Ο πατέρας του Ματ Λε Μπλανκ ισχυρίζεται ότι ο σταρ των Friends τον «ξέκοψε εντελώς» πριν από εννέα χρόνια μετά από έναν «ανόητο» καβγά. 

 

Ο Πολ Λε Μπλανκ, 79χρονος βετεράνος πολέμου του Βιετνάμ, είπε στη βρετανική Sun, πως χρειάστηκε να μετακομίσει από το σπίτι καθώς η διαφωνία με τον 53χρονο γιο του είχε ως αποτέλεσμα να οδηγηθεί σε οικονομικό αδιέξοδο. 

 

«Ζω χωρίς καμία επαφή μαζί του εδώ και εννέα χρόνια και ακόμη δυσκολεύομαι να πιστέψω τι συνέβη», είπε σε νέα συνέντευξη. «Με ξέκοψε και με κλείδωσε έξω από το σπίτι μου για έναν εξευτελιστικό καβγά σχετικά με χρήματα και μια μοτοσικλέτα», ανέφερε. 

 

Ο 79χρονος υποστηρίζει ότι η τεράστια οικονομική επιτυχία στην καριέρα του, ειδικά από τις δέκα σεζόν στα Φιλαράκια, άλλαξαν τον γιο του ως άνθρωπο.

 

«Το πρόβλημα είναι πως όταν κάποιος έχει λεφτά, δεν βρίσκεσαι στη ζωή του εκτός αν σε θέλει εκεί, και μπορεί να σε αφήσει απ' έξω», είπε ο Πολ. «Ο Ματ υπήρξε ασυνεπής απέναντί μου και θυμώνει εύκολα. Τη μια στιγμή είναι καλός, και την επόμενη θα σου κόψει τον λαιμό- προφανώς, δεν εννοώ κυριολεκτικά», σημείωσε. 

 

«Πλέον είμαι γέρος και ζω με τα χρήματα της κοινωνικής ασφάλισης. Αν δεν υπήρχαν οι οικονομίες μου, δεν θα κατάφερνα να ζήσω. Μου έχει στείλει μόνο μια κάρτα γενεθλίων σε όλη τη ζωή μου. Του έστειλα μηνύματα, ένα ήταν φέτος που του έλεγα να βρεθούμε, και με αγνοεί παντελώς. Είναι εξευτελιστικό. Βέβαια η αλήθεια είναι πως ο Ματ ήταν πάντα "μαμάκιας" αλλά μεγαλώνουμε. Το μήνυμα που του στέλνω είναι να έρθει στα συγκαλά του πριν είναι αργά. Θα του λείψω όταν πεθάνω», πρόσθεσε.

 

Ο Ματ Λε Μπλανκ έχει να μιλήσει 9 χρόνια με τον πατέρα του- «Με αγνοεί εντελώς», λέει ο 79χρονος
Ο 79χρονος Paul LeBlanc, πατέρας του «Τζόι» Ματ Λε Μπλανκ από Τα Φιλαράκια.

 

Ωστόσο, εκπρόσωπος του Ματ Λε Μπλανκ τόνισε πως η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική. «Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση του, ο πατέρας του Ματ εγκατέλειψε τον ίδιο και τη μητέρα του, όταν ήταν ακόμα νεογέννητο», δήλωσε στο Page Six. 

 

Σύμφωνα με την Sun, ο Πολ ήρθε στη ζωή του Ματ όταν ήταν 8 ετών και τον επισκεπτόταν κάποια σαββατοκύριακα. Το 1998, έξι χρόνια πριν το φινάλε των Friends, ο Ματ βοήθησε τον πατέρα του να αγοράσει ένα σπίτι στο Κολοράντο και του παρείχε κάτι σαν μηνιαία «μισθό» κάθε μήνα.