Ο γηραιότερος άνθρωπος του κόσμου «με ηλικία 145 ετών» δηλώνει πως θέλει απλώς να πεθάνει

Ο γηραιότερος άνθρωπος του κόσμου «με ηλικία 145 ετών» δηλώνει πως θέλει απλώς να πεθάνει Facebook Twitter
Ο υπεραιωνόβιος από την πόλη Sragen στην Ιάβα της Ινδονησίας, έδωσε πρόσφατα συνέντευξη στο Liputan 6 και είπε πως έχει περάσει τα πάντα και πως δεν θα τον πείραζε αν πεθάνει.
1

Ένας άντρας από την Ινδονησία που υποστηρίζει πως είναι 145 ετών λέει πως είναι τόσο γέρος πια που είναι "έτοιμος να πεθάνει", ενώ πριν 20 χρόνια αγόρασε ακόμη και τον τάφο του.

Σύμφωνα με έγγραφα επιβεβαιωμένα από τις ινδονησιακές αρχές, ο Mbah Gotho είναι 145 χρονών και γεννήθηκε την Πρωτοχρονιά του 1870. 

Οι τοπικές αρχές επιβεβαιώνουν την γνησιότητα των εγγράφων του χωρίς ωστόσο να είναι απολύτως σίγουρες λόγω της παλαιότητας των αρχείων. Αν όμως όντως ισχύουν, τότε είναι ο γηραιότερος άνθρωπος στον κόσμο που έχει καταγραφεί ποτέ- ένας τίτλος που επισήμως ανήκει στην γαλλίδα Jeanne Calment που έζησε μέχρι την ηλικία των 122 ετών.

Ο γηραιότερος άνθρωπος του κόσμου «με ηλικία 145 ετών» δηλώνει πως θέλει απλώς να πεθάνει Facebook Twitter

Ο Mbah Gotho είναι ο μοναδικός επιζήσας από τα υπόλοιπα 10 αδέρφια του όπως επίσης και από τις τέσσερις συζύγους που είχε στη ζωή του, η τελευταία εκ των οποίων πέθανε το 1988, ενώ έχουν πεθάνει και όλα του τα παιδιά. Σήμερα ζει με τα εγγόνια, τα δισέγγονα και τρισέγγονά του. 

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ ΜΕΓΚΑΝ ΜΑΡΚΛ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ

Διεθνή / Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν προχωρούν σε απολύσεις στη φιλανθρωπική τους οργάνωση

Η φιλανθρωπική οργάνωση Archewell έχει χρηματοδοτήσει μια σειρά δράσεων, μεταξύ των οποίων δωρεές ύψους 500.000 δολαρίων για την υποστήριξη τραυματισμένων παιδιών στη Γάζα και την Ουκρανία
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια