Νόελ Γκάλαχερ: Παραδέχεται ότι δυσκολεύεται να θυμηθεί τους στίχους στη σκηνή

Νόελ Γκάλαχερ: Παραδέχεται ότι δυσκολεύεται να θυμηθεί τους στίχους στη σκηνή Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Ο Νόελ Γκάλαχερ αποκάλυψε ότι αγωνίζεται για να θυμηθεί τους στίχους των τραγουδιών του, ενώ ερμηνεύει στη σκηνή.

Το πρώην μέλος των Oasis και αρχηγός των High Flying Birds αποκάλυψε ότι αντιμετωπίζει δυσκολία λόγω ηλικίας. Συγκεκριμένα, ο Νόελ Γκάλαχερ, 56 ετών συνέδεσε την απώλεια μνήμης με την πάροδο των χρόνων. «Βρέθηκα σε συναυλία σε περιοδεία να σκέφτομαι: "Ποιος είναι ο επόμενος στίχος σε αυτό το τραγούδι;"» εξήγησε σε συζήτηση στο podcast Patreon του Ματ Μόργκαν, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Guardian.

Ο τραγουδιστής είπε ότι σκέφτεται να χρησιμοποιήσει έναν τηλεϋποβολέα για στίχους στο μέλλον: «Είμαι βέβαιος ότι, τελικά, θα χρειαστώ έναν».

Να σημειωθεί πως ο Νόελ Γκάλαχερ δεν είναι ο μοναδικός μουσικός που αποκαλύπτει ότι χρειάζεται βοήθεια για να θυμάται τους στίχους. Στα τέλη του 2020, ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ αποκάλυψε ότι χρησιμοποιεί τηλεϋποβολέα στις ζωντανές εμφανίσεις του σε περίπτωση που ξεχάσει τους στίχους των τραγουδιών των Beatles.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου – τα βραβεία

Πολιτισμός / 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου – τα βραβεία

Με 77 ελληνικά και ξένα ντοκιμαντέρ, 32 ταινίες μικρού μήκους και μεγάλη προσέλευση κοινού ολοκληρώθηκε την Κυριακή στην Καλαμάτα το 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου (21-30/11).
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Το CoMuseum του Μουσείου Μπενάκη γιορτάζει τα 15 χρόνια του με ελπίδα για το μέλλον

Πολιτισμός / Το CoMuseum του Μουσείου Μπενάκη γιορτάζει τα 15 χρόνια του με ελπίδα για το μέλλον

Με τον τίτλο «Μουσεία και Ελπίδα», το πετυχημένο διεθνές συνέδριο θα διερευνήσει τον ρόλο των μουσείων στη διαμόρφωση ενός πιο συμπεριληπτικού, δημοκρατικού και με περισσότερη ενσυναίσθηση κόσμου.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Η Σκάρλετ Γιόχανσον δέχεται πιέσεις ώστε να αποκλείσει αναφορές στο Ολοκαύτωμα από την ταινία της

Πολιτισμός / Σκάρλετ Γιόχανσον: Δέχεται πιέσεις ώστε να αποκλείσει αναφορές στο Ολοκαύτωμα από την ταινία της

Η Γιόχανσον ανέφερε ότι κατά τη φάση της προπαραγωγής ένας από τους χρηματοδότες της ταινίας απείλησε να αποσυρθεί, εκτός αν αφαιρούνταν τα στοιχεία της πλοκής που σχετίζονταν με το Ολοκαύτωμα
LIFO NEWSROOM
ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

Πολιτισμός / Μάνος Χατζιδάκις: «Η πλευρά Θεοδωράκη καλεί την οργανώτρια εταιρεία να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να λήξει η διαμάχη»

Η πλευρά Θεοδωράκη πήρε θέση για τις νομικές ενέργειες από πλευράς Γιώργου Χατζιδάκι, γιου του Μάνου Χατζιδάκι, σε βάρος της εταιρείας παραγωγής
LIFO NEWSROOM
Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο Βρετανός θεατρικός συγγραφέας σερ Τομ Στόπαρντ

Πολιτισμός / Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο Βρετανός θεατρικός συγγραφέας σερ Τομ Στόπαρντ

Ο σερ Τομ Στόπαρντ έλαβε αμέτρητες διακρίσεις και τιμές κατά τη διάρκεια της μακράς καριέρας του, συμπεριλαμβανομένου του ότι χρίστηκε ιππότης από τη βασίλισσα Ελισάβετ για την προσφορά του στη λογοτεχνία
LIFO NEWSROOM