Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ ξεκινά περιοδεία- «Αυστραλία, θα ροκάρουμε»

Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ επιστρέφει: «Αυστραλία, θα ροκάρουμε» Facebook Twitter
Φωτ.: Paul McCartney / Facebook
0

Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ ανακοίνωσε πως ξεκινά περιοδεία στην Αυστραλία.

«Έχω τόσες πολλές εκπληκτικές αναμνήσεις από την Αυστραλία όλα αυτά τα χρόνια», δήλωσε ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του. «Το τελευταίο μας ταξίδι ήταν υπέροχο. Περάσαμε απίστευτα. Κάθε συναυλία ήταν ένα πάρτι, οπότε ξέρουμε ότι και αυτή θα είναι απίστευτα ξεχωριστή. Αυστραλία, θα ροκάρουμε! Ανυπομονώ να σας δω», πρόσθεσε.

Η περιοδεία του 81χρονου Πολ ΜακΚάρτνεϊ στην Αυστραλία θα είναι η πρώτη μετά το 2017. Θα ξεκινήσει στις 18 Οκτωβρίου στο «Entertainment Centre» στην Αδελαΐδα, εκεί όπου το 1964, 350.000 θαυμαστές των θρυλικών Beatles κατέκλυσαν τους δρόμους για να τους καλωσορίσουν για πρώτη φορά. Θα συνεχίσει στις 21 Οκτωβρίου στην Μελβούρνη και συγκεκριμένα στο «Στάδιο Ντόκλαντς», στο «Νιούκασλ Ιντερνάσιοναλ Σπορτς Σέντερ» στις 24 και στο «Allianz Stadium» του Σίδνεϊ στις 27 Οκτωβρίου. Η περιοδεία θα ολοκληρωθεί με μια εμφάνιση του πρώην «σκαθαριού» στο Μπρίσμπεϊν την 1η Νοεμβρίου πριν προχωρήσει στο «Heritage Bank Stadium» στη Χρυσή Ακτή στις 4 Νοεμβρίου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τιμοτέ Σαλαμέ: Ο ηθοποιός αποσπά υψηλή διάκριση από την Ιταλική Ακαδημία Κινηματογράφου

Πολιτισμός / Τιμοτέ Σαλαμέ: Ο ηθοποιός αποσπά υψηλή διάκριση από την Ιταλική Ακαδημία Κινηματογράφου

Ο Τιμοτέ Σαλαμέ έχει επανειλημμένα εκφράσει τον θαυμασμό του για την Ιταλία και τον πολιτισμό της, ενώ έχει συνεργαστεί με Ιταλούς σκηνοθέτες και έχει συμμετάσχει σε ταινίες που γυρίστηκαν στη χώρα
LIFO NEWSROOM
Η Ρουθ Αζάουα επιστρέφει στο Σαν Φρανσίσκο της μέσα από μια αναδρομική έκθεση

Πολιτισμός / Η Ρουθ Αζάουα «επιστρέφει» στο Σαν Φρανσίσκο της μέσα από μια αναδρομική έκθεση

Το έργο και η ζωή μιας από τις πιο επιδραστικές καλλιτέχνιδες του 20ού αιώνα, που μετέφρασε τα τραυματικά βιώματά της σε τέχνη από σύρμα, ξετυλίγεται μέσα από την έκθεση του Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης του Σαν Φρανσίσκο
LIFO NEWSROOM
Βρέθηκαν 33 σοροί σε ομαδικό τάφο από τον Εμφύλιο - «Αναδύεται το σκοτεινό παρελθόν της Ελλάδας»

Πολιτισμός / Βρέθηκαν 33 σοροί σε ομαδικό τάφο από τον Εμφύλιο - «Αναδύεται το σκοτεινό παρελθόν της Ελλάδας»

Με εκτενές ρεπορτάζ και πρωτογενείς πηγές από τη Θεσσαλονίκη, το διεθνές πρακτορείο Associated Press αναδεικνύει την ανεύρεση 33 σκελετών σε άταφους λάκκους δίπλα στο Γεντί Κουλέ – πρώην φυλακή βασανιστηρίων και εκτελέσεων την περίοδο 1946–49
LIFO NEWSROOM
Κρόνενμπεργκ, Thunderbolts και Άνοιξη της Πράγας από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Κρόνενμπεργκ, Thunderbolts και Άνοιξη της Πράγας από αύριο στους κινηματογράφους

Η τελευταία, πολύ προσωπική ταινία του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ, μια ανέλπιστα καλή προσθήκη στο MCU και η επίσημη πρόταση της Τσεχίας για το περασμένο Όσκαρ Διεθνούς Ταινίας ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Πότε ανοίγουν οι θερινοί κινηματογράφοι της Αθήνας;

Οθόνες / Πότε ανοίγουν οι θερινοί κινηματογράφοι της Αθήνας;

Οι Αθηναίοι σινεφίλ δεν θα χρειαστεί να περιμένουν πολύ για να εξασκήσουν την αγαπημένη τους καλοκαιρινή συνήθεια. Συγκεντρώσαμε όλες τις ημερομηνίες που έχουν γίνει γνωστές για την έναρξη λειτουργίας των θερινών σινεμά της πρωτεύουσας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ