Ο Ερντογάν προειδοποιεί για Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο Ερντογάν προειδοποιεί για Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο Facebook Twitter
3

Την εκτίμηση ότι οι αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις που χτίζονται στη Συρία μπορεί να αποτελέσουν την αιτία για το ξέσπασμα Γ' Παγκοσμίου Πολέμου διατύπωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε εκδήλωση για την Υγεία στην Άγκυρα, ανέφερε: «Οι ΗΠΑ χτίζουν είκοσι βάσεις στη Συρία, γεγονός που στρέφεται κατά της Ρωσίας και μπορεί να γίνει αιτία για να ξεσπάσει Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος».

«Το ερώτημα που προκύπτει είναι γιατί χρειάζονται οι αμερικανικές βάσεις στη Συρία, όπου υπάρχουν και δυνάμεις και της Ρωσίας και του Ιράν» ανέφερε ο πρόεδρος της Τουρκίας.

Παράλληλα κάλεσε τους Τούρκους πολίτες να είναι προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα.

«Ας είμαστε προετοιμασμένοι για τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα», ανέφερε χαρακτηριστικά απευθυνόμενος στο κοινό.

Διεθνή
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΝΤΡΙΟΥ, ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ ΤΖΙΟΥΦΡΕ, ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΙΝ

Διεθνή / Τζέφρι Έπσταϊν: Δεν διέψευσε ποτέ πως ο πρίγκιπας Άντριου είχε σεξουαλική σχέση με τη Βιρτζίνια Τζιούφρε

Ένα email του 2015 περιλαμβάνει τον ισχυρισμό δημοσιογράφου ότι ο πρίγκιπας Άντριου είχε «συναινετική σεξουαλική σχέση» με τη Βιρτζίνια Τζούφρε, έναν ισχυρισμό που ο Τζέφρι Έπσταϊν δεν αμφισβήτησε
THE LIFO TEAM