Ο Γουές Άντερσον σκηνοθετεί τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς σε κινηματογραφική μεταφορά έργου του Ρόαλντ Νταλ

Ο Γουές Άντερσον σκηνοθετεί τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατσ σε κινηματογραφική μεταφορά του Ρόαλντ Νταλ Facebook Twitter
EPA
0

Ο Γουές Άντερσον θα σκηνοθετήσει για το Netflix την κινηματογραφική μεταφορά του The Wonderful Story Of Henry Sugar του Ρόαλντ Νταλ.

Μετά την εξαγορά των δικαιωμάτων των έργων του Ντάλ από την πλατφόρμα τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους, ο σκηνοθέτης έχει υπογράψει για να γράψει και να σκηνοθετήσει το έργο, στο οποίο θα πρωταγωνιστήσει ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς ως Henry Sugar.

Σύμφωνα με το Deadline, στην ταινία θα πρωταγωνιστήσουν επίσης οι Ραλφ Φάινς, Ντεβ Πάτελ και Μπεν Κίνγκσλεϊ.

Το βιβλίο του 1977, με τίτλο The Wonderful Story Of Henry Sugar And Six More, είναι μια συλλογή από επτά διηγήματα που απευθύνονται σε ελαφρώς μεγαλύτερα παιδιά σε σύγκριση με τα άλλα έργα του Νταλ.

Το έργο εικάζεται ότι θα αποτελείται από τρεις «μίνι-ταινίες» παρόμοιες με το The Ballad Of Buster Scruggs των Αδερφών Κοέν, επίσης από το Netflix. Η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει στο Λονδίνο μέσα στον Ιανουάριο.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Άντερσον διασκευάζει ένα από τα βιβλία του Νταλ, μετά το The Fantastic Mr. Fox του 2009.

Η ταινία ήταν υποψήφια στα Όσκαρ στην κατηγορία Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων, με τους Τζορτζ Κλούνεϊ, Μέριλ Στριπ, Γουίλεμ Νταφόε, Μάικλ Γκαμπόν και Μπιλ Μάρεϊ.

Ο Άντερσον ετοιμάζει αυτήν την περίοδο την 11η μεγάλου μήκους ταινία του με τίτλο Asteroid City, μια ρομαντική κομεντί με πρωταγωνιστές τους Τομ Χανκς, Μάργκοτ Ρόμπι, Σκάρλετ Γιόχανσον και Μπίλ Μπάρεϊ. Η ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Με πληροφορίες του NME/Deadline

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΕΦΟΡΙΑ

Διεθνή / ABC News: Η κυβέρνηση Τραμπ πρόκειται να συγκροτήσει «Επιτροπή Αλήθειας και Δικαιοσύνης» για την αποζημίωση των συμμάχων του

Οι αποζημιώσεις αφορούν άτομα που δήλωσαν θύματα κυβερνητικής «εργαλειοποίησης» των κρατικών μηχανισμών κατά την διακυβέρνηση του Τζο Μπάιντεν
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ

Διεθνή / «Τα 20 χρόνια είναι αρκετά» – Ο Τραμπ θέτει όριο στο πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν

Ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε ότι μια αναστολή 20 ετών στο πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν θα ήταν αρκετή για μια συμφωνία, σηματοδοτώντας πιθανή μετατόπιση στη στάση του απέναντι στην Τεχεράνη
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΠΟΛΕΜΟΣ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Politico: «Ο πόλεμος στο Ιράν αφορά και την Ευρώπη» εξηγεί πρώην σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Τραμπ

Προειδοποίησε ότι η Ευρώπη δεν δείχνει την απαραίτητη σοβαρότητα απέναντι ούτε στην Κίνα, συνδέοντας τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή με τη ρωσοκινεζική συνεργασία και τόνισε ότι οι μεγάλες κρίσεις είναι πλέον αλληλένδετες, κάτι που η Ευρώπη εξακολουθεί να υποτιμά
THE LIFO TEAM