LIVE!

Ο Μάικλ Ντάγκλας επιβεβαίωσε μια φήμη ετών: «Η Ντέμπρα Γουίνγκερ με δάγκωσε»

Ο Μάικλ Ντάγκλας επιβεβαίωσε μια φήμη ετών: «Η Ντέμπρα Γουίνγκερ με δάγκωσε» Facebook Twitter
0

Ο Μάικλ Ντάγκλας μίλησε για πρώτη φορά για την άρνησή του να δουλέψει με την ηθοποιό Ντέμπρα Γουίνγκερ η οποία, όπως υποστηρίζει, τον είχε... δαγκώσει. 

Φιλοξενούμενος στο 100ο επεισόδιο του podcast του Ρομπ Λόου «Literally!», ο 77χρονος σταρ επιβεβαίωσε τις φήμες χρόνων πως η Γουίντκερ έχασε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία δράσης του 1984 «Κυνηγώντας το πράσινο διαμάντι» μετά από ένα αλλόκοτο συμβάν μεταξύ τους. 

Η ταινία, σε παραγωγή του Ντάγκλας και σκηνοθεσία του Ρόμπερτ Ζεμέκις, διηγείται την ιστορία της Τζόαν Γουάιλντερ, μιας συγγραφέα που ερωτεύεται τον κυνηγό πτηνών Τζακ Κόλτον στη ζούγκλα της Κολομβίας. 

Την εποχή εκείνη η Γουίνγκερ ήταν μια από τις πιο περιζήτητες ηθοποιούς του Χόλιγουντ. 

Σύμφωνα με τον Ντάγκλας, ο ίδιος και ο Ζεμέκις συναντήθηκαν μαζί της σε μεξικανικό εστιατόριο του Τέξας ενώ εκείνη βρισκόταν στα γυρίσματα της ταινίας «Σχέσεις Στοργής», με την ελπίδα να της δώσουν το ρόλο της Τζόαν. Ωστόσο, το δείπνο δεν είχε την τροπή που προσδοκούσε ο Ντάγκλας. 

Ο Μάικλ Ντάγκλας επιβεβαίωσε μια φήμη ετών: «Η Ντέμπρα Γουίνγκερ με δάγκωσε» Facebook Twitter
Η Ντέμπρα Γουίνγκερ ανάμεσα σε Σίρλεϊ ΜακΛέιν και Τζακ Νίκολσον στα γυρίσματα της ταινίας «Σχέσεις Στοργής» όταν την προσέγγισαν Ντάγκλας και Ζεμέκις για πρωταγωνίστρια της νέας τους ταινίας - Φωτ.: Getty Images

«Βγαίνει μαζί μας μια νύχτα για δείπνο και τρώμε μαζί και συζητάμε και κατεβάζουμε και μερικές τεκίλες» περιγράφει ο Ντάγκλας στο podcast. 

«Και καθώς βγαίνουμε και, όπως δίνει κανείς μια μικρή μπουνιά στο χέρι του άλλου, ξέρεις, σαν αστείο κι έτσι, εκείνη τεντώνεται και με δαγκώνει στο χέρι» θυμάται ο Ντάγκλας, προσθέτοντας πως ούρλιαξε από τον πόνο. 

«Εκείνη είναι περιπαιχτική και εγώ την κοιτάζω και σκέφτομαι 'δεν ξέρω, φίλε, μπορεί να είναι δύσκολο' και αυτή φαίνεται να ενδιαφέρεται και εγώ πάω πίσω και μου έχει σκίσει το δέρμα» περιγράφει. 

Όπως θυμάται ο Ντάγκλας, επιστρέφοντας στο Χόλιγουντ ο ίδιος ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στα αφεντικά των κινηματογραφικών στούντιο. Κι εκείνοι αποφάσισαν να μην δώσουν το ρόλο στην Γουίνγκερ. 

Σε συνέντευξή του στο Variety το 2019, ο 77χρονος είχε υποστηρίξει πως η Γουίνγκερ απορρίφθηκε εν μέσω ανησυχίας πως δεν ήταν «τιμ πλέιερ». 

Ο ρόλος τελικά κατέληξε στα χέρια της Κάθλιν Τέρνερ που για την ερμηνεία της κέρδισε την Χρυσή Σφαίρα το 1985. 

Για τη φερόμενη δαγκωνιά, η Τέρνερ είχε αναφερθεί στην αυτοβιογραφία της, λέγοντας πως «ο Ντάγκλας αρχικά σκόπευε να πάρει την Ντέμπρα Γουίνγκερ για τον ρόλο της Τζόαν. Όμως, φαίνεται πως δεν τα πήγαν όπως ήλπιζε. Συναντήθηκαν να το συζητήσουν σε εστιατόριο του Μεξικού και εκείνη τον δάγκωσε - ή έτσι είπε αυτός». 


Με πληροφορίες από CNN

Διεθνή
0

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αν αυτό είναι ομοφοβικό, τότε είμαι»: Η δήλωση του Shia LaBeouf που πυροδότησε αντιδράσεις

Διεθνή / «Αν αυτό είναι ομοφοβικό, τότε είμαι»: Η δήλωση του Shia LaBeouf που πυροδότησε αντιδράσεις

Ο Shia LaBeouf μίλησε σε συνέντευξή του στον Andrew Callaghan για την πρώτη του σύλληψη στη Νέα Ορλεάνη, δηλώνοντας «αν αυτό είναι ομοφοβικό, τότε είμαι», λίγο πριν συλληφθεί ξανά κατά τη διάρκεια του Mardi Gras. Οι δηλώσεις του προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις στα social media και επανέφεραν στο προσκήνιο το ταραχώδες δημόσιο προφίλ του ηθοποιού.
THE LIFO TEAM
«Το φως μπαίνει στο κάδρο»: Πώς αντιδρούν οι Ιρανοί κινηματογραφιστές της διασποράς στον θάνατο του Χαμενεΐ

Διεθνή / «Το φως μπαίνει στο κάδρο»: Πώς αντιδρούν οι Ιρανοί κινηματογραφιστές της διασποράς στον θάνατο του Χαμενεΐ

Ιρανοί σκηνοθέτες και δημιουργοί της διασποράς τοποθετούνται δημόσια μετά τον θάνατο του Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, μιλώντας για «το τέλος ενός 47χρονου εφιάλτη», αλλά και για την αβεβαιότητα που ακολουθεί. Δηλώσεις, ανοιχτές επιστολές και αναρτήσεις στα social media φωτίζουν τη σύνθετη στάση της ιρανικής πολιτισμικής κοινότητας απέναντι στις εξελίξεις.
THE LIFO TEAM
Chet Hanks: «Free me» από την Κολομβία – Μπλόκο επιστροφής λόγω διαβατηρίου

Διεθνή / Ο Chet Hanks και το ελληνικό διαβατήριο που τον κράτησε στη Μεντεγίν

Ο Chet Hanks δήλωσε μέσω Instagram ότι παραμένει στην Κολομβία λόγω προβλήματος με το διαβατήριό του. Ο 35χρονος ηθοποιός και ράπερ, γιος του Tom Hanks και της Rita Wilson, εξήγησε ότι ταξίδευε με το ελληνικό του διαβατήριο και δεν είχε μαζί του το αμερικανικό, γεγονός που δυσκολεύει την επιστροφή του στις ΗΠΑ.
THE LIFO TEAM
ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ LIVE

Διεθνή / Πόλεμος στη Μέση Ανατολή - Live: «Μην εμπλακείτε» - Η Τεχεράνη προειδοποιεί τις ευρωπαϊκές χώρες

Όλες οι εξελίξεις - Το Ιράν έπληξε αμερικανική βάση στο Μπαχρέιν - Ο στρατός του Ισραήλ εξέδωσε νέα διαταγή εσπευσμένης απομάκρυνσης των κατοίκων δεκάδων κοινοτήτων στον Λίβανο
THE LIFO TEAM
ΚΥΠΡΟΣ ΑΚΡΩΤΗΡΙ ΒΑΣΗ RAF

Διεθνή / Κύπρος: Από τον Λίβανο εκτοξεύθηκαν τα drones που έπληξαν τη βάση Ακρωτηρίου – Πιθανή εμπλοκή της Χεζμπολάχ

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στα μεσάνυχτα της Κυριακής και οι κυπριακές αρχές ανέφεραν ότι το πρωί της Δευτέρας αναχαιτίστηκαν ακόμη δύο drones που κινήθηκαν προς την κατεύθυνση των βρετανικών βάσεων
THE LIFO TEAM
ΜΑΚΡΟΝ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Διεθνή / Μακρόν: Η Γαλλία αυξάνει το πυρηνικό της οπλοστάσιο – Στην «πυρηνική ομπρέλα» και η Ελλάδα

Η ένταξη της Ελλάδας στη γαλλική πρωτοβουλία συνδέεται με τη στενή αμυντική συνεργασία Αθήνας και Παρισιού, η οποία αναμένεται να ανανεωθεί τον Απρίλιο, κατά την προγραμματισμένη επίσκεψη του Μακρόν στην Αθήνα
THE LIFO TEAM