Ο Κουέντιν Ταραντίνο κυκλοφορεί νέο βιβλίο για το σινεμά

Ο Κουέντιν Ταραντίνο κυκλοφορεί νέο βιβλίο για το σινεμά Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

O Κουέντιν Ταραντίνο κυκλοφορεί βιβλίο για την ιστορία του αμερικανικού κινηματογράφου που θα εξερευνά και θα αναλύει θρυλικά φιλμ της δεκαετία τoυ 1970.

Ο τίτλος του βιβλίου είναι «Cinema Speculation» και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου του 2022 από την HarperCollins. 

«Κριτική κινηματογράφου, θεωρία του κινηματογράφου, και η υπέροχη προσωπική ιστορία, είναι όλα γραμμένα με την μοναδική φωνή που αναγνωρίζεται αμέσως ως του Ταραντίνο και με τη σπάνια οπτική του κινηματογράφου, μέσα από τα μάτια ενός από τους σπουδαιότερους  επαγγελματίες της τέχνης» αναφέρει ο οίκος.

Σε αρκετές συνεντεύξεις του ο Ταραντίνο έχει μιλήσει για την επιθυμία του να γίνει συγγραφέας. Ειδικά δε, όταν έκανε την 10η και τελευταία ταινία του. Νωρίτερα φέτος, ωστόσο ο ίδιος επιβεβαίωσε ότι έχει γράψει ένα spin-off για την ταινία του «Κάποτε στο Χόλυγουντ» το 2019.

Με τον τίτλο «The Man Who Would Be McQueen: The Films Of Rick Dalton» το συγγραφικό spin-off επικεντρώνεται πάνω στον κινηματογραφικό χαρακτήρα του Λεονάρντο Ντι Κάπρο, Ρικ Ντάλτον.

Το βιβλίο αντλεί έμπνευση από τους πραγματικούς οδηγούς για τους ηθοποιούς από τα 70s, παρουσιάζοντας μία μικρή βιογραφία του Ντάλτον και τον οδηγό της καριέρας του, ως την συνταξιοδότησή του το 1988.

Με πληροφορίες του NME
 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Η Ευρώπη επιταχύνει τα σχέδιά της για ασφαλή ναυσιπλοΐα στα Στενά του Ορμούζ - Όσα δήλωσαν οι ηγέτες των χωρών

Στη συνάντησή τους στο Παρίσι, οι Ευρωπαίοι ηγέτες δήλωσαν ότι ενδέχεται να εξακολουθεί να υπάρχει ανάγκη για μια αμυντική αποστολή, παρά το γεγονός ότι το Ιράν δήλωσε πως ανοίγει πλήρως τη θαλάσσια δίοδο
THE LIFO TEAM
ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ BREXIT ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ

Διεθνή / Brexit: Πάνω από τους μισούς Βρετανούς υποστηρίζουν την επανένταξη στην ΕΕ, δέκα χρόνια μετά το δημοψήφισμα

Η αυξανόμενη στήριξη των Βρετανών για επανένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, φέρνει το Εργατικό Κόμμα αντιμέτωπο με πολιτικά διλήμματα, καθώς η «προσεκτική στάση» του κινδυνεύει να του κοστίσει σε ψηφοφόρους
THE LIFO TEAM
ΣΤΕΝΑ ΟΡΜΟΥΖ ΕΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΜΕΡΙΚΗ

Διεθνή / Η Ευρώπη «αποφασίζει» για τα Στενά του Ορμούζ χωρίς τους Αμερικανούς: Τι προτείνουν Μακρόν και Στάρμερ

Η ελευθερία της ναυσιπλοΐας στα Στενά του Ορμούζ αποτελεί άμεση προτεραιότητα, κυρίως με δεδομένες τις παγκόσμιες οικονομικές επιπτώσεις που ο πόλεμος
THE LIFO TEAM
Γιατί ο Ζόχραν Μαμντάνι δεν θα πάει στο Met Gala

Ειδήσεις / Γιατί ο Ζόχραν Μαμντάνι δεν θα πάει στο Met Gala

Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης επιβεβαίωσε ότι ούτε ο ίδιος ούτε η σύζυγός του, Ράμα Ντουάτζι, θα παραστούν στο φετινό Met Gala. Η απόφασή του έρχεται σε μια στιγμή που ο Μαμντάνι επιμένει δημόσια στο κόστος ζωής και στη φορολόγηση των πολύ πλούσιων.
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ΓΚΑΛΟΠ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΝΔΡΕΣ

Διεθνή / Gallup: Η αύξηση της θρησκευτικότητας στους νέους άνδρες αλλάζει τις ισορροπίες μεταξύ των φύλων

Στις ΗΠΑ, το 42% των ανδρών ηλικίας 18 έως 29 ετών δηλώνει ότι η θρησκεία είναι «πολύ σημαντική» για τους ίδιους, ποσοστό αυξημένο αισθητά από το 28% που καταγραφόταν το 2022-2023
THE LIFO TEAM