Ο Ίλον Μασκ τα έβαλε και με την Πάρις Χίλτον

Ειρωνικά σχόλια του Ίλον Μασκ προς την Πάρις Χίλτον Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EPA
0

Ο Ίλον Μασκ συνεχίζει τις επιθέσεις σε αυτούς που απέσυραν τις διαφημίσεις τους από το X (πρώην Twitter), λόγω ανησυχίας για αντισημιτικό περιεχόμενο. Τελευταίος «στόχος» του δισεκατομμυριούχου είναι η Πάρις Χίλτον. 

Τον Οκτώβριο η διευθύνουσα σύμβουλος του X, Λίντα Γιακαρίνο ανακοίνωσε τη συνεργασία της πλατφόρμας του Ίλον Μασκ και της εταιρείας της Πάρις Χίλτον, 11:11 Media. Ωστόσο, τον περασμένο μήνα, η εταιρεία της Πάρις Χίλτον απέσυρε τις διαφημίσεις της από το X.

«Για να είμαι ειλικρινής, η διαφημιστική της καμπάνια δεν ήταν και τόσο πειστική», σχολίασε ο Ίλον Μασκ στο Twitter, αναφερόμενος στη σειρά μαγειρικών σκευών της Χίλτον. «Δεν νομίζω ότι η Πάρις μαγειρεύει πολύ», συμπλήρωσε.

Πολλές μεγάλες εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των Disney, Paramount, NBCUniversal, Comcast, Lionsgate και IBM, έχουν αποσύρει διαφημίσεις τους από το Χ, λόγω αντισημιτικού περιεχομένου στην πλατφόρμα. Μπορεί ο Ίλον Μασκ να απολογήθηκε για δικές του αναρτήσεις που χαρακτηρίστηκαν αντισημιτικές, αλλά ξέσπασε κατά όσων απέσυραν τις διαφημίσεις τους. 

«Προσπαθούν κάποιοι να με εκβιάσουν με διαφημίσεις; Να με εκβιάσουν με χρήματα; Άντε γ@@@@τε! Άντε γ@@@τε. Έγινα ξεκάθαρος; Μπομπ, αν είσαι στο κοινό, έτσι νιώθω, μην διαφημιστείς», είπε πρόσφατα ο Ίλον Μασκ αναφερόμενος στον διευθύνοντα σύμβουλο της Disney, Μπομπ Ίγκερ.

Με πληροφορίες από Business Insider

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βασιλιάς Κάρολος: Η ανάρτηση για τη Γιορτή του Πατέρα εν μέσω της ρήξης με τον πρίγκιπα Χάρι

Διεθνή / Βασιλιάς Κάρολος: Η ανάρτηση για τη Γιορτή του Πατέρα εν μέσω της ρήξης με τον πρίγκιπα Χάρι

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν ήταν καλεσμένοι το Σάββατο στην ετήσια παρέλαση «Trooping the Colour» για τον επίσημο εορτασμό των γενεθλίων του βρετανού μονάρχη
LIFO NEWSROOM
ΜΠΕΝΙΑΜΙΝ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ

Διεθνή / Νετανιάχου: «Το Ιράν θα πληρώσει βαρύ τίμημα, βρισκόμαστε σε υπαρξιακή μάχη»

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός από το σημείο της ιρανικής επίθεσης που άφησε έξι νεκρούς προειδοποιεί για συντριπτική απάντηση – «Φανταστείτε τι θα συνέβαινε αν το Ιράν είχε πυρηνικά»
LIFO NEWSROOM