Ο Έλον Μασκ κατηγόρησε γκέι πρώην υπάλληλο του Twitter ότι σεξουαλικοποιεί τα παιδιά

Ο Έλον Μασκ κατηγόρησε πρώην γκέι υπάλληλο του Twitter ότι σεξουαλικοποιεί τα παιδιά Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram.
0

Μετά τα γιουχαρίσματα εναντίον του σε σόου του Ντέιβ Σαπέλ, ο Έλον Μασκ «επέστρεψε» αυτή τη φορά κατηγορώντας δημοσίως τον πρώην επικεφαλής ασφάλειας του Twitter, Γιόελ Ροθ, ο οποίος είναι ομοφυλόφιλος, ότι σεξουαλικοποιεί τα παιδιά. 

Ο Ροθ παραιτήθηκε από το Twitter μερικές εβδομάδες αφότου ο Μασκ απέκτησε την πλατφόρμα. Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο πρώην εργαζόμενος δήλωσε ότι το Twitter είναι λιγότερο ασφαλές από τότε που ανέλαβε ο δισεκατομμυριούχος.

Το Σάββατο, ο Μασκ παρουσίασε στο Twitter ένα σύντομο και εκτός κόντεξτ απόσπασμα από την 300 σελίδων διδακτορική διατριβή του Ροθ. 

«Φαίνεται ότι ο Γιόελ υποστηρίζει στη διδακτορική του διατριβή ότι τα παιδιά πρέπει να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες διαδικτύου για ενήλικες», έγραψε στο Twitter. Η διδακτορική διατριβή του Ροθ, η οποία φέρει τον τίτλο «Gay Data», αναλύει την εφαρμογή γνωριμιών ΛΟΑΤΚΙ ατόμων, το Grindr.

Στη διατριβή του ο Ροθ καταλήγει στο συμπέρασμα ότι το Grindr «δεν είναι ασφαλής και κατάλληλη εφαρμογή για την ηλικία των εφήβων», αλλά επειδή οι νέοι queer άνθρωποι χρησιμοποιούν την πλατφόρμα ούτως ή άλλως, «θα πρέπει αντ' αυτού να επικεντρωθούμε στη δημιουργία στρατηγικών ασφάλειας».

Πουθενά στη διατριβή του ο Ροθ δεν υποστηρίζει τη σεξουαλικοποίηση των παιδιών, με πολλούς να μιλούν για προκατάληψη εναντίον της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας. 

Ο Ροθ έχει γίνει στόχος επιθέσεων στο διαδίκτυο από τότε που ο Μασκ άρχισε να αποκαλύπτει τα «Twitter Files», που φέρονται να είναι εσωτερικές επικοινωνίες της εταιρείας. Ο ιδιοκτήτης του Twitter δημοσιεύει τα εν λόγω αρχεία με τη βοήθεια δημοσιογράφων που κινούνται στοξ χώρο της αμερικανικής δεξιάς, όπως ο Matt Taibibi και ο Bari Weiss.

Τη Δευτέρα, ο Weiss ανέβασε στο Twitter ένα στιγμιότυπο οθόνης που φαίνεται να δείχνει εσωτερικές επικοινωνίες του Twitter στις οποίες ο Ροθ και άλλοι συζητούν αν θα απαγορεύσουν τον λογαριασμό του πρώην Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ. 

Με πληροφορίες από Them

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ έδωσε εντολή για δοκιμές πυρηνικών όπλων - Ανατροπή στην επί δεκαετίες πολιτική των ΗΠΑ

Διεθνή / Ο Τραμπ έδωσε εντολή για δοκιμές πυρηνικών όπλων - Ανατροπή στην επί δεκαετίες πολιτική των ΗΠΑ

Πώς οι ΗΠΑ του Ντόναλντ Τραμπ μελετούν την επιστροφή στις πυρηνικές δοκιμές, ποιες είναι οι πιθανές επιπτώσεις για την παγκόσμια ασφάλεια και τι σημαίνει αυτό για τον σύγχρονο κόσμο
LIFO NEWSROOM
Ξεκληρίστηκε οικογένεια από την κατάρρευση του κτηρίου στην Τουρκία: Νεκρά τέσσερα από τα πέντε μέλη - Διασώθηκε 18χρονη

Διεθνή / Ξεκληρίστηκε οικογένεια από την κατάρρευση του κτηρίου στην Τουρκία: Νεκρά τέσσερα από τα πέντε μέλη - Διασώθηκε 18χρονη

Στη Λύβισσα της Τουρκίας ένα επταώροφο κτήριο κατέρρευσε αιφνιδίως, αφήνοντας πίσω του νεκρά τέσσερα από τα πέντε μέλη οικογένειας, ερωτήματα για την ασφάλεια των κατασκευών, και μεγάλη κινητοποίηση των σωστικών συνεργείων
LIFO NEWSROOM
Αυστραλία: Νεκρή ηλικιωμένη που ξεχάστηκε σε τροπικό νησί όταν το κρουαζιερόπλοιο αναχώρησε χωρίς αυτήν

Διεθνή / Αυστραλία: Νεκρή ηλικιωμένη που ξεχάστηκε σε τροπικό νησί όταν το κρουαζιερόπλοιο αναχώρησε χωρίς αυτήν

Μια 80χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στη νήσο Λίζαρντ αφού το κρουαζιερόπλοιο αναχώρησε χωρίς αυτήν - Έρευνα διεξάγεται για την τήρηση των πρωτοκόλλων ασφαλείας και τις ευθύνες του πληρώματος
LIFO NEWSROOM
Σουδάν: Ο ηγέτης των παραστρατιωτικών λέει ότι θέλει «ενότητα» που θα την επιτύχει «με ειρήνη ή με πόλεμο»

Διεθνή / Σουδάν: Ο ηγέτης των παραστρατιωτικών θέλει «ενότητα» που θα την επιτύχει «με ειρήνη ή με πόλεμο»

Ο Μοχάμεντ Νταγκλό είπε ότι «ερευνητικές επιτροπές» έφτασαν στην Ελ Φάσερ και ότι ο ίδιος «απαιτεί να λογοδοτήσουν όσοι διέπραξαν λάθη», αναφερόμενος στις κατηγορίες για βιαιοπραγίες σε βάρος αμάχων
LIFO NEWSROOM
Η Ευρώπη «μετρά ημέρες» πριν σταματήσει η παραγωγή αυτοκινήτων λόγω της κρίσης στους ημιαγωγούς

Διεθνή / Η Ευρώπη «μετρά ημέρες» πριν σταματήσει η παραγωγή αυτοκινήτων λόγω της κρίσης στους ημιαγωγούς

Tα εργοστάσια της BMW, της Fiat, της Peugeot και της Volkswagen λειτουργούν πλέον «με τα τελευταία αποθέματα», αφού τα αποθέματα ημιαγωγών εξαντλούνται μετά την απαγόρευση εξαγωγών που επέβαλε το Πεκίνο
LIFO NEWSROOM