No.1

Ο Λουκ Σκαϊγουόκερ θα πουλήσει υπογεγραμμένα πόστερ του Star Wars για την Ουκρανία - «Για hardcore συλλέκτες»

Ο Λουκ Σκαϊγουόκερ θα πουλήσει υπογεγραμμένα πόστερ του Star Wars για την Ουκρανία - «Για hardcore συλλέκτες» Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Getty Images
0

Για όποιον λατρεύει το Star Wars και μισεί τον πόλεμο, η εξέλιξη πως ο Λουκ Σκαϊγουόκερ αρχίζει να πουλά υπογεγραμμένα πόστερ για να συγκεντρώσει χρήματα για τη συντήρηση των drone του ουκρανικού στρατού, ίσως φανεί ενδιαφέρουσα. 

«Αποφασίσαμε να υπογράψουμε περιορισμένο αριθμό πόστερ του Πολέμου των Άστρων» εξήγησε ο Μαρκ Χάμιλ, ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον Σκαϊγουόκερ στην εμβληματική σειρά κινηματογραφικών ταινιών, σε αποκλειστική του συνέντευξη με το Politico. «Για τους hardcore συλλέκτες -ιδίως όσους έχουν διαθέσιμο εισόδημα- μπορείτε να πάρετε πολύ περισσότερα χρήματα... απ'όσα φαντάζεστε». 

Ο ακριβής τρόπος με τον οποίο θα διατεθούν προς πώληση τα πόστερ, δεν έχει προσώρας οριστικοποιηθεί, ωστόσο η ιδέα τω «εκατοντάδων και χιλιάδων ανθρώπων που θα μπουν στη διαδικασία του διαγωνισμού ή της δημοπρασίας, είναι έξυπνη» ανέφερε ο Χάμιλ. 

Η πώληση των πόστερ αναμένεται να ξεκινήσει την ερχόμενη εβδομάδα και έρχεται εν όψει της πρώτης επετείου από την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία, στις 24 Φεβρουαρίου - οπότε και η Ρωσία ενδέχεται να εξαπολύσει μια νέα μεγάλη επίθεση, όπως είχε προειδοποιήσει προ ημερών ο υπουργός Άμυνας της Ουκρανίας, Ολέκσι Ρεζνίκοφ

Όπως αποκάλυψε ο Χάμιλ, δεν έχει πουλήσει αντικείμενα που φέρουν την υπογραφή του από το 2017 και την προβολή του Star Wars: The Last Jedi. 

«Είναι κάτι που δεν κάνω» διευκρίνισε, προσθέτοντας πως παρόλα αυτά είναι χαρά του να το κάνει προς υποστήριξη της Ουκρανίας, της οποίας η συνεχιζόμενη μάχη κατά της Ρωσίας είναι «κάτι παραπάνω από έμπνευση» όπως τη χαρακτήρισε. 

Όπως είπε ο ίδιος, κάτι που έμαθε από τους κόσμους του Star Wares είναι να κάνει «το σωστό για το καλό όλων, αντί να ασχολείται μόνο με το ατομικό του συμφέρον», προσθέτοντας πάντως πως η αναφορά του αυτή δεν πρέπει να εκληφθεί ως υποβάθμιση «της πραγματικής φρίκης των όσων βιώνουν οι Ουκρανοί». 

«Το ένα είναι πραγματικά ένα παραμύθι για παιδιά - αρχικά αυτό ήταν ο Πόλεμος των Άστρων. Και η πραγματικότητα, η σκληρή πραγματικότητα των όσων συμβαίνουν στην Ουκρανία, είναι φρικτή». 

Με πληροφορίες από Politico

Διεθνή
0

No.1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπιλ Γκέιτς: «Ήταν τεράστιο λάθος» - Η συγγνώμη από το προσωπικό του ιδρύματος για τους δεσμούς του με τον Έπσταϊν

Διεθνή / Μπιλ Γκέιτς: «Ήταν τεράστιο λάθος» - Η συγγνώμη από το προσωπικό του ιδρύματος για τους δεσμούς του με τον Έπσταϊν

Ο δισεκατομμυριούχος παραδέχτηκε ότι είχε δύο εξωσυζυγικές σχέσεις και μίλησε ανοιχτά για την υπόθεση, απαντώντας σε ερωτήσεις και αναλαμβάνοντας την ευθύνη για τις πράξεις του
THE LIFO TEAM
Η Ιαπωνία σχεδιάζει την εγκατάσταση πυραυλικών συστημάτων σε νησί κοντά στην Ταϊβάν

Διεθνή / Η Ιαπωνία σχεδιάζει την εγκατάσταση πυραυλικών συστημάτων σε νησί κοντά στην Ταϊβάν

Τα τελευταία δέκα χρόνια, η Ιαπωνία έχει μετατρέψει τo Γιοναγκούνι από ένα ήσυχο νησί σε στρατιωτική βάση, όπου περίπου 160 μέλη των Δυνάμεων Αυτοάμυνας φροντίζουν για την ασφάλεια των ακτών
THE LIFO TEAM
Η Αίγυπτος απαλλάσσει τους Αμερικανούς και τους Ευρωπαίους από την υποχρέωση έκδοσης βίζας

Διεθνή / Η Αίγυπτος απαλλάσσει Αμερικανούς και Ευρωπαίους από την υποχρέωση έκδοσης βίζας

Τα τελευταία χρόνια η χώρα έχει χαλαρώσει σταδιακά τους κανόνες εισόδου για να ενισχύσει την ανταγωνιστικότητά της έναντι προορισμών όπως η Τουρκία, το Μαρόκο και το Ντουμπάι
THE LIFO TEAM