Ο Ντόναλντ Τραμπ ανήρτησε εικόνα AI του ιδίου με τον Ιησού

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΗΣΟΥΣ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ Facebook Twitter
0

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανήρτησε σήμερα μια εικόνα - προϊόν Τεχνητής Νοημοσύνης - που απεικονίζει τον Ιησού να τον αγκαλιάζει.

Η ανάρτηση έρχεται δύο ημέρες αφότου ο Αμερικανός πρόεδρος διέγραψε μια ανάρτηση που προκάλεσε σφοδρή κριτική ότι ο Τραμπ συνέκρινε τον εαυτό του με τον Ιησού.

Η ανάρτηση του Τραμπ ως Ιησούς

Η εικόνα, που αναδημοσιεύτηκε στον λογαριασμό του Τραμπ στο Truth Social, τον δείχνει με τα μάτια του κλειστά, να κλίνει την κεφαλή προς τον Ιησού. Ο Τραμπ στέκεται πίσω από ένα μικρόφωνο και πίσω του μια αμερικανική σημαία.

Η αρχική ανάρτηση είχε τη λεζάντα: «Δεν ήμουν ποτέ ένας ιδιαίτερα θρησκευόμενος άνθρωπος... αλλά δεν φαίνεται, με όλα αυτά τα σατανικά, δαιμονικά, τέρατα που θυσιάζουν παιδιά να αποκαλύπτονται... ότι ο Θεός μπορεί να παίζει το χαρτί Τραμπ».

Στην αναδημοσίευση του Τραμπ προστίθεται η λεζάντα: «Στους τρελούς της ριζοσπαστικής αριστεράς μπορεί να μην αρέσει αυτό, αλλά νομίζω ότι είναι πολύ ωραίο!!!».

Ο Τραμπ επικρίνει και επιτίθεται φραστικά τις τελευταίες μέρες στον πάπα Λέοντα, ο τελευταίος σφοδρός επικριτής του αμερικανοϊσραηλινού πολέμου στο Ιράν.

Οι πρόσφατες επιθέσεις προς τον πάπα Λέοντα

Στην τελευταία του επίθεση χθες βράδυ προς τον προκαθήμενο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, και πρώτο Αμερικανό πάπα, ο Ντόναλντ Τραμπ με ανάρτησή του είπε πως «κάποιος να ενημερώσει τον πάπα Λέοντα» για τις δολοφονίες διαδηλωτών από το Ιράν και ότι «το να έχει το Ιράν πυρηνική βόμβα είναι απολύτως απαράδεκτο».

Χθες βράδυ επίσης, ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τζέι Ντι Βανς, μιλώντας στο Πανεπιστήμιο της Τζόρτζια, δήλωσε ότι ο πάπας έκανε λάθος που είπε ότι οι μαθητές του Χριστού «δεν είναι ποτέ στο πλευρό εκείνων που κάποτε κράδαιναν τα ξίφη και σήμερα ρίχνουν βόμβες» και ότι «είναι πολύ, πολύ σημαντικό για τον πάπα να είναι προσεκτικός όταν μιλάει για θέματα θεολογίας».

Ο Λέων δήλωσε, απαντώντας στις προηγούμενες επιθέσεις του Τραμπ, ότι «δεν φοβάται» την κυβέρνηση Τραμπ και θα συνεχίσει να μιλάει ανοιχτά. Σε μια δυναμική ομιλία τη Δευτέρα στο Αλγέρι, κατήγγειλε τις «νεοαποικιακές» παγκόσμιες δυνάμεις, οι οποίες, όπως είπε, παραβιάζουν το διεθνές δίκαιο, χωρίς να ονοματίζει συγκεκριμένες χώρες.

Χριστιανοί ψηφοφόροι συγκροτούν ένα κρίσιμο κομμάτι της πολιτικής βάσης του Τραμπ. Ο Τραμπ, ο οποίος δεν πηγαίνει τακτικά στην εκκλησία, κέρδισε μεγάλη πλειοψηφία χριστιανών ψηφοφόρων στις εκλογές του 2024, συμπεριλαμβανομένων και καθολικών.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΒΙΚΤΟΡ ΟΡΜΠΑΝ ΛΟΑΤΚΙ+

Διεθνή / Ουγγαρία: Το Δικαστήριο της ΕΕ την καλεί να καταργήσει τον νόμο κατά της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας που προώθησε ο Όρμπαν

Σύμφωνα με την απόφαση ο νόμος για την προστασία των παιδιών του 2021 εισάγει παράνομη διάκριση εις βάρος της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, και είναι η πρώτη φορά που κράτος-μέλος παραβιάζει τον Χάρτη θεμελιωδών αξιών της ΕΕ
THE LIFO TEAM
ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΑΜΠ ΠΟΥΤΙΝ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ

Διεθνή / Διεθνής Αμνηστία: «Αντισταθείτε σε ηγέτες-αρπακτικά» όπως οι Τραμπ, Πούτιν, Νετανιάχου - Η έκθεση-κάλεσμα

Σύμφωνα με τη ΜΚΟ, ειδικά αυτοί οι τρεις αρχηγοί κρατών περιφρόνησαν τους κανόνες και τους διεθνείς οργανισμούς που καθιερώθηκαν μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο
THE LIFO TEAM
ΜΕΞΙΚΟ ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ ΣΕΙΝΜΠΑΟΥΜ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ

Διεθνή / Μεξικό: Η πρόεδρος ζητά εξηγήσεις για τον θάνατο Αμερικανών αξιωματούχων σε επιχείρηση κατά των ναρκωτικών

«Δεν επρόκειτο για επιχείρηση που γνώριζε το συμβούλιο ασφάλειας», ανέφερε η Κλαούντια Σέινμπαουμ, λέγοντας ότι τι θα ζητήσει πλήρη ενημέρωση για τις συνθήκες υπό τις οποίες έχασαν τη ζωή τους τέσσερις αξιωματούχοι
THE LIFO TEAM
D4VD CELESTE HERNANDEZ RIVAS ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΗΠΑ

Διεθνή / ΗΠΑ: Ο τραγουδιστής D4vd κατηγορείται για τη δολοφονία 14χρονης που βρέθηκε νεκρή στο Tesla του

Κατά την εισαγγελία, ο κατηγορούμενος φέρεται να σκότωσε την ανήλικη για να αποτρέψει την αποκάλυψη της σχέσης τους, η οποία θα μπορούσε να επηρεάσει την καριέρα του
THE LIFO TEAM