Ο Γουίλ Σμιθ στο πλευρό της Οσάκα, μετά την απόσυρση από το Ρολάν Γκαρός- Το μήνυμά του στο Instagram

Ο Γουίλ Σμιθ στο πλευρό της Οσάκα, μετά την απόσυρση από το Ρολάν Γκαρός- Το μήνυμά του στο Instagram Facebook Twitter
Πηγή φωτό Instagram
0

Με ένα σημείωμα 12 λέξεων ο Γουίλ Σμιθ τάχθηκε στο πλευρό της Ναόμι Οσάκα, μετά την απόσυρση της 23χρονης από το Ρολάν Γκαρός.

Tο τελευταίο διάστημα πολλοί διάσημοι- αθλητές και μη- έχουν εκφράσει τη στήριξή τους στην Οσάκα μετά την απόφασή της αλλά και την αποκάλυψη ότι έχει βιώσει περιόδους κατάθλιψης. Ο Γουίλ Σμιθ έκανε το ίδιο δημοσιεύοντας στο Instagram ένα σημείωμα με το οποίο απευθύνεται στην τενίστρια που βρίσκεται στο Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης.

 

«Γεια Ναόμι, εσύ έχεις δίκιο, εκείνοι κάνουν λάθος! Είμαι μαζί σου», έγραψε ο ηθοποιός και κάτω από το μήνυμά του, το οποίο υπέγραψε, ζωγράφισε μια καρδιά.

 

 

Αυτή την εβδομάδα η Ναόμι Οσάκα αποσύρθηκε από το Ρολάν Γκαρός- έχοντας παίξει μόνο ένα παιχνίδι- μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η απόφασή της να μην δίνει συνεντεύξεις Τύπου κατά τη διάρκεια του τουρνουά.

 

Προτού ανοίξει η «αυλαία» του Ρολάν Γκαρός, η 23χρονη Γιαπωνέζα τενίστρια ανακοίνωσε αυτή την απόφασή της μέσω των social media, επισημαίνοντας ότι πολλές φορές υπάρχει αδιαφορία για την ψυχική υγεία των αθλητών, κατά τη διάρκεια των συνεντεύξεων Τύπου.

 

Όταν την εφάρμοσε για πρώτη φορά- δεν έδωσε συνέντευξη μετά το πρώτο της παιχνίδι- της επιβλήθηκε πρόστιμο 15.000 δολαρίων και οι διοργανωτές των τεσσάρων Γκραν Σλαμ την προειδοποίησαν με βαρύτερες κυρώσεις αν συνεχίσει να κρατά αυτή τη στάση.

 

Λίγες ώρες αργότερα, η Οσάκα ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από το Ρολάν Γκαρός. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι έχει βιώσει μακρές περιόδους κατάθλιψης μετά το Αμερικανικό Όπεν του 2018, κάτι που έχει δυσκολευτεί να διαχειριστεί.

 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΗΠΑ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΑΣΜΟΙ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ: «Η συμφωνία είναι συμφωνία»

«Η ΕΕ αναμένει από τις ΗΠΑ να τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους που ορίζονται στην κοινή δήλωση, όπως και η ΕΕ τηρεί τις δικές της δεσμεύσεις», αναφέρει η ανακοίνωση
THE LIFO TEAM
ΓΑΛΛΙΑ ΗΠΑ ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ

Διεθνή / Γαλλία: Ο πρεσβευτής των ΗΠΑ εκλήθη στο υπουργείο Εξωτερικών - «Δεν δεχόμαστε μαθήματα σχετικά με την βία»

«Αρνούμαστε οποιαδήποτε εργαλειοποίηση αυτής της τραγωδίας», πρόσθεσε ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών σχετικά με τον θάνατο του ακροδεξιού Κεντέν Ντεράνκ
THE LIFO TEAM