Ο Drake αποκάλυψε ότι νόσησε με κορωνοϊό, όταν ένας φαν σχολίασε το κούρεμά του

Ο Drake αποκάλυψε ότι νόσησε με κορωνοϊό, όταν ένας φαν σχολίασε το κούρεμά του Facebook Twitter
Instagram
0

Ο Drake είναι ένας ακόμα διάσημος που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ο ράπερ έκανε την αποκάλυψη όταν ένας φαν τον ρώτησε για το κούρεμά του. Εκείνος τότε αποκάλυψε, ότι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και εξακολουθεί να αντιμετωπίζει μερικές από τις παρενέργειες, συμπεριλαμβανομένης της τριχόπτωσης, όπως είπε.

«Αυτή η καρδιά είναι αγχωμένη», έγραψε ο θαυμαστής του, αναφερόμενος σε μια μικρή καρδιά, το σχήμα της οποία είχε ξυρίσει ο 34χρονος Drake στο κεφάλι του.

«Είχα κορωνοϊό και αυτή η μα@@@ία μεγάλωσε περίεργα και χρειάστηκε να το φτιάξω από την αρχή» απάντησε μεταξύ άλλων, λέγοντας πως το σχήμα οφείλεται στο γεγονός ότι εμφάνισε τριχοφυΐα.

Ο Drake ωστόσο, δεν είναι ο μόνος από τους διάσημους που έκανε λόγο για τριχόπτωση. Η ηθοποιός Αλίσα Μιλάνο ανέφερε ότι και εκείνη βίωσε «ακραία τριχόπτωση» όταν νόσησε με κορωνοϊό.

Ο Drake είχε μιλήσει και στο παρελθόν για την εμπειρία του με τον COVID-19, όταν βρέθηκε αρνητικός στις αρχές της πανδημίας.

Τότε είχε αποκαλύψει ότι έπρεπε να υποβληθεί σε τεστ καθώς είχε έρθει σε επαφή με τον αστέρα του NBA, Kevin Durant, ο οποίος βρέθηκε θετικός.

«Ναι, έπρεπε να υποβληθώ σε τεστ, αλλά βγήκα αρνητικός« είχε γράψει στο Instagram σχολιάζοντας ότι η διαδικασία ήταν άβολη.

Με πληροφορίες του ET

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ