Ο Μάικλ Ντάγκλας επιβεβαίωσε μια φήμη ετών: «Η Ντέμπρα Γουίνγκερ με δάγκωσε»

Ο Μάικλ Ντάγκλας επιβεβαίωσε μια φήμη ετών: «Η Ντέμπρα Γουίνγκερ με δάγκωσε» Facebook Twitter
0

Ο Μάικλ Ντάγκλας μίλησε για πρώτη φορά για την άρνησή του να δουλέψει με την ηθοποιό Ντέμπρα Γουίνγκερ η οποία, όπως υποστηρίζει, τον είχε... δαγκώσει. 

Φιλοξενούμενος στο 100ο επεισόδιο του podcast του Ρομπ Λόου «Literally!», ο 77χρονος σταρ επιβεβαίωσε τις φήμες χρόνων πως η Γουίντκερ έχασε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία δράσης του 1984 «Κυνηγώντας το πράσινο διαμάντι» μετά από ένα αλλόκοτο συμβάν μεταξύ τους. 

Η ταινία, σε παραγωγή του Ντάγκλας και σκηνοθεσία του Ρόμπερτ Ζεμέκις, διηγείται την ιστορία της Τζόαν Γουάιλντερ, μιας συγγραφέα που ερωτεύεται τον κυνηγό πτηνών Τζακ Κόλτον στη ζούγκλα της Κολομβίας. 

Την εποχή εκείνη η Γουίνγκερ ήταν μια από τις πιο περιζήτητες ηθοποιούς του Χόλιγουντ. 

Σύμφωνα με τον Ντάγκλας, ο ίδιος και ο Ζεμέκις συναντήθηκαν μαζί της σε μεξικανικό εστιατόριο του Τέξας ενώ εκείνη βρισκόταν στα γυρίσματα της ταινίας «Σχέσεις Στοργής», με την ελπίδα να της δώσουν το ρόλο της Τζόαν. Ωστόσο, το δείπνο δεν είχε την τροπή που προσδοκούσε ο Ντάγκλας. 

Ο Μάικλ Ντάγκλας επιβεβαίωσε μια φήμη ετών: «Η Ντέμπρα Γουίνγκερ με δάγκωσε» Facebook Twitter
Η Ντέμπρα Γουίνγκερ ανάμεσα σε Σίρλεϊ ΜακΛέιν και Τζακ Νίκολσον στα γυρίσματα της ταινίας «Σχέσεις Στοργής» όταν την προσέγγισαν Ντάγκλας και Ζεμέκις για πρωταγωνίστρια της νέας τους ταινίας - Φωτ.: Getty Images

«Βγαίνει μαζί μας μια νύχτα για δείπνο και τρώμε μαζί και συζητάμε και κατεβάζουμε και μερικές τεκίλες» περιγράφει ο Ντάγκλας στο podcast. 

«Και καθώς βγαίνουμε και, όπως δίνει κανείς μια μικρή μπουνιά στο χέρι του άλλου, ξέρεις, σαν αστείο κι έτσι, εκείνη τεντώνεται και με δαγκώνει στο χέρι» θυμάται ο Ντάγκλας, προσθέτοντας πως ούρλιαξε από τον πόνο. 

«Εκείνη είναι περιπαιχτική και εγώ την κοιτάζω και σκέφτομαι 'δεν ξέρω, φίλε, μπορεί να είναι δύσκολο' και αυτή φαίνεται να ενδιαφέρεται και εγώ πάω πίσω και μου έχει σκίσει το δέρμα» περιγράφει. 

Όπως θυμάται ο Ντάγκλας, επιστρέφοντας στο Χόλιγουντ ο ίδιος ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στα αφεντικά των κινηματογραφικών στούντιο. Κι εκείνοι αποφάσισαν να μην δώσουν το ρόλο στην Γουίνγκερ. 

Σε συνέντευξή του στο Variety το 2019, ο 77χρονος είχε υποστηρίξει πως η Γουίνγκερ απορρίφθηκε εν μέσω ανησυχίας πως δεν ήταν «τιμ πλέιερ». 

Ο ρόλος τελικά κατέληξε στα χέρια της Κάθλιν Τέρνερ που για την ερμηνεία της κέρδισε την Χρυσή Σφαίρα το 1985. 

Για τη φερόμενη δαγκωνιά, η Τέρνερ είχε αναφερθεί στην αυτοβιογραφία της, λέγοντας πως «ο Ντάγκλας αρχικά σκόπευε να πάρει την Ντέμπρα Γουίνγκερ για τον ρόλο της Τζόαν. Όμως, φαίνεται πως δεν τα πήγαν όπως ήλπιζε. Συναντήθηκαν να το συζητήσουν σε εστιατόριο του Μεξικού και εκείνη τον δάγκωσε - ή έτσι είπε αυτός». 


Με πληροφορίες από CNN

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΥΡΓΟΣ ΤΡΑΜΠ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΤΙΦΛΙΔΑ ΓΕΩΡΓΙΑ

Διεθνή / Γιατί η κατασκευή ενός Πύργου Τραμπ στην Τιφλίδα εγείρει ανησυχίες;

Το project φέρνει στο προσκήνιο νέα ερωτήματα για πιθανή σύγκρουση συμφερόντων, καθώς συνδέεται με γη που ανήκει εν μέρει στην οικογένεια του φιλορώσου δισεκατομμυριούχου και de facto ηγέτη της Γεωργίας, Bidzina Ivanishvili, ο οποίος βρίσκεται υπό αμερικανικές κυρώσεις από το 2024
THE LIFO TEAM
ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ

Διεθνή / Η άφιξη των Βρετανών ταξιδιωτών στα ευρωπαϊκά αεροδρόμια πρέπει να είναι τρεις ώρες πριν την αναχώρησή τους

Το νέο σύστημα εισόδου-εξόδου που αντικαθιστά τις σφραγίδες στα διαβατήρια με ψηφιακή καταγραφή προκαλεί μεγάλες καθυστερήσεις στους συνοριακούς ελέγχους
THE LIFO TEAM
Ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας δηλώνει πως οι ΗΠΑ είναι «απολύτως ικανές να ξαναρχίσουν τις επιθέσεις στο Ιράν»

Διεθνή / ΗΠΑ: Ο υπουργός Άμυνας δηλώνει πως είμαστε «απολύτως ικανοί να ξαναρχίσουμε τις επιθέσεις στο Ιράν»

Ο Πιτ Χέγκσεθ τόνισε ακόμη ότι ο Ντόναλντ Τραμπ παραμένει «υπομονετικός» και επιδιώκει μια «μεγάλη συμφωνία» που θα εγγυάται ότι το Ιράν δεν θα αποκτήσει πυρηνικό όπλο
THE LIFO TEAM
ΟΗΕ ΡΩΣΙΑ ΙΣΤΑΗΛ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΒΙΑ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ

Διεθνή / Ο ΟΗΕ προσθέτει το Ισραήλ και τη Ρωσία στη «μαύρη λίστα» για σεξουαλική βία εν μέσω συγκρούσεων

Ο οργανισμός αναφέρει περιστατικά κακοποίησης, συμπεριλαμβανομένου του βιασμού ανδρών κρατουμένων, από τις δυνάμεις ασφαλείας κυβερνήσεων που έχουν εμποδίσει την πρόσβαση των ερευνητών του ΟΗΕ
THE LIFO TEAM