Ο Bono μίλησε για τον ετεροθαλή αδελφό, που δεν γνώριζε ότι είχε

Ο Bono μίλησε για τον ετεροθαλή αδελφό του, που δεν γνώριζε ότι έχει Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Ο Bono μίλησε στο BBC και αποκάλυψε ότι έχει έναν ετεροθαλή αδερφό, την ύπαρξη του οποίου αγνοούσε για δεκαετίες.

«Έχω άλλον έναν αδερφό, τον οποίο αγαπώ και λατρεύω, και που δεν ήξερα ότι τον είχα», είπε στο Desert Island Discs του BBC Radio 4.

Ο frontman των U2 είπε ότι έμαθε για τον ετεροθαλή αδερφό του το 2000 ενώ εξήγησε ότι η μητέρα του Iris, η οποία πέθανε το 1974, δεν ήξερε ότι ο σύζυγός της είχε παιδί με άλλη γυναίκα.

Είπε ότι η γυναίκα με την οποία απέκτησε ο πατέρας του τον ετεροθαλή αδελφό του είναι οικογενειακή φίλη.

«Ο πατέρας μου είχε μια βαθιά φιλία με αυτή την υπέροχη γυναίκα, που είναι μέλος της οικογένειας, και μετά απέκτησαν ένα παιδί. Και όλα αυτά κρατήθηκαν μυστικά».

Αφού το έμαθε ο Bono, μίλησε με τον πατέρα του Μπομπ πριν πεθάνει το 2001.

«Τον ρώτησα, αν αγαπούσε τη μητέρα μου και μου είπε ναι. Και του είπα, πώς μπόρεσε να συμβεί αυτό και μου απάντησε «μπορεί να συμβεί» ενώ μου είπε ότι προσπαθούσε να το διορθώσει.

»Δεν ζήτησε συγγνώμη, απλώς είπε ότι αυτά είναι τα γεγονότα. Και έχω συμφιλιωθεί με αυτό».

Ερωτηθείς αν η μητέρα του ήξερε, ο Bono απάντησε αρνητικά. «Όχι, κανείς δεν ήξερε. Ο πατέρας μου περνούσε προφανώς πολλά, αλλά εν μέρει το μυαλό του ήταν αλλού γιατί η καρδιά του ήταν αλλού».

Ο τραγουδιστής έχει επίσης έναν μεγαλύτερο αδερφό τον Norman.

Ο Bono συζήτησε και για τον θάνατο της μητέρας του, από ανεύρυσμα εγκεφάλου, όταν εκείνος ήταν 14 ετών και πώς ο θάνατός της είχε τεράστιο αντίκτυπο στην οικογένειά του.

«Η ψυχολογία ήταν απερίγραπτη, αλλά βρήκα αμέσως μια άλλη οικογένεια, δημιούργησα τους U2, βρήκα την Ali (την σύζυγό του) και όλα έγιναν αρκετά γρήγορα», είπε.

Μιλώντας για την σχέση με τον πατέρα του, την χαρακτήρισε «περίπλοκη», προσθέτοντας πως «Είμαι σίγουρος ότι ήμουν δύσκολος να με διαχειριστεί κάποιος. Και εκείνος (ο πατέρας του) αντιμετώπιζε πολλά. Δεν ήξερε ακριβώς τι συνέβαινε. Και στη συνέχεια κατάλαβα κι εγώ ότι εκείνος είχε να αντιμετωπίσει διάφορα».

Ο Bono σχεδιάζει να κυκλοφορήσει την αυτοβιογραφία του μέσα στο 2022.

Με πληροφορίες του BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ