Ο Μπόρις Τζόνσον φαίνεται πως ανησυχεί για τις «ορμές» του σκύλου του, του Dilyn, αφού έκανε σχετική ερώτηση σε αστυνομικό. 

 

Ο Βρετανός πρωθυπουργός επιθεώρησε αστυνομικούς σκύλους και κάποια στιγμή έκανε την ερώτηση για το θέμα που τον προβληματίζει. 

 

«Ανησυχείς για τις ρομαντικές ορμές του;», ρώτησε ο Τζόνσον έναν αστυνομικό. «Όχι τόσο πολύ, όχι ακόμη. Δεν είχαμε τέτοια προβλήματα, έτσι;», απάντησε ο ένστολος χαϊδεύοντας τον σκύλο δίπλα του. 

 

«Όχι; Ο σκύλος μου είναι συνεχώς… στα πόδια ανθρώπων», είπε ο παράπονό του ο Τζόνσον, κάνοντας την υπουργό Εσωτερικών, Πρίτι Πατέλ, να γελάσει. 

 

 

Ο Μπόρις Τζόνσον και η Κάρι Σίμοντς υιοθέτησαν το 2019 τον Dilyn, ένα Τζακ Ράσελ. Νωρίτερα φέτος υπήρξε πληροφορίες για καταστροφές ακριβών αντικειμένων από τον σκύλο στο Chequers, την πρωθυπουργική εξοχική κατοικία. «Ο σκύλος μένει», είχε ξεκαθαρίσει τότε ο Τζόνσον

 

Κατά τη διάρκεια της επιθεώρησης, ο Βρετανός πρωθυπουργός επαίνεσε τους αστυνομικούς σκύλους. «Δημιουργούν κάποιο δέος όταν είναι στους δρόμους, έτσι δεν είναι; Αν ήσουν κακούργος δεν θα ήθελες να σε δαγκώσουν από πίσω», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

 

Με πληροφορίες από Reuters