Ο δικηγόρος της Γκουίνεθ Πάλτροου είναι ο νέος «έρωτας» των social media - Τον συγκρίνουν με τον Κλαρκ Κεντ

Δίκη Γουίνεθ Πάλτροου: Ο δικηγόρος της είναι ο νέος «έρωτας» των social media - Τον συγκρίνουν με τον Superman Facebook Twitter
0

Η δίκη της Γκούινεθ Πάλτροου, για το ατύχημα σε θέρετρο σκι το 2016, ολοκληρώθηκε με αθώωση της ηθοποιού, αλλά οι χρήστες των social media συντηρούν το θέμα στην επικαιρότητα λόγω του δικηγόρου της, Τζέιμς Ίγκαν.

Το παρουσιαστικό του έχει προκαλέσει άκρως κολακευτικά σχόλια, με ορισμένους να τον συγκρίνουν και με τον Κλαρκ Κεντ, τον Superman δηλαδή. 

Ο νεαρός δικηγόρος εκπροσώπησε τη χολιγουντιανή σταρ στη δίκη κατά του οφθαλμολόγου Τέσι Σάντερσον, ο οποίος απαιτούσε αποζημίωση για το ατύχημα. Το δικαστήριο, ωστόσο, απάλλαξε την Πάλτροου και όρισε το συμβολικό ποσό του 1 δολαρίου ως αποζημίωση για τα νομικά έξοδα. 

Κατά τη διάρκεια της δίκης των δύο εβδομάδων, ο Ίγκαν έγινε viral καθώς οι θαυμαστές ξετρελάθηκαν με την εμφάνισή του.

Μετά το τέλος της διαδικασίας, ο ίδιος τοποθετήθηκε όσον αφορά στο κύμα αγάπης που λαμβάνει, αλλά και τις συγκρίσεις με τον ήρωα κόμικ. «Το άκουσα, είναι περίεργο» σχολίασε σχετικά με το εάν μοιράζει με το Κλαρκ Κεντ. 

Το πρώτο μέλημά του μετά την τελική ετυμηγορία ήταν να επιστρέψει στον ενός έτους γιο του, που δεν κατάφερε να δει ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα. «Είχε τα γενέθλιά του στη διάρκεια της δίκης. Δεν τον έχω δει, μόλις έμαθε να περπατάει». 

Ο αρθρογράφος μόδας Έβαν Ρος Κατζ ήταν ένας από τους πολλούς που ξετρελάθηκαν με την εμφάνιση του Ίγκαν. Μοιράστηκε στο Instagram μια φωτογραφία του δικηγόρου μέσα από την αίθουσα του δικαστηρίου και έγραψε στη λεζάντα: «Ο δικηγόρος της Γκούινεθ, Τζέιμς Ίγκαν; Νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε αυτή τη συζήτηση». 

Η δημοσιογράφος Κέιτι Κούριστ παραδέχθηκε πως «είναι χαριτωμένος». 

Με πληροφορίες από People

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Σταματήστε να κολυμπάτε στα κανάλια μας! Και βάλτε κάτι πάνω σας!» – Η Βενετία κηρύσσει πόλεμο στους απείθαρχους τουρίστες

Διεθνή / «Σταματήστε να κολυμπάτε στα κανάλια μας!» – Η Βενετία κηρύσσει πόλεμο στους απείθαρχους τουρίστες

Στο απροχώρητο φαίνεται πως έχει φτάσει η κατάσταση με τους τουρίστες στη Βενετία, με τους ντόπιους να δηλώνουν πως αντιμετωπίζουν την πόλη με ασέβεια και ζητούν αυστηρότερα μέτρα
LIFO NEWSROOM
Νέο Αμερικανικό πλήγμα σε διεθνή ύδατα με 3 νεκρούς - «Χτυπήσαμε ναρκοτρομοκράτες» λέει ο Τραμπ 

Διεθνή / Νέο Αμερικανικό πλήγμα σε διεθνή ύδατα με 3 νεκρούς - «Χτυπήσαμε ναρκοτρομοκράτες» λέει ο Τραμπ 

Το πλήγμα ήρθε λιγότερο από δύο εβδομάδες μετά από άλλη επιχείρηση των ΗΠΑ, στην οποία σκοτώθηκαν 11 άτομα που η Ουάσινγκτον συνδέει με τη συμμορία Tren de Aragua από τη Βενεζουέλα
LIFO NEWSROOM
Ισπανία: Ο Σάντσεθ ζητά τον αποκλεισμό του Ισραήλ από τις διεθνείς αθλητικές οργανώσεις

Διεθνή / Ισπανία: Ο Σάντσεθ ζητά τον αποκλεισμό του Ισραήλ από τις διεθνείς αθλητικές οργανώσεις μετά τα επεισόδια

Οι δηλώσεις του Ισπανού πρωθυπουργού ήρθαν μία μέρα μετά την πρόωρη διακοπή του ποδηλατικού αγώνα Vuelta a España, εξαιτίας επεισοδίων με φιλοπαλαιστίνιους διαδηλωτές που οδήγησαν σε συγκρούσεις με την αστυνομία
LIFO NEWSROOM