Ο Καντίροφ κινδύνεψε να πνιγεί στην Τουρκία - Κάνει διακοπές σε 5άστερο στην Αλικαρνασσό

Ο Καντίροφ κινδύνεψε να πνιγεί στην Τουρκία - Κάνει διακοπές σε 5άστερο στην Αλικαρνασσό Facebook Twitter
φωτ.: Getty
0

Ο ηγέτης της Τσετσενίας, Ραμζάν Καντίροφ, αποφάσισε να κάνει τις διακοπές του φέτος στην Αλικαρνασσό, στην Τουρκία, όμως όπως έγινε γνωστό, κινδύνεψε να πνιγεί στη θάλασσα.

Ο Καντίροφ μεταφέρθηκε στην ακτή και στη συνέχεια με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της περιοχής.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Πέμπτης σε ένα γνωστό ξενοδοχείο 5 αστέρων στην περιοχή Καϊνάρ της Αλικαρνασσού. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλούνται τα τουρκικά ΜΜΕ, ο Ραμζάν Καντίροφ, ο οποίος είχε μπει στη θάλασσα, άρχισε ξαφνικά να «παλεύει» με το νερό.

Οι υπάλληλοι που βρισκόταν κοντά αντιλήφθηκαν την κατάσταση και ειδοποίησαν τις ομάδες διάσωσης. Οι ομάδες έφτασαν γρήγορα στον τόπο του περιστατικού και παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στον Καντίροφ.

Αφού τον έβγαλαν στην παραλία και βεβαιώθηκαν ότι ζει, στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε ιδιωτικό νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν, ο Καντίροφ νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και η κατάσταση της υγείας του είναι καλή, με τους γιατρούς να ανακοινώνουν ότι δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαλδίβες: Η πρώτη χώρα που απαγορεύει το κάπνισμα σε όποιον γεννήθηκε μετά το 2007

Διεθνή / Μαλδίβες: Η πρώτη χώρα που απαγορεύει το κάπνισμα σε όποιον γεννήθηκε μετά το 2007

Οι Μαλδίβες πρωτοπορούν απαγορεύοντας σε όποιον γεννήθηκε μετά την 1η Ιανουαρίου του 2007 να αγοράζει ή να χρησιμοποιεί καπνό, με στόχο την «προώθηση μιας γενιάς χωρίς τσιγάρο»
LIFO NEWSROOM
Τανζανία: Γιατί βυθίστηκε στο χάος μετά τις εκλογές – Αναφορές για εκατοντάδες νεκρούς

Διεθνή / Τανζανία: Γιατί βυθίστηκε στο χάος μετά τις εκλογές – Αναφορές για εκατοντάδες νεκρούς

Οι Αρχές επέβαλαν πλήρες μπλακ άουτ στο διαδίκτυο, μπλοκάροντας δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης, ενώ ο στρατός περιπολεί στους δρόμους
LIFO NEWSROOM
ΓΑΛΛΙΑ ΦΟΡΟΣ ΖΟΥΚΜΑΝ ΥΠΕΡΠΛΟΥΣΙΟΙ

Διεθνή / Γαλλία: Η βουλή απέρριψε τον «φόρο Ζούκμαν» στους υπερπλούσιους

Οι Γάλλοι βουλευτές, αντιθέτως, στήριξαν ένα ηπιότερο κυβερνητικό σχέδιο για τη φορολόγηση περιουσιακών στοιχείων - «Να μην πληρώσουν οι Γάλλοι τον φόρο που δεν θέλουν να πληρώσουν οι δισεκατομμυριούχοι»
LIFO NEWSROOM