Ο Μάικλ Κέιν πουλά ενθύμια από την καριέρα του και προσωπικά αντικείμενα- Ακόμη και τα γυαλιά του

Michael Caine is selling his art and film memorabilia -- and even his glasses Facebook Twitter
Πηγή φωτό EPA
0

Οι θαυμαστές του Μάικλ Κέιν έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα ενθύμιο από τη λαμπερή κινηματογραφική καριέρα του, ή κάποιο προσωπικό αντικείμενό του. 

Ο 88χρονος βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός πουλά προσωπικά αντικείμενα, πίνακες από την προσωπική συλλογή του, αλλά και αφίσες από ταινίες του, σε δημοπρασία που θα γίνει στο Λονδίνο στις 2 Μαρτίου. 

Σύμφωνα με τους Times, ο Κέιν πουλά απρόθυμα πολλά από τα προσωπικά αντικείμενά του, καθώς μαζί με τη σύζυγό του, Σακίρα, μετακομίζουν από έπαυλη στο Σάρεϊ. 

«Θα είναι αρκετά δύσκολο να αποχωριστώ τόσα πολύτιμα κομμάτια της ζωής και της καριέρας μου, αλλά είναι η σωστή στιγμή να προχωρήσω. Ελπίζω αυτά τα ενθύμια να δώσουν στους νέους ιδιοκτήτες τους την ίδια ευχαρίστηση που έχουν δώσει σε εμάς», δήλωσε ο ηθοποιός. 

Ανάμεσα στα προσωπικά αντικείμενά του που βγαίνουν στο «σφυρί» είναι τα χαρακτηριστικά γυαλιά του, αλλά και ένα χρυσό ρολόι Rolex, που αναμένεται να «πιάσει» έως 16.300 δολάρια. 

Ο Μάικλ Κέιν πουλά ενθύμια από την καριέρα του και προσωπικά αντικείμενα- Ακόμη και τα γυαλιά του Facebook Twitter

Επίσης, ανάμεσα στα αντικείμενα που πουλά είναι η καρέκλα του σκηνοθέτη από την ταινία «Get Carter» του 1971, στην οποία πρωταγωνιστούσε, η αφίσα της ταινίας «Zulu» αλλά εκείνη του «Alfie», που του χάρισε μια υποψηφιότητα για Όσκαρ. 

Ακόμη, πωλείται πορτρέτο του Κέιν, από τον Λίνκολν Τάνλεϊ- τα έσοδα από το οποίο θα διατεθούν σε φιλανθρωπική οργάνωση για παιδιά- όπως και ο πίνακας «Les Amoureux Dans L'Arbre», του Μαρκ Σαγκάλ, που αναμένεται να φτάσει έως τα 68.000 δολάρια. 

Ο Μάικλ Κέιν πουλά ενθύμια από την καριέρα του και προσωπικά αντικείμενα- Ακόμη και τα γυαλιά του Facebook Twitter

Τέλος, ανάμεσα στα αντικείμενα που βγαίνουν στο «σφυρί» είναι μια συλλογή αυτογράφων, από την τελετή απονομής των Tony του 1970. Αυτή περιλαμβάνει τις υπογραφές του Μάικλ Κέιν, της Τζούλι Άντριους, της Μία Φάροου, της Μπάρμπρα Στρέιζαντ, της Μάγκι Σμιθ και του Τζέιμς Στιούαρτ. 

Ο Μάικλ Κέιν πουλά ενθύμια από την καριέρα του και προσωπικά αντικείμενα- Ακόμη και τα γυαλιά του Facebook Twitter

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ