Ο Bono αποκάλυψε ότι ο ξάδελφός του είναι στην πραγματικότητα ετεροθαλής αδελφός του

Ο Bono αποκάλυψε ότι ο ξάδελφός του είναι στην πραγματικότητα ετεροθαλής αδελφός του Facebook Twitter
0

Ο frontman των U2, Bono, αποκάλυψε ότι ο ξάδελφός του, Σκοτ, είναι στην πραγματικότητα ο ετεροθαλής αδερφός του.

Ο πατέρας του μουσικού, Μπομπ Χιούσον, είχε σχέση με την αδελφή της μητέρας του.

Ο Bono, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Πολ Χιούσον, έχει αποκαλύψει στα απομνημονεύματά του «Surrender: 40 Songs, One Story» ότι ο πατέρας του τού είχε ανακοινώσει το 2000 ότι αυτός που νόμιζε ότι ήταν ξάδελφός του στην πραγματικότητα ήταν ο ετεροθαλής αδελφός του.

Τον επόμενο χρόνο, ο πατέρας του πέθανε από καρκίνο.

Ο πατέρας του και η θεία του Bono, Μπάρμπαρα, φέρεται να είχαν σχέση και μαζί απέκτησαν έναν γιο, τον Σκοτ ​​Ράνκιν. Η αείμνηστη μητέρα του Bono, Άιρις, η οποία πέθανε όταν ο Bono ήταν 14 ετών, δεν έμαθε ποτέ ούτε για τη σχέση, ούτε για το παιδί.

Μετά το θάνατο της μητέρας του, ο Bono είπε ότι τον ανέλαβε η οικογένεια του Σκοτ.

Η οικογενειακή ιστορία, περιγράφεται λεπτομερώς στα απομνημονεύματα του τραγουδιστή, που θα κυκλοφορήσουν την 1η Νοεμβρίου.

Ο Σκοτ Ράνκιν μίλησε στους Irish Times και δήλωσε «ευλογημένος που τον υποδέχτηκαν με ανοιχτές αγκάλες στην οικογένεια Χιούσον».

Στα απομνημονεύματα του ο Bono, εν τω μεταξύ, γράφει ότι πάντα ένιωθε ότι αυτός και ο Σκοτ Ράνκιν ήταν αδέλφια.

«Η αλήθεια είναι με τον Σκοτ, νιώθαμε σαν αδέλφια πολύ πριν μάθουμε ότι ήμαστε. Λατρεύω τον Σκοτ ​​και τη μητέρα του, Μπάρμπαρα», λέει ένα απόσπασμα από το βιβλίο του.

«Δεν εξελίσσονται όλες αυτές οι ιστορίες όπως η δική μου και είχα την τύχη να ανακαλύψω ότι είχα δύο πατεράδες που συμμετείχαν ενεργά στην ανατροφή μου» είπε ο Σκοτ.

Ο Σκοτ αναφερόταν στον πατέρα του Bono, Μπομπ Χιούσον και τον Τζακ Ράνκιν.

«Η ευρύτερη οικογένειά μας το γνωρίζει εδώ και αρκετό καιρό και συμφωνήσαμε ότι δεν είχε νόημα να το κρατάμε άλλο κρυφό. Το βιβλίο του Bono είναι ένας κατάλληλος και ευαίσθητος τρόπος για να αναγνωρίσουμε τη σύνδεση μεταξύ μας», πρόσθεσε ο Σκοτ.

«Αισθανόμαστε μόνο αγάπη για τους γονείς μας και είμαστε ευγνώμονες που έχουμε την υποστήριξη των οικογενειών μας για να μοιραστούμε αυτήν την ιστορία» πρόσθεσε.

Με πληροφορίες του NME

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΚΑΡΑΚΑΣ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Βενεζουέλα: Η αμερικανική πρεσβεία στο Καράκας ανοίγει ξανά επτά χρόνια μετά το κλείσιμό της

Οι Ηνωμένες Πολιτείες διέκοψαν τις διπλωματικές σχέσεις με το Καράκας το 2019, λίγο αφότου έκριναν παράνομη την επανεκλογή του Νικολάς Μαδούρο μετά από εκλογές που θεωρήθηκαν ευρέως ότι αμαυρώθηκαν από νοθεία
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΗΠΑ

Διεθνή / Νέες απειλές Τραμπ κατά Ιράν: «Θα καταστρέψουμε τις μονάδες ενέργειας» - «Δεν υπάρχει καμία διαπραγμάτευση» απαντά η Τεχεράνη

«Αυτό που έχει προταθεί είναι μηνύματα που έχουμε λάβει μέσω μεσαζόντων, τα οποία υποδηλώνουν την επιθυμία των ΗΠΑ για διαπραγματεύσεις», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ
THE LIFO TEAM
ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Διεθνή / «Ο πρίγκιπας Φίλιππος έπασχε από καρκίνο στο πάγκρεας», σύμφωνα με νέο βιβλίο που κυκλοφόρησε

Οι αποκαλύψεις που φέρεται να έκανε συγγραφέας, γνωστός κυρίως για βιβλία που αφορούν τη βασιλική οικογένεια - Τι έγραψε για «την τελευταία νύχτα του Φιλίππου»;
THE LIFO TEAM