«Ο σκύλος μένει» ξεκαθάρισε ο Μπόρις Τζόνσον- Μετά τις διαρροές για «αταξίες» του Dilyn

«Ο σκύλος μένει» ξεκαθάρισε ο Μπόρις Τζόνσον- Μετά τις διαρροές για «αταξίες» του Dilyn Facebook Twitter
EPA
0

Πέρα από την κριτική για τη διαχείριση της πανδημίας, ο Μπόρις Τζόνσον είχε να αντιμετωπίσει τις τελευταίες ημέρες και τις διαρροές για τις αταξίες του σκύλου του, Dilyn.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός ξεκαθάρισε σήμερα ότι το Τζακ Ράσελ δεν πάει πουθενά. «Ο σκύλος μένει», είπε σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια επίσκεψης σε σχολείο του Λονδίνου.

Τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν αρκετές διαρροές προς βρετανικά ΜΜΕ περί κακής συμπεριφοράς του σκύλου, που φέρεται να κατέστρεψε ακριβά αντικείμενα στο Chequers, την πρωθυπουργική εξοχική κατοικία.

Ο Τζόνσον αναγκάστηκε να πληρώσει έναν λογαριασμό που ξεπερνά τις 1.000 λίρες, για επιδιορθώσεις, επειδή ο Dilyn «μασούλησε» πολύτιμα βιβλία και έπιπλα, σύμφωνα με την Mail on Sunday.

Επίσης η αρραβωνιαστικιά του Τζόνσον, Κάρι Σίμοντς φέρεται να ήρθε σε ρήξη με την πρώην συνεργάτη του πρωθυπουργού, Κέιτι Λαμ, επειδή εκείνη κατσάδιασε τον σκύλο όταν το τετράποδο «επιτέθηκε» στην τσάντα της.

Φαίνεται πως στην υπόθεση υπάρχει «πολιτικό υπόβαθρο». Φίλοι της Σίμοντς κατηγόρησαν για αυτές τις διαρροές το «στρατόπεδο» του Ντόμινικ Κάμινγκς. Η αρραβωνιαστικιά του Τζόνσον φέρεται ως ο εγκέφαλος πίσω από την αποχώρηση του πρώην συμβούλου του πρωθυπουργού από την Ντάουνινγκ Στριτ.

Με πληροφορίες από Times

 


Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

SAVANNAH GUTHRIE ΑΠΑΓΩΓΗ NANCY GUTHRIE

Διεθνή / Savannah Guthrie: «Ποτέ δεν είναι αργά να κάνετε το σωστό» - Το νέο μήνυμα προς τους απαγωγείς της μητέρας της

«Έχουν περάσει δύο εβδομάδες από τότε που πήραν τη μαμά μας. Και απλώς ήθελα να βγω και να πω ότι ελπίζουμε ακόμη», δήλωσε, μεταξύ άλλων, η Αμερικανίδα παρουσιάστρια
THE LIFO TEAM
Οι φυλακές της Ιαπωνίας μοιάζουν όλο και περισσότερο με οίκους ευγηρίας

Διεθνή / Οι φυλακές της Ιαπωνίας μοιάζουν όλο και περισσότερο με οίκους ευγηρίας

Σε μία από τις χώρες με το υψηλότερο προσδόκιμο ζωής στον κόσμο, το 13% των κρατουμένων είναι ηλικιωμένοι, πολλοί από τους οποίους διαπράττουν μικροαδικήματα για να εξασφαλίσουν στέγη και τροφή πίσω από τα κάγκελα.
THE LIFO TEAM