Ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla και της SpaceX, Έλον Μασκ είναι γνωστός για τα εκκεντρικά tweet που συχνά κάνει. Στο στόχαστρο αυτή τη φορά βρέθηκε η αλλαγή στο «τιμόνι» του Twitter με την παραίτηση του Τζακ Ντόρσεϊ και τον Παράγκ Αγκραβάλ να αναλαμβάνει νέος CEO της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης. 

 

Σε ένα πρόσφατο tweet, ο Μασκ εξέφρασε την άποψή του για το θέμα όπως συνηθίζει να κάνει συχνά χρησιμοποιώντας ένα meme.

 

Στην πρώτη εικόνα, Αγκραβάλ και Ντόρσεϊ φαίνονται να περπατούν μαζί, αλλά στη δεύτερη εικόνα παραμένει μόνο ο Αγκραβάλ ως Στάλιν, ενώ ο Ντόρσεϊ ως Γιέζοφ φαίνεται να έχει πεταχτεί στο νερό.

 

 

Ο Γιέζοφ ως ιστορική προσωπικότητα εκτελέστηκε το 1940 κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εκκαθάρισης στη Σοβιετική Ένωση. Το υπονοούμενο του meme φαίνεται ενδεχομένως να είναι ότι  Αγκραβάλ προσπαθεί να απομακρύνει πλήρως τον Ντόρσεϊ από το Twitter.

 

Τη Δευτέρα, ο Nτόρσεϊ ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το Twitter και τον διορισμό του Αγκραβάλ στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου. Ο Ντόρσεϊ θα συνεχίσει να βρίσκεται στο διοικητικό συμβούλιο της πλατφόρμας μέχρι το επόμενο έτος, αλλά κατά τα άλλα αναμένεται να ασχολείται πολύ περισσότερο με την εταιρεία επεξεργασίας πληρωμών που διευθύνει, την Square.

 

Με πληροφορίες από Business Insider