O Ντε Νίρο λύνει τη σιωπή του για το «δύσκολο» διαζύγιο

O Ντε Νίρο λύνει τη σιωπή του για το «δύσκολο» διαζύγιο Facebook Twitter
0

Με μια λιτή δήλωση επιβεβαίωσε το διαζύγιό του ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο ο οποίος τερματίζει το γάμο του με την Γκρέις Χαϊτάουερ.

«Η Γκρέις και εγώ έχουμε δύο όμορφα παιδιά μαζί. Εισερχόμαστε σε μια μεταβατική περίοδο για τη σχέση μας, η οποία είναι μια δύσκολη αλλά εποικοδομητική διαδικασία».


«Εκτιμώ τη Grace ως μια υπέροχη μητέρα και ζητώ την ιδιωτικότητα και το σεβασμό από όλους, καθώς προχωράμε για να αναπτύξουμε τους ρόλους μας ως σύντροφοι στον τομέα της γονικής μέριμνας», αναφέρει η δήλωση.


Ο Ντε Νίρο αναφέρεται στα δύο παιδιά που έχει κάνει με την Γκρεις, τον 20χρονο Έλιοτ και την έξι ετών Έλεν.

Ο σταρ του Χόλιγουντ παντρεύτηκε το 1997 και αυτός δεν είναι πάντως ο πρώτος χωρισμός για το ζευγάρι.

Δύο χρόνια μετά τον γάμο τους, ο Ντε Νίρο είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου, αλλά τελικά δεν προχώρησε η διαδικασία.

Το ζευγάρι τελικά συνέχισε να είναι μαζί και ανανέωσε τους γαμήλιους όρκους του το 2004.

Την ώρα που η ανακοίνωση του για το διαζύγιο έφτανε στα αμερικανικά μίντια, ο Ντε Νίρο βρισκόταν εκτός ΗΠΑ και δειπνούσε σε εστιατόριο στο Χάλιφαξ του Δυτικού Γιορκσάιρ.

Ο ηθοποιός γευμάτισε στο ιταλικό εστιατόριο Ricci's Place το οποίο κράτησε μυστική την άφιξή του και ήταν κλειστό για τους άλλους πελάτες.

Το μενού περιελάμβανε ιταλικά αλλαντικά, τυριά και μπρουσκέτες. φιλέτο για κυρίως τιραμισού ενώ η παρέα του ηθοποιού ήταν μεγάλη όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει το BBC.

O Ντε Νίρο λύνει τη σιωπή του για το «δύσκολο» διαζύγιο Facebook Twitter
O Ντε Νίρο λύνει τη σιωπή του για το «δύσκολο» διαζύγιο Facebook Twitter
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: «Κοιτάξτε μας με έλεος» - Η δραματική έκκληση των Παλαιστινίων υπό τον φόβο του επερχόμενου σκληρού χειμώνα

Διεθνή / Γάζα: «Κοιτάξτε μας με έλεος» - Η δραματική έκκληση των Παλαιστινίων υπό τον φόβο του επερχόμενου σκληρού χειμώνα

Πάνω από 2 εκατομμύρια Παλαιστίνιοι στη Γάζα, παρότι επέζησαν του διετούς πολέμου, εξακολουθούν να βρίσκονται αντιμέτωποι με μια ανθρωπιστική κρίση
LIFO NEWSROOM
Ο Λευκός Οίκος υπερασπίζεται το «Quiet piggy» του Τραμπ σε δημοσιογράφο: «Ό,τι δίνεις, παίρνεις»

Διεθνή / «Ό,τι δίνεις, παίρνεις»: Ο Λευκός Οίκος υπερασπίζεται το «Quiet piggy» του Τραμπ σε δημοσιογράφο

Όταν η δημοσιογράφος Κάθριν Λούσι ρώτησε τον Τραμπ για τα λεγόμενα αρχεία Έπσταϊν, εκείνος τη διέκοψε απότομα, δείχνοντάς την με το δάχτυλο και λέγοντας: «Quiet — quiet, piggy»
LIFO NEWSROOM
Πίτερ Ηλιάδης: Ο Έλληνας «βασιλιάς» των strip clubs του Λας Βέγκας πέθανε στα 92

Διεθνή / Πίτερ Ηλιάδης: Ο Έλληνας «βασιλιάς» των strip clubs του Λας Βέγκας πέθανε στα 92

Γεννήθηκε το 1933 ως Αριστοτέλης Ηλιάδης στην Αγία Κυριακή Καστοριάς και μετανάστευσε στις Ηνωμένες Πολιτείες στα 18 του, φτάνοντας στη Νέα Υόρκη μέσω Έλις Άιλαντ «με ελάχιστα χρήματα»
LIFO NEWSROOM
ΠΟΥ: Σχεδόν μία στις τρεις γυναίκες στον κόσμο έχει βιώσει στη ζωή τους ενδοοικογενειακή ή σεξουαλική βία

Διεθνή / ΠΟΥ: Σχεδόν μία στις τρεις γυναίκες παγκοσμίως έχει βιώσει στη ζωή της ενδοοικογενειακή ή σεξουαλική βία

Από τη νέα έκθεση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, προκύπτει, μεταξύ άλλων, ότι 263 εκατομμύρια γυναίκες έχουν βιώσει σεξουαλική βία από τρίτο πρόσωπο από την ηλικία των 15 ετών
LIFO NEWSROOM