Ο Μπολσονάρου κατηγορεί τον ΠΟΥ ότι «ωθεί τα παιδιά στην ομοφυλοφιλία και την αυτοϊκανοποίηση»

Ο Μπολσονάρου κατηγορεί τον ΠΟΥ ότι «ωθεί τα παιδιά στην ομοφυλοφιλία και την αυτοϊκανοποίηση» Facebook Twitter
0

Ο Ζαΐχ Μπολσονάρου υποστήριξε σήμερα ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ωθεί τα παιδιά προς την ομοφυλοφιλία και την αυτοϊκανοποίηση.

Ο ακροδεξιός πρόεδρος της Βραζιλίας εξαπέλυσε τις κατηγορίες αυτές στο Facebook, όμως στη συνέχεια η ανάρτησή του διαγράφηκε.

«Αυτός είναι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας που ορισμένοι θα ήθελαν να με δουν να ακολουθώ τις συμβουλές του;» διερωτήθηκε. «Πρέπει επίσης να ακολουθήσουμε την πολιτική του όσον αφορά τη διαπαιδαγώγηση; Για τα παιδιά έως τεσσάρων ετών: ικανοποίηση και ευχαρίστηση στο άγγιγμα του σώματος, αυτοϊκανοποίηση (...) Για τα παιδιά από τεσσάρων έως έξι ετών, μια θετική ταυτότητα φύλου (...) αυτοϊκανοποίηση από μικρή ηλικία, ομοφυλοφιλία (...) από 9 έως 12 ετών: πρώτη σεξουαλική εμπειρία», πρόσθεσε.

Η ανάρτηση αυτή φαίνεται ότι είχε ως αφορμή έναν οδηγό που εκδόθηκε από το γραφείο του ΠΟΥ στην Ευρώπη το 2010 και έφερε τον τίτλο «Πρότυπα διαπαιδαγώγησης στην Ευρώπη». Ο οδηγός αυτός, μεταξύ πολλών άλλων θεμάτων, εξηγεί ότι τα μικρά παιδιά προσπαθούν να ανακαλύψουν το σώμα τους και ότι η περιέργειά τους για τη σεξουαλικότητα είναι κάτι το φυσιολογικό.

Όταν ρωτήθηκε για το θέμα, η προεδρία της Βραζιλίας δεν αντέδρασε άμεσα. Η ανάρτηση στο μεταξύ κατέβηκε, όμως πολλά μέσα ενημέρωσης πρόλαβαν να κρατήσουν ένα screenshot.

Ο Μπολσονάρου, που επηρεάζεται βαθιά από τον Αμερικανό ομόλογό του, τον Ντόναλντ Τραμπ, χρησιμοποιεί πολύ συχνά τους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης και είχε ήδη επιτεθεί πρόσφατα στον ΠΟΥ. Είχε επίσης χαρακτηρίσει «γριπούλα» την πανδημία και έβγαινε στους δρόμους για να ανταλλάξει χειραψία με τους συμπολίτες του, τονίζοντας ότι η επανεκκίνηση της οικονομίας προέχει έναντι της καραντίνας του πληθυσμού.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, AFP

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΤΕΝΑ ΟΡΜΟΥΖ ΕΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΜΕΡΙΚΗ

Διεθνή / Η Ευρώπη «αποφασίζει» για τα Στενά του Ορμούζ χωρίς τους Αμερικανούς: Τι προτείνουν Μακρόν και Στάρμερ

Η ελευθερία της ναυσιπλοΐας στα Στενά του Ορμούζ αποτελεί άμεση προτεραιότητα, κυρίως με δεδομένες τις παγκόσμιες οικονομικές επιπτώσεις που ο πόλεμος
THE LIFO TEAM
Γιατί ο Ζόχραν Μαμντάνι δεν θα πάει στο Met Gala

Ειδήσεις / Γιατί ο Ζόχραν Μαμντάνι δεν θα πάει στο Met Gala

Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης επιβεβαίωσε ότι ούτε ο ίδιος ούτε η σύζυγός του, Ράμα Ντουάτζι, θα παραστούν στο φετινό Met Gala. Η απόφασή του έρχεται σε μια στιγμή που ο Μαμντάνι επιμένει δημόσια στο κόστος ζωής και στη φορολόγηση των πολύ πλούσιων.
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ΓΚΑΛΟΠ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΝΔΡΕΣ

Διεθνή / Gallup: Η αύξηση της θρησκευτικότητας στους νέους άνδρες αλλάζει τις ισορροπίες μεταξύ των φύλων

Στις ΗΠΑ, το 42% των ανδρών ηλικίας 18 έως 29 ετών δηλώνει ότι η θρησκεία είναι «πολύ σημαντική» για τους ίδιους, ποσοστό αυξημένο αισθητά από το 28% που καταγραφόταν το 2022-2023
THE LIFO TEAM
ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ Χ XCHAT

Διεθνή / Έλον Μασκ: Η X λανσάρει το XChat, μία αυτόνομη εφαρμογή μηνυμάτων

Η εφαρμογή περιλαμβάνει λειτουργίες που εστιάζουν στην ιδιωτικότητα, όπως η δυνατότητα απενεργοποίησης των στιγμιότυπων οθόνης και η αποστολή μηνυμάτων που διαγράφονται αυτόματα μέσα σε λίγα λεπτά
THE LIFO TEAM
ΝΑΠΟΛΗ ΕΝΟΠΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ

Διεθνή / Νάπολη: Ένοπλοι ληστές κράτησαν 25 ομήρους σε τράπεζα - Διέφυγαν μέσω υπόγειας σήραγγας

Παρόμοια ληστεία είχε σημειωθεί το 2020 σε υποκατάστημα της Crédit Agricole στο Milan, όπου οι δράστες χρησιμοποίησαν επίσης το αποχετευτικό δίκτυο για να αποκτήσουν πρόσβαση και να διαφύγουν
THE LIFO TEAM