όλοι θέλουμε να μεγαλώνουμε και να εξελισσόμαστε», πρόσθεσε.